Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Iris2002 spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Revin si eu dupa citeva zile de stat in pat, weekend-ul prevazut cu iesire la resto si alte activitati interesante s-a transformat in stat in pat... ma simt ceva mai bine, inca ma doare gatul si ma simt slabita dar e si din cauza statului, cred.
Va citesc cit mai pot ca si la job am muuult de munca (sunt de la ora 7.00 prezenta) insa in pauza de masa incerc sa recuperez.
Sper ca sunteti bine toate, multumesc tuturor vorbelor bune si urarilor de sanatate, si o saptamina frumoasa va doresc!
trei din Haga
miereamara spune:
Iris, sa te faci repede bine!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Eu am senzatia ca bebele meu s-a intors cu capul in jos. Am avut niste miscari foarte ciudate in burtica in seara asta, parca se rasucea. Inainte simteam cum ma lovea sub buric, acum simt acelasi tip de miscari in partea superioara a uterului.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
miereamara spune:
Nu pot dormi, e ora 1.30! Cred ca o sa ma duc totusi in pat, maine am ore de predat la scoala, o sa dorm pe bancile alea.
Martin Luther King Jr.
Aidan
cami_antonia spune:
neata la toate fetele din romania si somn usor celor din america ....
eu revin dupa un week-end tumultuos .... de la care constat ca m-am ales cu o durere in gat de care nu pot scapa si chiar nu stiu ce sa fac .... cred ca ma voi baga la un ceai ....
am botezat pt primas data primul finut mic din viata noastra .... fetelor este minunat ... noi care asteptam doar primul copil am stat tot timpul cu bebe ca sa se odihneasca si sa se distreze si parintii .... este un frumusel finutul si imi venea sa il mananc .... l-am schimbat .... l-am sters de cacatel .... l-am adormit ....
iar la baita de a doua zi nu a zis nimic .... m-am descurcat sa-l tin f bine ....nu e greu .... si totul doar dupa ce am vazut la altii.... toata lumea s-a mirat ca cica sunt indemanatica ... sper sa imi ajute Dumnezeu sa fiu la fel si cu bebelina mea ....
cat despre forum .... aryia imi pare bine ca ai mai dat un semn de viata .... vezi ca ginipralul iti da tremuraturi pt ca se ia imediat dupa ce ai mancat si nu pe stomacul gol si se ia de obicei juma de pastila nu una intreaga ca e destul de puternica .... iti urez multa sanatate si sa ne dai semne de viata mai dese ...
criss30 multa sanatate si tie ... si grija de tine ...
pupi
22+ANTONIA IOANA
Camelia
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Intru si eu rapid, inainte de a intra din nou in vartejul serviciului.
Vreau sa felicit toate mamicile care au aflat ce au in burtici, sau au schimbat caruciorul din listuta.
Iris, sanatate multa!
Miericico, zici c-a facut burtica colturi? Sigur s-a intors.
Noi am avut un accident in week-end. Tudor s-a ars la un degetel si acum are o basicuta maricica. Mi-e tare teama cand se va sparge.
Cu toate astea am fost duminica din nou la bazin si ne-am distrat. Mai, dar stiti ca obosesc usor. N-am deloc conditie fizica. Cred ca trebuie sa merg zilnic .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
ca de obicei moooor de somn
urasc dimineata de luni mai ales ca am avut asa weekend frumos si linistit
aseara am murit de dragul lui bebe - ne-a facut show pe cinste. sarea din stanga in dreapta cu tot corpul - va dati seama cum arata burta mea.
27+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
justme25 spune:
Cami baga tantum verde pentru gat. Este sigur in sarcina si iti trece dupa o zi, daca iei vreo 3-4.sa iti treaca repede!
Justme 28+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cristi_2003 spune:
mai naste o fata de la nov-dec!!!
contractiile
27+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png