Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Cami, indrazneste si pofteste! Chiar daca mi se rupe apa, nu-i bai, ca-i la termen si e ziua (in timpul programului de lucru)- stresul meu. Abia plec la maternitate cu alai... |
Alina, multumesc pentru invitatie. Acum, in situatia in care sunt azi, nu pot decat sa ma felicit ca nu am venit, de ce? Pai va virusam pe toti, si mamici si pitici. Abia ramasesem numai cu laringita si tuse productiva, de la o viroza de acum o saptamana, ca acum o i-au de la capat. Am vazut pozele de la inalnire, dar sti ce nu am vazut? Nicio poza cu placina , ca sa stim ce am pierdut, noi cele ce nu am venit.
O zi buna! Multa sanatate la mamici si pitici!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mav spune:
Neatza!
Unde sunteti fetelor? Eu sunt chiar plictisita.......
Mamacita cu mare placere, cu prima ocazie!
38+Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
isidora spune:
Pentru [redAlinared] si pruncul din burtica,pt. ca se apropie clipa...:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7tKexc4wSM&feature=related
Canta dumnezeieste femeia asta....sper sa-ti placa.
Fisun Felicitari pt. flacaul frumos! Sa creasca sanatos
iar tie recuperare grabnica!
isidora spune:
Si pt.Sweetest ,sa-si odihneasca macar auzul daca altceva nu se poate....
http://www.youtube.com/watch?v=fbBbTeF1Mz8&feature=related
madaluta spune:
Fisun:bun venit pe lume micututlui urias, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati din plin unii de ceilalti!
Mav: am laudat si eu placinata pe la toti prietenii, asa k in w-endul asta toti vor face "placinta a la mav", inclusiv eu.
Andreb: ai dreptate sa te temi de concurenta placintei alinei....mmm.... a fost cu branza dulce si stafide. Gandeste-te sa o faci cu alte ingrediente k sa nu facem comparatie intre ele...
mamacitacum mai sunt copiii? dar piciorul tau? Din cate vad eu nu prea te menajezi...Stiu k nu poti face anesteziile stand pe scaun, dar macar in timpul interventiilor sa te mai asezi cate un pic...Vezi,iti dau eu sfaturi doftoricesti...sunt tare, nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
E frumos si cald, cine vine la pitici? Parca intreba o mamica ce spunea ca nu indrazneste sa vina la intalniri inainte de a ne vedea la pitici, acum e ocazia.
Noi de dimineata am avut drum in parc la Beta si am stat acolo aproape o ora in parc, m-a fugarit prin iarba, din copac in copac si din fir de iarba in fir de iarba, asa mi-a placut! Acum doarme. Cand se trezeste ii dau sa pape si oricum plec acolo.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
si noi venim la pitici dupa 16.30-17
madaluta spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna. Sunt noua pe acest forum. Am m scris pe clopotei de Ianuarie - Februarie 2008. Am o de 9 luni si 5 zile, am nascut natural, 2,900, 49 cm la Spitalul Jud CT. Le doresc si eu mamicilor care tb sa nasca nastere usoara, bb sanatosi si mancaciosi si o recuperare cat m repede. Ioana la 5-8 luni Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
bun venit la noi si speram sa te integrezi repede in grupul nostru.
mamacita spune:
citat din mesajul lui madaluta mamacitacum mai sunt copiii? dar piciorul tau? Din cate vad eu nu prea te menajezi...Stiu k nu poti face anesteziile stand pe scaun, dar macar in timpul interventiilor sa te mai asezi cate un pic...Vezi,iti dau eu sfaturi doftoricesti...sunt tare, nu? |
Copiii sunt in recuperari,Alexut mai are cate un mucisor ratacit,inca nemergand la gradi,iar anabela,dat fiind ca a luat raceala decalat,e in plina"efervescenta'de secretii groase.
Piciorul se mai umfla,nu incape in aproape nimic din varietatea de incaltaminte pe care o am,iar de stat,de obicei asa procedeaza orice anestezist in timpul interventiilor,doar ca eu,tinand si locul unei colege ce se afla in CIC,dau anestezii la sali in paralel,asa ca pendulez ca la nebuni,stand doar cat sa scriu tratamentul.
Am vizitat-o si pe Fisun de vreo doua ori azi,de cate ori am avut un respiro.Se simtea putin mai rau ca la prima cezariana,dat fiind ca baietelul a fost urias si s-a tras mult de tesuturi dar,de cand au mutat-o la rezerva,a inflorit.