Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
mocutza, am avut aceeasi problema cu sebi... si pana nu i-am pus antibiotic la ambii ochisori (ca pana la urma infectia -luata din maternitate, la un singur ochisor- s-a extins).... nu am scapat. pana la oftalmolog, mergeti la dr pediatru. sau pt siguranta, ati putea sa faceti analiza secretiei de la ochisor (de ex, cu trimitere de la dr de fam, la lab. Prodiagnstic -sigur se face analiza).
...si in functie de rezultate... veti primi tratament -la fix- fie de la dr de fam., fie de la pediatru.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata
Aseara nu am mai apucat sa intru, am ajuns tarziu acasa pt ca dupa dr am fost la Carrefour si pe urma la cumnata mea
Bebe nu are cine stie ce, simptomele sunt mult mai de speriat decat sunt de fapt, ne-a dat sa luam echinaceea de 3 ori pe zi si picaturi de nas, monitorizat temperatura. Problema e cu mucisorii, aseara a fost mai bine la culcare dar peste noapte iar s-au acumulat si se ineca cu ei. SI e jale mare cand ma apropii de nasul lui
Am o mare rugaminte la voi, daca vedeti/gasiti pe undeva mingiute din acelea colorate din plastic cum sunt la locurile de joaca, vreau si eu o punga, in Carrefour am intrebat si nu mai are
Cum a ramas cu placinta acea cu mere????
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
docdecap spune:
angi, e prajitura , ca sa nu fac concurenta neloiala.
si ramane ca da, da' inca nu s-a bagat nimeni -mai putin Cristina Crisis, cu care am vb. pe mess. cu madaluta m-am vazut ieri la pitici, nu stia sigur daca vine sau are zi de curatenie.
despre bile, astept raspuns daca vrei, au la magazinul de pe Unirii mai sus de mine, iti iau azi si le iei maine de la mine
sa stiti ca eu prajitura fac oricum, daca nu veniti, e tot bine, imi ramane mai multa
mav, si eu aveam puseuri din-astea, ma speriau mai mult, si cu cat ma speriam mai mult, cu atat erau mai intense. asa ca da-l eignore, daca altceva nu poti sa le faci, si o sa treaca cu nasterea. vezi tensiunea sa nu creasca!
mocutza, nu stiu ce sa spun, n-am avut belele din-astea. cu cursul cum mai stai?
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
madaluta spune:
angi: la metro aveau bile
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
mocutza spune:
MAV solutia Garasone e cu antiobiotic gentamicina...insa nu a reactionat .....oricum examenul secretiei la laborator e o idee excelenta....AAA si eu sunt tahicardica din nascare.....in sarcina am avut si 140 puls....si beeam ff multa apa cum simtema ca o ia pulsul razna...pe mine ma ajutat...
Astept sa vad ce zice doamna doctor cat mai sta bebe in burtica.....
Docdecap daca te referi la cursul de formare...l-am amanat pt ca in urma accidentului maisna a stat in service 2 saptamani si nu puteam recupera un modul in alt oras ...asa ca il continui la anul cu alta grupa din pacate....ata ete....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
AngeliquedeS spune:
Sunt in vizita la cumnata mea asa ca sunt scurta ca vrem sa plecam putin in oras
Mada, multumesc mult, dar la METRO imi e tare greu sa ajung si nu am nici legitimatie.
Doc, da, vreau bile si am sa vin maine la tine fiindca ma gandesc la silueta ta si nu vreau sa papi tu singura toata prajitura. SI dc Cristina e cuminte o sa ii dam si ei o bucatica Si spune-mi te rog, am reusit pana la urma sa iti dau cartea aceea ca nu mai tin minte?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
isidora spune:
Doc,I'm in ! Chiar daca Divna n-a batut Metallica si nici Prodigy Nici nu ma asteptam
Pup!
isidora spune:
Jojo,Madaluta,multumesc pt. urarile facute Isidorei!!
Asa e Madaluta,sunt vinovata ! Eu sunt nascuta pe 23 iulie 1975.
Creem,imi pare rau ca treceti printr-o perioada dificila.Doamne ajuta sa treaca cat mai repede si fara urmari serioase!
Andre B ,fara cistografie s-a putut observa lipsa refluxului?Ati facut eco la Adrian Pop?Noi am facut cistografie pt. asta, de aceea intreb?
Si noi am primit trat. cu antibiotic pana la 6 luni dar nici eu nu am putut sa-i dau; iar cu tratament homeopat ii scadea nr. de la peste 100.000 la 60.000.Numai ca panicoasa cum eram,mi-a fost frica si am bagat si antibiotic.Tu ai putea sa incerci o perioada in paralel si antibiotic si homeopat iar cand scade sau trece infectia sa ramai pe homeopate ca sa nu mai apara...Si vezi ca mai sunt si alte remedii nu numai merisor si iarba neagra?.Ai nevoie de un homeopat bun la care sa mergi constant pana ii dai de capat.Daca nu stii pe cineva in Bucuresti iti recomand unul l a care a fost si Angi si a dat rezultate...in sensul ca in luna urmatoare tratamentului a ramas insarcinata cu Viktor.Cel putin asa imi amintesc eu...
Incearca sa nu disperi ca pana la urma copilul ia antibiotic pt. o infectie,in urma antibiogramei ,nu asa de aiurea.Ce sa mai spui de copii care fac citostatice? Eu asa ma intaream intotdeauna :Slava Tie Doamne ca nu e mai rau! Stiu ca nu e o consolare dar ce poti sa faci? Te imbratisez ,sanatate multa si sper din suflet sa-i dati de capat!
Mi-am mai amintit ca acum 4 ani si ceva ,cand faceam plaja la noi la bloc, am facut cunostinta cu familia Crisan,Catalin Crisan-cantaretul,Raris e de o varsta cu Isidora si tot asa facea infectii urinare,dese ,tot cu e coli ,tot asimptomatice,numai ca Raris nu prea avea pofta de mancare.Normal ca avand aceeasi problema am discutat despre asta.Dupa ce au plecat de la mare am tinut legatura,si la un an dupa am sunat sa-i spun la multi ani lui raris ,si Lucia mi-a spus ca scapasera de problema-ea e medic de familie printre altele.Deci avea Raris 1 an cand am aflat ca nu mai avea probleme.Eu mai am nr. de tel. al ei dar nu prea am mai tinut legatura-nu prea sunt eu genul,ca as fi sunat sa intreb concret care a fost situatia in cazul baiatului lor.E f. posibil insa sa nu aiba nici o relevanta;ideea era ca se poate rezolva,ca sunt si cazuri fericite. inca o data si Doamne ajuta!
P.s:sau pot sa-ti dau nr. ei, poti sa-i spui de unde il ai sau nu,nu conteaza,si sa te duci sa-i faci o vizita la cabinet si sa discuti problema.Mai auzi si alte pareri ,afli exact ce investigatii a facut Raris,la ce doctori,la ce spitale,clinici.N-are ce sa strice,parerea mea.Si apoi mai aveti ceva in comun:muzica si e si ea foarte draguta si sociabila.
AndreB spune:
iar placinte.. iar nu sunt... ... da va gasiti frate un timing... ca asta vara nu se puteau face... cer bis!
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
isidora spune:
Mamacita,desi stiu ca nu ai timp ,indraznesc sa-ti cer parerea in privinta http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ e mult de citit dar cat poti daca poti,nu-i cu suparare.
Si o intrebare :in Spitalul Judetean avem anestezist pe pediatrie? Sau te poti ocupa tot tu de asta,just in case?
Fetele,care stiu despre blogul cu pricina au aparut articole noi .Nu ca as vrea sa va stric ziua ca eu mi-am ruinat-o deja,dar mai bine informata decat inocenta.