Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Tocmai s-a clatinat cladirea cu mine, a fost un cutremur de 3 grade( mic) dar a fost chiar aici, la un km de mine, deci s-a simtit tare...nimic nou, ca in zona noastra sunt dese ele, dar nu au epicentrul chiar asa de aproape........

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mi s-a sters mesajul..off
la multi ani fetilor!
bun venit noilor mamic si sarcina usoara in continuare
mire,te rog sa ii transmiti lui cris insanatosire grabnica.
crisspolis,sper ca la tine totul e ok.
fug la odiseea noiembrie-decembrie sa vad cum sta treaba pe acolo.
aaa: analiza pt diabet mi-a iesit ok,deci nu e stres!
iarasi mi-a fost rau azi,am macat niste legume facute la cuptor,se pare ca la fii-mea nu ii plac,asa ca ma fac carnivora!
maine merg la un baby shower,i-am cumparat un disposal pt scutece murdare (din ala care nu miroase si nu retine bacteriile).
nu prea am avut chef de cumparaturi cum am gustul asta in gura
in sfarsit weekend si dorm cat vreau maine...bebelina mea misca,nu are nici o treaba si este foarte activa la ora mesei.
v-am pus poze cu noi pe mailul comun! sper sa va placa!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna dimineata! vreau si eu adresa si parola de la mail-ul comun. multumesc mult!

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eli,activeaza-ti PM, de la profilul personal!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Noi am fost in oras cu niste colegi de serviciu de ai lui Luc.
Sunt foarte fericita ca am reusit in sfarsit dupa doua luni de lupte sa ii fac pe aia de la insurance sa-mi plateasca ultreasoundul, nu ma mai asteptam sa castig, dar se vede treaba ca a mers faza cu avocatul si amenintarile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

'Neatza,'neatza!....
Ma declar invinsa de acum incolo,o sa vin din urma asa,precum melcul,ca nu mai pot sa fug deloc,nici macar sa grabesc pasul....

Ma bucur ca e bine toata lumea.

Selene,zici ca esti documentata,lamureste-ma si pe mine,daca ai cunostinta de chestia cu concediul de odihna,ca astia de la firma spun ca trebuie sa-mi ia bani inapoi,ca ei m-au platit pentru CO aferent unui an de munca si ca eu din octombrie stau in medical,urmeaza prenatal si ca vezi,Doamne,nu am anul intreg muncit.
Au dreptate?

25+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Edinutza si eu am un inceput de linie "paroasa" oribila!
Miere dupa ce ca esti f f frumoasa mai esti si foarte cocheta!! F dragutz! mi-ar placea sa fiu ca si tine , dar cu epilatul complet hmmm aici avem o problema
Cris30imi pare rau sa aud ca ai probleme.Ma infior cand aud de necazuri printre noi, daca totul merge bine mai imi fac si eu curaj ca si asa sunt cu morcovu'
Criss este fff frumos orasul tau.Radu a fost in primavara si am vazut poze si mi-a povestit, f diferit de restul SUA, ca o bijuterie.Dar stati pe falia aia nenorocita care l-a distrus la marele lor cutremur, mie mi-ar fi fff frica recunosc si poate as considera sa ma mut.Din cate stiu eu este aiurea rau construit, mai ales zona portului , pe un teren nisipos care nu are stabilitate.Dar ce e drept este o minunatie de oras cu oceanul , podurile , tramvaiul...ce n-as da sa-l fi vazut si eu
Roxana un pupic special de la mine si multumiri pt incurajari si urari, asa te simt eu empatica cu toata lumea si cu mine.Cam asa o simteam pe Michelle cand era si ea cu noi.Poate ar tbui sa ne mai amintim de prietenele dragi, unele dintre ele cred ca ne mai citesc si s-ar simti incurajate

In rest eu m-am trezit cu vesnica durere de stomac care ma omoara.Am luat Maalox pastilutze, o sa incerc sa iau si azi si sa fiu mai optimista.Ma deprim fff usor.Aseara la congres imi venea sa-l sun pe ginecolog...ceva de genu : dl dr sunt io stiti nu, io nu am asa cine stie de pb cu sarcina in sine ci cu psihopupu.Ma doare rau stomacu , greata , vars acid...dc e ceva mai grav decat o simpla gastrita , ha? da stiti io NU sunt dr , sunt cititor in stele care ma panichez din orice dupa ce am resuscitat prematuri la viata mea.Coool!
Sper inca sa-mi regasesc linistea interioara si cu ceai , maalox sa-mi revin.Imi vine greu sa gatesc recunosc si nici nu am ideee!!!!!!!Poate un pilaf ar fi bun pt starea mea cu supita .Ideea e ca nu-mi mai place sa fac planuri io care eram sufletul gastii , nu am chef de iesit cu nimeni, doar vreau sa ma fofilez.Oricum sarcina asta mi se pare cel mai greu lucru de realizat de catre mine so far.Credeam ca am trecut prin cate ceva la viata mea....Da nu , se pare ca nu.Poate se trezeste Radu pn la 12 sa-l tarasc la magazinul acela barza, mi s-au parut lucruri dragutze si ceva mai ieftine.Duminica inainte sa vars am fost la babydesign si intr-adevar arata bine , dar de ce patutul costa de la 6 mil in sus nu m-am prins.E tot pal cu grilaj de lemn si e vopsit .Nu mi-au afcut reclama la vopsea ca ar fi nu mai stiu cum , nu am priceput de ce de ex un patut este si 10 mil doar ca are model cu cavaleri. De aia as vedea si altceva.

In finalul acestui mesaj luuung , pe care l-am pierdut o data, as dori si eu mailul si parola acelea comune, ca io ink nu stiu despre ce e vb.Va pup si va doresc sanatate tuturor si sa ajungem cu bine la termen, sa ne bucuram de copiii nostri impreuna.

bb mic

POZE
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Buna dimineata...va anunt ca fetei mele din burta i-a crescut putza!asa ca vom avea un baietzel,supersanatos,vioi,grasut....eu am probleme,contractii dureroase,multe,colul tzine inca,dar dr mi-a dat ginipral si ,cum il iau zici ca am Parkinson,imi tremura mainile,tot si-mi bate inima de rupe....mi-e o frica de mor,aseara am plans de frica - am avut 2 contractii de-alea rele cu durere de mijloc,durere jos,tot tacamul...ma intreb de ce nimeni nu s-a intrebat ce mai fac....eu am cam citit tot din urma,dar vad ca ....asa ca stau mai mult la orizontala,ies din casa doar s-o iau pe aia mica de la scoala si sa-l las pe tanarul Amedeo....am o stare de-mi vine sa plang intruna...vreau si eu mailul comun si parola,sa va dau si nr de telefon,va rog!!!!!!!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 22+Mihai Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Pusyketa legea zice ca ai dreptul la zile de concediu de odihna raportate la nr de zile efectiv lucrate(orice alt tip de concediu diminueaza nr de zile de concediu de odihna), drept urmare au dreptul sa-ti opreasca diferenta

22+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am lipsit 2 zile...si mi-a luat 2 ore jumatate sa citesc din urma! zilele astea am stat mai mult la tzara, la socrii. sincer, nu ma asteptam sa fie asa bine, soacra mea a stat tot pe langa mine si ma tot intreba ce imi doresc, ca sa imi poata aduce. eu am fost mereu respingatoare fata de ideea de soacra, mama a avut o soacra extraordinar de dificila, cu care a locuit in aceeasi casa mult timp (bunica statea la parter iar noi la etaj), si care nu m-a suportat nici pe mine pt ca semanam cu mama... in fine, dupa ce m-am casatorit (cum 3 ani+) am incercat mereu sa o tin pe soacra mea mai la distanta, adik destul de departe cat sa nu ne deranjeze, dar destul de aproape incat sa-si doreasca sa ne ajute daca avem nevoie. imi pare f bine ca am facut asa, se pare ca da rezultate :) oricum, cred ca o sa fie o bunica f de treaba!

27 DAVID

Mergi la inceput