Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Buna. Sunt noua pe acest forum. Am m scris pe clopotei de Ianuarie - Februarie 2008. Am o de 9 luni si 5 zile, am nascut natural, 2,900, 49 cm la Spitalul Jud CT.
Le doresc si eu mamicilor care tb sa nasca nastere usoara, bb sanatosi si mancaciosi si o recuperare cat m repede.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
AndreB spune:
Mirela, dai Stodal sirop de tuse ca e homeopat ( de la Boiron) si se gaseste in orice farmacie in sticla mica si sticla mare. E mai putin periculos decat altceva. Al meu copchil a facut o alergie tare urata la funduletz de la Humex expectorant, ca sa intelegeti ce tampenii chimice dam la copii in caz de boala...
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
Mirela79 spune:
Andreb, i-am dat si stodal si nu a avut nici un efect.
Alina, ce placinta ai in cuptor?
Ajutati-ma cu un sfat. Vreau sa plec un week-end la munte si nu stiu la ce pensiune sau hotel sa ma cazez. Poate stiti voi vreo pensiune in care v-ati simtit bine sau poate chiar un hotel, daca nu e prea scump. Ma gandeam la Valea Prahovei, ca sa fie mai aproape. Poate prin Busteni sau Azuga.
mocutza spune:
Fisun iti tin pumnii, abia astept poze cu bebe nou....
MAV mi-ai facut o pofta de placinta de mor......ma apuc si eu sa fac acu'
JOJO cand vorbesc de marimea Andreei ...........abia m-am mai linistit in ultimele 2 saptamani.....nu ia f bine in greutate(in I luna a luat f bine) ...cam 20 de grame pe zi...nu 25...oricum e ok, nu e slaba......in schimb creste in lungime de ma uimeste.
Sa aveti pofta la placinta!!!
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
Dodo-pui spune:
Fisun nastere usoara,
un bebe sanatos ,mancacios ,
iar tie refacere rapida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andicu spune:
Mav, scuze, n-am mai ajuns pt ca a trebuit sa merg pana la birou, cu tot cu Filip. Am vazut tarziu si mesajul de pe mess, dar sa stii ca n-am nr lui Fisun, sotul meu are nr sotului ei. Si data trecuta, la Ege, tot asa ne-a anuntat, adica Ediz pe Virgil.
Oricum, la 11.30 abia plecase la spital. Inca n-avem vesti.
Mirela, mai bine suna dr. Si noi am patit la fel, dupa o sapt cu Humex si alte bilute, fara efect, am sunat iar, si i=a schimbat tratamentul cu sirop natural, Prospan, 2,5mlx 3ori/zi si Ketof 2,5 ml doar seara. In 3 zile i-au trecut si tusea si mucii. Sanatate multa! nici la noi nu a avut nici-un efect Stodalul, si am incercat de 2 ori pe Filip si de 2 ori pe mine !
Ioanact, bine-ai venit printre noi! ai o papusica dulce foc, sa-ti traiasca!
Filip doarme, ne-am plimbat pe la birou, in vizita la tati, apoi pe faleza in Mamaia unde era soare si cald, super! a alergat pe-acolo de a adormit pe drum, in masina!
Nu stiu cat o sa mai apuc sa scriu, ca diseara vine fratello in vizita cu cumnata mea cea proaspata, ca doar ce s-au intors din luna de miere! Din Maldive. Abia astept sa vad poze, sa-mi amintesc..am fost si noi acolo, tot in luna de miere..a fost un vis!care nu stiu cand se va mai repeta, ca la cati bani am dat, acum prefera sa facem altceva cu ei! cum ar fi, sa inchidem balconul de la Filip din camera!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Ioanact spune:
andicu ma bucur ca ti-au placut pozele si de printesa mea.Am vz si eu poze cu Gabriel, sunt frumoase.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
mav spune:
Mirela, jur ca am avut intentia sa va trimit si voua placinta la birou, insa.... au papat-o lacustele pe toataaaa ( inseamna ca le-a placut)!!!!!!
O sa pun cateva poze cu bebelusi frumosi mai tarziu....
Confirm cele spuse de Andicu, Prospanul e singurul sirop de tuse despre care stiu eu (de la pediatru; si testat pe Sebi) ca merge atat pt tuse ne-/productiva. Sa nu te superi ca nu ti-am zis mai devreme, chestia este ca daca nu-s doftor de copii, nu-mi place sa dau sfaturi in privinta asta, ca nu-i corect...
Imi pare rau ca Maria inca nu e bine..........
Andicu.... te scuz de data asta... stiu ca te pregatesti si pt concediu...
Sa nu cumva sa uit sau sa ma apuce alte alea de-ale sfarsitului de sarcina... Cami, La multi ani fericiti si cu sanatate!!!! Pentru maine, sa-ti traiasca sotul!
Ia cititi aici veste:
http://www.libertatea.ro/stire/nicoleta-luciu-a-slabit-20-de-kilograme-217462.html
38+Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze de azi
38+Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
dadi_t spune:
Vesteee maaareeee....
A venit pe lume bb lui Fisun!(nu s+a hotarat inca numele)
Un flacau de 4,7Kg ,54 de cm si Apgar 9. A fost monitorizata si anesteziata de draga noastra Mamacita.
Fisun sa+ti traiasca puiutul mare, sanatos si norocos cat toata lumea!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!