Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Biata Lavinia, foarte trist! A citit si eu in ziar... parca anul trecut fusese cu fetita in China? Bietii parinti, biata fetita! Sa se odihneasca in pace!

Eu una nu am avut ce face ieri seara (adica la 11 noaptea) si m-am dus cu Niall la film. Titlul filmului: The Mutant Chronicles ( oare la ce va face sa va ganditi titlul asta??? SIGUR nu la ceva relaxant). Rating: 18 (adica pentru adulti foarte adulti). Reclamele de dinainte de film: reclame la filme "delicioase" de genul Saw V, Criminalul de sub pat sau Monstrul din piscina...a, a uitat sa va zic ca eu chiar nu inghit filmele de groaza... numai daca "au" vampiri si/sau werewolves (ceea ce nu era cazul ieri seara). Da' neuronii gravizi au inteles despre ce era vorba? Nuuuu...si uite asa am stat pana la capat (ma rog, juma' de film cu nasul in pulloverul lui Niall). Dupa film...voiam acasa la matzele mele, daca e posibil prin teleportare! Sau eventual cu viteza luminii! Si macar daca ar fi fost totusi un film "bine realizat" sau "de calitate" (ca exista si horror-uri de astea). Noooo... clisee peste clisee, editare proasta, actori (unii) buni care totusi nu aveau cum salva filmu'... in concluzie... nu faceti ca mine ca visati urat!

Miere, tare fain e cot mobile-ul! Si eu ma tot uit ... mai pe site-uri, ai pe ebay... Cum a fost la baby-shower? Din pacate, pe aici nu se prea poarta asa ceva, eu ma bazez pe early Christmas present list... adica "sugerat" la neamuri ce-mi trebuie de Craciun. Sterilizator de care ai luat? Cu aburi sau pentru microunde?

Dark Bendis

27+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sterilizatorul este pt microwave.
http://www.target.com/Avent-Express-Microwave-Steam-Sterilizer/dp/B000056OUH/sr=1-1/qid=1223825679/ref=sr_1_1/602-2705965-9234252?ie=UTF8&rh=k%3Aavent%20sterilizer&page=1

Baby showerul a fost dragut, si am iesit intr-un bar dupa.Numai ca am mancat ceva (nu stiu exact ce) si mi-au iesit niste bubite care ma manancaaaaa, nu multe, dar e enervant.

Cred ca te-am mai intrebat odata, voi veti lasa matzele sa intre in camera copilului?
Eu am gasit o solutie sa nu se mai urce matza in patut: am pus-o la ingrasat, sunt sadica, stiu,dar acum are fundu' atat de mare incat nu se mai poate urca! Glumesc, poate are si asta importanta, dar ultima oara cand a vrut sa se urce, am lasat-o sa exploreze un pic patutul, si de atunci nu s-a mai urcat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca pe fetita Laviniei

Justme 28+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miereamara, ce sa zic... ideea e sa intre pisicile cat mai putin, si in nici un caz cand nu suntem noi acolo. Deocamdata asta e usor (ca tinem usa inchisa) iar cand avem ceva treaba in camera si vin dupa noi... le cam fugarim de acolo. Momentan nu prea le intereseaza (camera e cam goala ca nu am montat mobila lui "Huckie"). Oricum, madamele nu sunt "cataratoare", nu prea se suie ele pe mobile (mese, servante etc), iar daca vor sa se suie in pat la bebe (si/sau in cosuletul in care va dormi bebe in primele luni la noi in dormitor) se va aplica tratamentul recomandat de cumnata-mea (posesoare si ea de pisici): luat de dupa ceafa si dat afara. Mereu. Constant. Pana se prind "ca nu e voie". Om vedea...banuiesc ca principiul "vazand si facand" e cel mai potrivit.

Ingrasatul madamelor... e si asta o idee... dar din pacate la noi nu prea merge...mai ales ca Sheeba e "nitel bulimica" papa-papa-si da la rate. Adica io-s gravida si ea varsa

Dark Bendis

27+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

acum la emisiunea MIhaelei Radulescu,s-a anuntat ca azi a murit fata Lavinei MIlosovici. am inteles ca s-a nascut cu probleme si ca a cerut ajutorul persoanelor cu suflet pt ajutor financiar sa isi duca si ea copilul la operatie in starinatate. se pare ca nu a sarit nimeni in ajutorul ei.
Dumnezeu sa ii odihneasca copilul si sa ii fie alaturi Laviniei!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

cum nu a ajutato nimeni, nadia comaneci si tiriac iua rezolavt cu operatia in china,of doamne si cand te gandesti ca a fost monitorizata de cei mai buni medici din timisoara,si tot a avut problem cu fata,nascuta la 6 luni si bolnava

22+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

edinutza, ma bucur mult ca ai vazut ce e bebe! sa iti traiasca fetitza si sa iti aduca numai bucurii! o sa vezi ca o sa gasesti un nume frumos care sa o reprezinte. eu mi-am dorit dintotdeauna un David (inseamna cel iubit, sau dragalas, si Dzeu l-a numit -un om dupa inima Lui-) si o Eliza (cea care il cinsteste pe Dzeu). eu cred ca numele defineste un om, si imi doresc mult ca bebeii mei fie asa cum se numesc!

27 DAVID

Multumesc Delia pt urare !si eu sunt de parere cu tine ca numele intradevar defineste omul de aceea simt ca imi este f greu sa ii gasesc unul!imi plac mult numele pe care le-ai ales si mai ales ce a ce inseamna :sa dea Dumnezeu sa gaseaca in copii nostri placere!eu ma gandisem la numele de Dominique care inseamna "al Domnului"doar ca nu stim cum sa o alintam,ca este mai lung numele!oricum am zis asa:cu siguranta Dumnezeu are un nume pregatit pt ea si o sa ne si-l dea la vreamea potrivita!

21+

edi

Mergi la inceput

Miere_apoi tu deja ai de toate!Felicitari!harnici mai sunteti sa le stapaniti sanatosi !cred ca la jucaria aceea se zice carusel!si eu am o promisiune ca am sa primesc unul!
vizavi de intrebarea cu matele si eu am avut pisica (acuma am lasat-o mostenire la mama)si la fel faceam cu ea o lasam sa se uite sa vada tot ce ea nu stie si dupa aceea isi pierdea interesul,altfel nu biruiam cu ea la cat de curioasa este!faza cea mai tare era ca atunci cand ii placea un loc deacolo nu iesea doar comentand si era suparata pe mine dupa aceea!of ce dor mi se facuse de ea!oricum sa fii pe faza ca o sa fie geloasa!

21+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daaaa, este foarte geloasa, cand vine Luc sa pupe burtica se infiinteaza imediat si vocifereaza, vrea si ea sa fie bagata in seama.
Acum doarme numai lipita de burta mea, o mai inghionteste asta micu', dar nu o deranjeaza, oricum am observat ca evita sa imi sara pe burta (inainte avea obiceiul asta), poate a simtit ceva.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Daaaa, este foarte geloasa, cand vine Luc sa pupe burtica se infiinteaza imediat si vocifereaza, vrea si ea sa fie bagata in seama.
Acum doarme numai lipita de burta mea, o mai inghionteste asta micu', dar nu o deranjeaza, oricum am observat ca evita sa imi sara pe burta (inainte avea obiceiul asta), poate a simtit ceva.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Cu siguranta ca simte!nu incape indoiala!poate,nu stiu daca e o idee buna dar ar trebui sa incerci sa fi-ti un pic la distanta ca sa nu o ia prin surprindere venirea lui Aidan!ma gandesc ca e mai bine asa pt ca a mea era foarte razbunatoare,cum se simtea in toate drepturile isi permitea!

21+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sa va zic ce am patit: curat cartofii ,ii tai,pun la fiert sa fac si eu un pireu pentru prnaz. merg il giugiulesc pe tati ,da nu mult...in fine,merg si la baie intre timp,ma intreaba tati la un moment dat:"da tu c coci acolo in bucatarie?"...eu eram in baie...atunci am simtit miroul de prajeala...dau fuga in bucatarie,cartofii mei lipitii de oala neagra... imi venea sa bocesc de numa'...si colac peste pupaza,cred,adica numai in capul meu ,ca e vina LUI!!! asa ca ar face bine sa stea departe de mine azi...e prima data cand patesc asa ceva.
offf

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput