Gravidute si mamici de Constanta (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Fisun, nastere usoara iubita si un bb sanatos si papacios! maine iti tin si eu galerie ..la et. 7...ma primesti? La ce ora trebuie sa te prezanti? Daca nu mai intrii oricum ...pupici multi ...maine ...personali

Mav...sa nu ma uiti???Voi fii pe baricade pt. galerie macar!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ege multa bafta,sa aveti un bebe sanatos si sa va aduca multe bucurii!
Cand lucra la Pelin sotul meu era pe zona asta si cumpara prajituri de la cofetaria laudata,acum stam la doi pasi(e trei,patru) si n-am mai fost.
Mocutza v-am admirat pozele,in primele doua poti sa juri ca e mai mare de doua luni jumate.
Of azi am ratat intalnirea ca am dormit pana tarziu,maine ma duc cu mama sa-si caute un costum de nunta,vineri nu lipsim,sa ne ziceti cine face cafeaua .

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Oauu ce vanzoleala pe aici!Isidora cred ca tu esti de vina!
Galerie si din partea mea.Nasteri usoare fetele si copii sanatosi, frumosi si
mancaciosi.
Tort 1 An-eu i l-am facut Anei la Silvian de la casa de cultura.Am cumparat o papusa le-am dus-o lor si ei am imbracat-o.Partea de sus in martipan iar tortul propriu-zis a fost partea de jos, fusta.A fost o papusica printesa.FF Frumos si delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Tort 1 anisor veveritza
Detaliu tort
Tortuletzul in ansamblu

Poate va inspira ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Mai fetelor, mai vorbiti mult de torturi si de cafele? Nu va e mila de mine deloc.
Florina tortuletul arata foarte bine. Il retinusem de data trecuta cand ne-ai aratat poze cu el.
Doc, La multi ani Serbanelului mic si drag!
Ege, sa aveti un bebe sanatos! Multa bafta!
Am si eu o dilema. Maria tuseste de vreo doua saptamani si ne-a dat pediatra un tratament. Problema mea este ca azi se cam termina siropurile, insa tusea ei nu. Nu stiu ce sa fac. Mai cumpar inca un rand de siropuri sau mai bine ii dau un telefon sa o intreb? Nu prea imi place sa dau telefon la Munteanu pentru ca e mereu aglomerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Fisun, cu gandul la tine m-am trezit!!! Curaj! Abia astept vestile bune!
Nu mi-ai raspuns la PM-ul cu nr de tel... dar cred ca o sa ma descurc... ma scoate Andicu din impas, da?

Bavi curaj si tie si sa ne dai de veste!

Tania, cum sa te uit, mai???? Pai daca am am vorbit ceva, asa ramane, am obiceiul sa ma tin de cuvant!

Florina, zau n-am uitat cu carutul, si ramane valabil, dar nu am mai ajuns la tara de nici nu mai stiu cata vreme...... Ah... si vrei sa ma omori cu tortul acela despre care uitasem bine-merci????

Jojo, pai vineri venim pe capul tau!

Haideti fetele cu cafeaua, va astept, nu pot spune ca-i cafeaua aburinda (ca na, e 3 in 1 si se prepara instant), dar placinta am bagat-o la cuptor!!!

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Fisun nastere usoara, bb sanatos si mancacios!

Alina mie cand mi s-a rupt apa la Alex tot placinta aveam la cuptor.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Fisun:nastere usoara si bb sanatos! asteptam vesti!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

FISUN, nastere usoara, sa fie bebe sanatos, si tie, recuperare rapida!!! Asteptam vesti!

Fetelor, cafeluta placuta, am citit prea tarziu ca sa mai ajung sieu.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Andicu, nu-i tarziu deloc, ca azi au fost copiii somnorosi... Vino cu Mada.

Cami, indrazneste si pofteste! Chiar daca mi se rupe apa, nu-i bai, ca-i la termen si e ziua (in timpul programului de lucru)- stresul meu. Abia plec la maternitate cu alai...

Mirelus, doar ce a scris Isidora despre un dr homeopat si cateva remedii.... Ar fi bine sa incercati si voi... stie Adina ce vorbeste!

38+ Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput