Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
Alra, te-am luat. La mine AMR 4 saptamani pana vine mama, trebuie sa incrucisez bine picioarele
.
Alexa, bine ai aparut. Cu sotul ce-ai facut.
Carmen, ce misiune grea are si sotul tau la ora aceasta.
Corina, mai, mai, tu nu stii ca pe timp de criza financiara se limiteaza cheltuielile
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Alra ca bine zici cu dulapurile! Si eu sunt varza la capitolul asta, in conditiile in care de la David noi am dat tot...deci nu stiu unde le voi pune pe toate, mai ales peste vreun an-doi..![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 37+ Luca Gabriel |
eu am acuma la fete in camera un sifonier cu 2 usi si 2 comode a 3 sertare bucata. pentru cativa ani ar trebui sa tina.
ocupa foarte mult loc plapumile, sacii de dormit, lenjeriile de pat.
eu am mai pus din haine, perne si plapumi in pungi de vid si asa ocupa spatiu mai putin si le pot depozita oriunde.
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
Vonhelen,
meiii,fii barbata ca nu pare grav din ce zici tu acolo
la mine a fost asa:aveam tampon normal pt ca luam clotrimazol...si cu toate astea cantitatea aceea de lichid a reusit sa iasa din tampon si sa ma ude zdravan pe pantalonul de trening,adica vizibil...,pantalonii erau gri...daca eram pe strada toata lumea ar fi vazut ca am facut pe mine
apoi la interval de 6 ore s-a repetata povestea (identic)...,doar ca aveam alta pereche de pantaloni si tot in casa eram slava cerului![]()
cand mi s-a rupt apa la Crinuta exact la fel am patit...,cam aceiasi cantyitate de lichid mi s-a scurs la inceput...pana la spital a facut fata un tampon obisnuit...deaia mi-am facut griji acum si am sunat dr...,ca deja trecuse si de tampon si de mama lui...
sper sa te ajute sa nu-ti mai faci griji
Mamica stralucitoare
37+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
alra spune:
otilia, eu sunt mai smechera caci saptamana viitoare vine sora lui tati 5 zile (ea e la bursa in NL), apoi pleaca o saptamana si apoi mai vine 2 ![]()
ma rog, nu e mama, insa se lasa folosita
ma cert cu frate-sau pe ea, o tinem pe post de resursa "shared"
alra spune:
dandusa, ti-am vazut pozele. ai burta mare de tot, deci vei pierde multe kg la nastere. am o colega care la fel a avut burta mare la a 3-a sarcina si a venit acasa cu 10kg mai putin! zicea ca la a doua sarcina a lasat la nastere doar 5kg, cam la acelasi nr de kg luat.
Otiliav spune:
Alra, vezi ce bine sa ai rude.
Cu kg pierdute la nastere, eu am scapat de 10 kg, parca asa este si normal. Acum daca pierd mai putin chiar ma supar.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Alra, anul trecut, cand ne-am mutat de la 2 camere la casa, mi se parea ca nu am cum sa umplu ditamai spatiul. acum ma gandesc sa duc toate tampeniile din garaj in garajul socrilor, sa-mi duc bicicleta, steper-ul in garaj, sa-mi fac o mini sala de fitness si pe pereti sa fac dulapuri pana in tavan. Si ca sa va faceti o idee...la mine in dormitor am un dulap mare cu 4 usi pana in tavan, lung de vreo 3 metri.Mai am o comoda cu sertare, lunga si ea de 2,5 metri si un dressing destul de mare, care nu e inca complet amenajat. Am doar cateva polite si 2 stand-ri pt umerase. Si deja nu mai am loc 
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
alra spune:
noi am mutat mare parte din garaj in casa de gradina si restul am mutat de pe rafturi in dulapuri (am facut dulapuri de bucatarie). visul nostru e sa putem baga la iarna masina in garaj - cel putin cele 5 zile in care ingheata aici, dar nu pare asa realizabil.
eu ce sa zic, am un pod plin... nu ma intreba cu ce!
ma duc la nani. noapte buna tuturor, papa

Luca Gabriel