Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Buna fetelor, bine v-am gasit, felicitari mamicilor cu puiuti si viitoarelor mamici. Si eu sunt din Constanta si sunt viitoare mamica cu un bebe de 12 sapt. Vroiam sa va rog daca puteti sa imi recomandati si mie un cabinet de ginecologie bun in Constanta, pentru ca momentan eu nu cunosc niciunul. Motivul-locuiesc cu sotul meu in alta tara iar in perioada ianuarie-februarie o sa fiu in "vacanta" in Ro si nu vreau sa pierd controlul la ginecolog in aceasta perioada. Va multumesc mult si pupici la bebei vostrii. http://bd.lilypie.com/JP1np2.png |
Picky toto, asa uimita am fost ca m-am apucat sa citesc din urma sa gasesc mesajul tau. Ti-a raspuns deja Monica, eu nu fac decato variatiune pe aceeasi tema. Oare tu nu ai vazut ca mesajul tau nu a aparut cand l-ai scris? Cum era sa il vedem noi care intre timp am mai scris trei pagini si nu aveam noiciun motiv sa mai citim din urma?
Nu era mai bine si mai frumos sa postezi inca odata si sa ne intrebi din nou decat sa ironizezi? Mai ales ca vechimea pe acest forum nu are nici in clin nici in maneca cu felul in care esti tratat.
Vezi ca aici, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119283&whichpage=1 pe prima pagina, ai o lista cu dr testati de noi, care au in dreptul lor si numele celor care le-au fost paciente, telefoane, adresa etc.
Ai grija de tine si de bb, multa sanatate! Si putin mai mult calm
![](floare.gif)
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
![](copilas.gif)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AngeliquedeS spune:
Deiutz, bine ai revenit, ce domnisoara mare ai!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
deiutz spune:
Am uitat cine spunea ca are probleme cu ochisorii bebeului (Parca sa zic ca am citit zilele trecute pe forum). Si Ilinca a avut probleme timp de 6 luni. Un streptococ luat din spital, din maternitate. I-am facut antibiograma la ochisor dupa care am incercat mai toate medicamentele...nu-i trecea sub nicio forma.
O cunostinta mi-a recomandat-o pe doamna doctor oftalmolog Farah Constantin (are cabinetul pe strada Mircea, in spate la Auto Moto Velo Sport, in statia autobuzului 43).Am fost la dansa si in baza antibiogramei ne-a dat 2 antibiotice -picaturi. Si nu m-a lasat sa plec pana nu mi-a explicat cum sa ii curat ochisorul inainte sa ii pun picaturile. Evident, daca nu stiam, eu ii puneam picaturi si erau bune doar de spalat obrazul, pentru ca infectia era ca un dop si nu permitea medicamentelor sa isi faca efectul. Dupa aproape 3 saptamani de tratament, ochisorul s-a curatat si nici pana in prezent nu mai avem probleme. Dar asta dupa 6 luni de chin...
Deiutz, mami de Ana Ilinca (02.02.08)
http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr
deiutz spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu noi...
http://picasaweb.google.com/sprinceana.andreea
Deiutz, mami de Ana Ilinca (02.02.08)
http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr
madaluta spune:
isidora:voiam sa-ti mai spun k eu una nu pot crede nicio teorie conspirationista...sau ma rog, nu vreau sa le cred pe unele pentru ca imi depasesc nivelul cunostintelor mele. Nu pot crede intr-o teorie care nu este demonstrata, ci doar afirmata....Si chiar daca ar fi fost demonstrata, as avea eu oare capacitatea sa disting demonstratia rea de cea buna? Medicina, k multe alte domenii sunt neaccesibile multora dintre noi, oricat am fi de "cititi"...
Tin minte, cand am citit "Codul lui Davinci", ma gandeam la cei ignoranti in domeniu, cat de usor pot fi influentati, cat de repede li se poate schimba credinta, cat de usor se ajunge la erezie doar printr-un roman....Multi dintre noi ar putea jura k toate demonstratiile acelea matematice, fizice,istorice, religioase sunt chiar reale, deci ca tot romanul e o realitate....dar nu e deloc asa, stii bine...asta e arta romancierului,de a ne face sa credem k totul e real...
Poate e asa si in acest caz..si imi doresc dn suflet sa fie asa, spre binele copiilor nostri.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mocutza spune:
MAMACITA, DEIUTZ mersi de informatii......eu eram cu oftalmologul ...
Deiutz ce copilita dragalasa....
Se pare ca de cand am iesit din spital tot facem vizite la medic....unii merg o data pe luna noi trebuie sa mergem de 200 de ori....
Maine iar mergem,...a trecut o luna si Andreea a luat doar 500 de grame in greutate...mananca din ce in ce mai prost...550 ml lapte in 24 de ore....deja ma doare capul....imi plesneste...Nu ii place laptele ....nu are pofta de mancare/....nici nu stiu ce ipoteze sa iau in calcul....cert e ca nu o doare nimic...pedaleaza la greu...e activa insa au inceput sa i se vada coastele mai nou..ORI poate suntem noi parinti prea stresati
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
docdecap,multumesc din inima pt sustinere!si pt ajutorul oferit..deocamdata pt ca nu am reusit sa strangem foarte multi bani(4000 ron),bani pt o luna si puitna,ne-am apucat sa zicem,de terapie,dar fara coordonator....lucram cate doua zile pe saptamana...cate 2 ore,nu-i mult,dar decat deloc...sper ca macar la inceputul lui ianuarie sa reusim sa ne apucam de treaba,ca la carte ca sa ma exprim asa...daca voi avea nevoie de ajutorul tau,promit sa te solicit,
pai bine mai isi(adina,tu ma incrajezi pe mine la maxim si tu ce faci?desi,daca ma intrebati pe mine,daca as mai face un cpil,cred ca sigur,nu i-as mai face vaccinuri riscante..,dar cum eu nu mai fac copii...
madaluta,nu am mai vb de ceva timp,dar sper sa nu te fi suparat pe mine,pt ca nu am putut sa rezolvam problema cu darius...
mav,toate bune..ce face b antonio,se lasa asteptat?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
madaluta spune:
umflatel: aoleu...doamne fereste, nu m-am suparat deloc...da chiar..nici nu stiu de ce nu am mai vorbit...?!scuze...
deiutz: bun revenit la noi si asteptam sa tii pasul chiar daca ai inceput serviciul...Am vizionat si o parte din poze....Ilinca e o scumpa
nasa voastra ce mai face? n-am mai reusit sa vorbesc cu ea de cand a plecat..mai scrie pe la "fulguleti" da cam rar. A inceput si ea munca, nu?
si apropo de mesajul lui Picky_toto...intr-un fel ii dau dreptate daca tinem cont ca nu a stiut regulamentul forumului. ...poate n-ar trebui s-o punem asa la zid, chiar daca ne-am simtit "lovite".
Eu una chiar n-am simtit sarcasmul..m-am gandit k n-am vazut eu postarea ei si k voi chiar ati vazut si ati raspuns, sau k a gresit subiectul si a vrut sa multumeasca fetelor de la celalat subiect de Constanta....
Eu sunt patita cu chestia cu "ignore", chiar daca am vechime pe forum... nu reusesc sa fiu activa la toate subiectele la care am mai postat si cand revin dupa o absenta, parca nu ma mai stie nimeni...Si ma doare destul de mult cand mi se intampla, dar nu reprosez niciodata nimic...Asta e...
madaluta spune:
am deschis capitol nou aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128375