Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 13
roxx spune:
Salutare!
Ne mai tineti minte?
Noi suntem acasa acum de vreo luna si jumate, l-am lasat pe tati singurel in Coreea si am venit sa-i mai stresam si p'astia de acasa putin sa nu ne uite chiar de tot.
Felicitari Fisun pt bb grasalan, refacere rapida si mult laptic.
Vad ca p'aici ploua cu placinte si cafelute . Mi-ar placea sa va cunosc pe toate. Cine stie, intr-o zi poate se va intampla, ca distanta nu-i chiar asa de mare.
Va
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina81 Mamacita,refacere rapida si tie si copilasilor.Ati inceput cu Ribomunilul? Eu vreau sa incep de luni.Asa e primul an de colectiuvitate,anul trecut imi racea Matei si de 2 ori/luna,iar acum inca deloc...Doamne fereste....numai un pic de nas infundat sau secretii care in 2 zile au trecut. |
Dar crezi ca am apucat?Au sarit virusii pe noi de nu ne-am vazut...Nici macar antigripalul,pe care-l faceam cum aparea pe piata,n-am apucat sa-l fac,darmite sa ma apropii de copil cu proptele
Asa mi-a ridicat toata lumea moralul,ca,daca scapa anul asta,traieste peste 90 ani
mamacita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui isidora
Mamacita tu esti Sweetest! De la the sweetest mom ...in mintea mea si nu numai... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Vaaaai,ce rusine mi-e,nu m-am recunoscut,iar acum sunt pe mut,ca doarme populatia minora...abia astept sa aud maine
isidora spune:
Si o poveste pt. voi toate:
http://savatie.wordpress.com/2008/10/13/0-poveste-splendida/
Noapte buna!
P.s:trebuia sa recuperez,nu?
isidora spune:
Ultima si gata:
Ceva pt. a pastra inocenta copiilor nostri :
http://savatie.wordpress.com/category/desene-animate/
roxx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Roxx,tare frumosi sunteti,tare...si mama si puiul! De cand merge Luca? Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Multumim
Asa, mai bine, sustinut doar cu o mana, de la 10 luni. El facea pasi tinut de ambele manute de pe la 8 luni.
_
mihaela77O spune:
adina,multumim frumos pt dedicatie...dar azi a fost ziua dedicatiilor de la tine,pt fete cucuiete?
apropo de speranata cum sa nu ti-o pierzi,cand unii reorteri gandesc ca autistii nu au nici o sansa,asa ca nu are cum sa e ajute,mai ales sa piarda timp de emisie,cu o poveste fara sansa?
ziceti si voi,oare oamenii astia se cred dumnezeu?dar am si o veste buna,alataieri am primit de la o firma din constanta 2500 ron...
fisun,sa-ti traisca voinicul,si sa fie sanatos,iar tie refacere rapida!
mav,daca se intampla sa nasti si eu nu sunt pe faza,vreau sa iti spun de pe acum nastere usoara si un baiat sanatos si norocos!
va doresc un week-end placut la toate,fara exceptie!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
roxx spune:
Buna dimineata!
Va invit la ...azi facem cinste si uram
LA MULTI ANI
tuturor celor care poarta numele de LUCA, azi e Sf. Apostol si Evanghelist Luca.
La multi ani puiul meu drag, sa fii sanatos!
_
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Adina, multumim de dedicatie
Acum a adormit baiatul meu si cum nici nu stiu ce sa fac mai intai am intrat direct pe forum
Roxx, am vazut poze cu puiul tau, e un scump tare tare si sunteti frumosi amandoi
Ce sa mai zic... cu al meu fecior cel mai bine e daca il plimb prin casa de manute sau daca sta calare pe mine in poala mea, altminteri daca il las si plec e jale mare. Nu va imaginati ca atunci cand spun ca il las si plec il las pe el in casa si eu plec aiurea. Pur si simplu dc ma ridic de langa el sau il las pe jos. Se pune pe un urlat de numa numa. Daca ma vede stand pe jos, vine taras pe coate si se aseaza in poala mea. Ar sta cu orele acolo, sa-si roada jucariile. In scoala generala pana la sfarsitul liceului am avut o catelusa caniche, Lili, care cum ma vedea ca stau pe jos venea si se aseza in poala mea. MAi, exact asa face fi-miu, cred ca e reicarnarea lui Lili
ma duc sa pap si eu ceva ca nu am mai mancat nimic de ieri de la 5 si sunt lesinata.
Haai c
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!