Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
isidora spune:
BAVI, nASTERE USOARA,BEBE SANATOS SI LAPTIC BUN!
LA MULTI ANI cu intarziere pt.Luca de Tina,Roxx si Alina!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
isidora spune:
Mirela,ce fel de tuse are Maria? Erdomedul e pt. tuse productiva;tuseste asa de 2 saptamani? De ce nu incerci ceva homeopat?
Sanatate multa va doresc!
AngeliquedeS spune:
Adina, imi pare nespus de rau ca am uitat de ziua Isidorei....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
isidora spune:
Ei,na,ai uitat ca eu n-am organizat nimic pe motiv ca nu e tati,
si ca mami nu se poate bucura singura fara tati.Asa ca i-am dus tort la gradi,i-au cantat la multi ani in engleza-nu stiu daca ti-am spus ca am mutat-o la Tom si Jerry,baietii i-au pupat ,mana si a fost foarte scurt si frumos
Si eu am uitat sa te felicit pt. cele 9 luni ale lui Pupicu asa ca suntem chit!
AndreB spune:
M-am saturat efectiv, nu stiu ce sa mai fac!
Pentru fetele care nu stiu, Matei al meu a trecut prin a 3a infectie urinara cu e. coli, timp in care a facut 3 tratamente lungi cu antibiotice (10-14 zile) urmate de sulfamide (fiecare cte 10 zile). Pe scurt: de 2 luni de zile ia in fiecare zi cate ceva: antibiotic sau sulfamida. Analizele la zi, ecografii renale, abdominale si ale vezicii facute la somitati in Bucuresti. Se pare ca nu are reflux vezicoureteral (Slava Domnului!) Suntem vizati sa o facem si pe a 4a caci reapare insistent la 2 sapt dupa terminarea unui tratament. Medicii ne-au prescris un viitor apropiat sumbru; tratament de lunga durata poate si 6 luni de antibiotice si sulfamide in doze minime pentru prevenirea reaparitiei infectiilor. Dar eu, pur si simplu, nu ma pot impaca cu ideea de a distruge acest copil cu antibiotice timp de 6 luni!
Am incercat si tratamente homeopate, nimic concret.
Citesc toate prostiile pe net, toate preparatele minune si nu reusesc sa ma decid la nimic.
Urovaxomul se da abia de la 4 ani, si se pare ca l-au retras de pe piata in ultima vreme... nu stiu ce sa mai fac..
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
AngeliquedeS spune:
Andreea, ai e-mail
Eu sunt necajita, Pupicu are niste muci vascosi si se ineaca tare cu ei, aseara nici nu putea sa suga ca nu mai avea cum sa respire, l-am adormit in fund, ca sa fie cu capul mai ridicat. L-am pazit toata noaptea ca daca ajungea pe spate se ineca. Azi tb sa ajungem la dna Dumbrava.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Mirela79 spune:
Isidora, este tuse care rupe. Nu stiu daca explic bine, dar nu e tuse uscata. Acum ii mai dau si sucul de la ridiche neagra.
docdecap spune:
buna fetele!!
am disparut o vreme, si vad ca Fisun are bb grasunel, felicitari , ca Bavi e l anastere,
, sa ai un bb vesel si mancacios!!
mirela, nu-mi place chestia asta cu inchisul telefonului medicului, mie pe cand nu ma cunostea mi-a raspuns duminica, era la biserica, m-a rugat sa revin. nu stiu ce sa spun, sanatate multa Mariei. si da, la tuse expectoranta, productiva sau 'se rupe' inseamna acelasi lucru.
angi, e mai bine pupicu??
eris, LA MULTE LUNITE FERICITE pentru Iannis, am lipsit in ziua cu pricina, recuperam azi!
eu am fost la bucuresti, serban a ramas 2 zile cu buni si cu tat-su, cand m-a vazut s-a bucurat nu mai mult ca de obicei, zici ca plecasem dimineata aia.
dar la bucuresti am primit vesti bune si rele. bune ca o sa tin niste cursuri, rele ca o sa dureze 3 zile cursul, si eu nu am inca bona pentru serban, si nici nu stiu unde sa caut asa, repede, cred ca fac aranjament cu dna care mai sta cu el martea sa vina cateva zile in sir numai cand e cazul, ca in rest ce sa zic, ma descurc, nu-i bai mare, mai e si mama in unele dup-amiezi libera si daca e nevoie o chem.
of, deja nu-mi vine sa-mi las copilul cu necunoscute, ce m-oi face la gradinita? mai creste si el, poate mai cresc si eu
mav, cum mai e oferta 2 in 1?? hai ca acuma te pazesc si te intreb in fiecare zi
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
Si Andre, mateias cum rezista? ca din cate spui inteleg ca tu esti la capatul rabdarii, Matei sa inteleg ca reactioneaza ok? adica ia doctorii, e vesel, vioi?
cu decaloarea ce ti-au spus? poate fi o sursa pentru recidive?
of, tare nasol e sa il stii asa, imi inchipui cum e! lasa ca se face bine si o samanance si el in curand placinta facuta de mami!
eu n-am ajuns inca la doctor pt, controlul de 9 luni, sun azi sa vad cand ma cheama. si apoi cu trimitere poate ii fac si o urocultura care sa iasa bine, dinti ne tot ameninta da' doar atat. temperatura nu i-o mai masor ca-mi fac sange rau si si-asa nu stiu ce sa-i fac. nu e mare, asa ca asta e.
ah, si s-a vorbit de gogosi ... fetelor, ce ziceti, miercuri veniti la o placinta cu mere??
pupici
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
creem spune:
Felicitari pentru noii veniti pe lume! sa fiti sanatosi si frumosi si cuminti! Felicitari si mamicilor!
AndreB...te dezamagesc, spunandu-ti ca ochii lu fi-mea s-au acut din albastri verzi si din verzi caprui...asa ca acum am o printesa frumoasa cu ochi caprui...daca mai doriti sa ne petiti..sunteti bine veniti.
Sa stii ca si noi ne confruntam cu aceleasi probleme ca si voi...adia infectie cu e.coli de la 4 luni...antibiotic, la 6 luni iar antibiotic, pe care il varsa, apoi sulfamida. S-a dat peste cap cu organismul..ca nu mai papa decat san, a facut si candida...ce sa mai zic, imi venea sa-mi iau campii. Am trecut pe homeopate (mergem la dr. Soescu) si i-a scazut infectia, tot mai apare la sumarul de urina dar nu atat de mare incat sa se mai poata face antibiograma. Antibiotice nu-i mai dau ca o dau peste cap de tot. Acum va trebui sa mergem iar la control sa vedem ce mai zice dr. Iar la raceala (ca a fost racita si cu febra 3 zile) tot cu homeopatele am rezolvat-o. Numai ca trebuie sa ai rabdare si sa nu-i mai dai deloc antibiotic.
Va doresc multa sanatate!
De intrat, mai greu, intradevar, ca trecem printr-o perioada foarte grea, cu multe necazuri (cred ca ce mai grea din viata mea de pana acum).
Va pup pe toate!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu