Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Diana, eu mai stau pe aici, desi am terminat jumatate din placinta si la cealalta nu ma bag. Eram precisa ca te agiti cu mutatul, grea misiune ai.
Tu ai telefonul lui Anes sau doar Catalina?
Deci maine va fi ziua cea mare pentru Ginye!

Asteptam vesti bune Ginye, nastere usoara!

Cine a lipsit azi la apel? Pai Alexa1983 nu a zis nimic azi, Cherie de aseara ne-a lasat cu ochii in soare, cred ca s-a dus la degustat ca-i sambata seara, nu mai da pe la noi. Babyzapi ocupata cu sotul
. Mamiseli, oare ce-o face? Spiridusul, Vrabiuta sunt ocupate.
Bionda, stiu ca ai mai intrat pe la noi, dar nu esti in listuta ca nu aveam datele. Hai pofteste mai des
!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
alra spune:
lichidul amniotic miroase frumos, a solutie de curatat zic unii. are un miros specific, va cam prindeti daca il mirositi.
manumanu, pe tine te-am speriat cu dusurile? dusul ajuta contractiile insa numai daca corpul e pregatit de nastere. nu declansezi o nastere cu apa calda, asta e clar.
eu am facut prostia sa gatesc 3 ore azi dupa ce am fost altele 2 la cumparaturi si nu mi-e bine. ma doare iara in stanga unde mi se blocheaza intestinele si iara de vreo 2 zile nu prea am succes la baie. maine o iau mai usor. conform statisticii maine o sa ma doara rau - ma cam tine 3 zile.
oricum cu gatitul am inchis-o pana vine maica-mea: AMR 5 saptamani pana aterizeaza ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Eu sunt pericol public. Nu poti frate sa-mi lasi un card pe mana ca eu il golesc instant
...Iar m-au mancat palmele si am facut o comanda la mothercare. Sunt suparata ca la noi nu livreaza cosul pt pampersii murdari. Cica noi putem sa stam cu aia mirosind frumos in casa 
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
La disco luam putina pauza. Nu-i asa ca ne-am facut fete cuminti
?
Moment vesel:
Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, imbracat elegant, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipu incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde: - Sper ca ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!!!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Otilia
PREZENT
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
34+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt 

alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Eu sunt pericol public. Nu poti frate sa-mi lasi un card pe mana ca eu il golesc instant ![]() ========== Corina 32+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
corina, cand faci cumparaturi sa te gandesti si unde vei pune toate lucrurile cumparate, atat acuma cat si cand termini cu ele. pe mine ma termina faptul ca nu am pe unde sa mai bag lucrurile, planific numai dulapuri!
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav La disco luam putina pauza. Nu-i asa ca ne-am facut fete cuminti Moment vesel: Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, imbracat elegant, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipu incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde: - Sper ca ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!!! Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+Pozele noastre |

ma tin de burta sa nu fac pishuuuuu,hahahaha
Mamica stralucitoare
37+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Otilia super banc!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Alra ca bine zici cu dulapurile!
Si eu sunt varza la capitolul asta, in conditiile in care de la David noi am dat tot...deci nu stiu unde le voi pune pe toate, mai ales peste vreun an-doi..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel