Gradinite in companiile cu peste 200 de angajati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cine imi da si mie va rog numarul legii??

Eu am inceput procesul la mine la servici sa infiintam o gradi, am facut sondajul si am intrebat si cati bani ar fi dispusi parintii sa cotizeze daca isi aduc copii la gradi.

Ideea ar fi ca parintii pun jumate si compania jumatate. Am facut tot planul de atac si acum ma lovesc de problema spatiu - spatiu care trebuia sa fie destinat gradinitei a "disparut" din schema.... ma roade chestia asta rau de tot, am impresia ca am muncit degeaba la proiect.

Aranjasem partea de educatoare, profesori nativi de engleza, sport, transport, asistenta medicala, catering. Doar spatiul.....

Gradi facuta de companii pana acum de care stiu sigur: RTC. Anul asta au dat drumul si la scoala privata.

Ma gandesc ca pot sa prezint sub o alta lumina cu noua lege proiectul.... poate iese ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Jasmine, lucram in aceeasi companie?

Tot una mare si tare, cu peste 1000 de angajati. De Craciun primim cadouri pentru copii (de valoare, de firma, dar total neadecvate varstei copilului) dar nu avem sustinere pentru a organiza petrecere pentru copii. Nu sa o organizeze ei! Dar cu chiu cu vai, anul trecut am reusit sa avem aprobarea tacita si neoficiala sa venim cu copiii la servici, duminica dimineata, intr-o sala de sedinte. Dar sa nu lasam copiii sa alerge pe holuri! si sa nu faca galagie. Am platit noi un Mos, am adus noi dulciurele si un brad, le-am pus muzica pe laptop...

Gradinita? vise...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna ideea, dar total nefezabila, dupa parerea mea ...

La noi s-a incercat organizarea unei gradinite din fonduri si cu sprijin din partea sindicatului. Si au aparut urmatoarele probleme :

- asigurarea unui numar suficient de copii de aceeasi varsta care sa poata constitui o grupa (nu s-au putut aduna mai mult de 4-5 copii pe segment de varsta)
- asigurarea spatiului necesar (pt activitati zilnice, pt plimbare, pt dormit, pt mancat) - trebuia inchiriat un spatiu special, cladirile noastre fiind in plin centru, super-aglomerat, poluat si fara loc de joaca
- asigurarea personalului specializat pt toate grupele

Si nu in ultimul rand, cum spunea cineva inainte, disponibilitatea parintilor de a-i aduce/lua pe copii de la aceasta gradinita : ca sa fii la 7.30 la serviciu/gradinita, inseamna sa scoli copilul la 5.30 !!! Ca sa-l iei la 16.30, inseamna sa-l cari tot orasul pana acasa la ora de trafic maxim ! Iti adoarme in brate !

Asa ca s-a renuntat la idee ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput