Puiuti de Randunici 2008!!(110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vaiiiii, e superba Alexutza cu palarioara asta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pe ea scria ca este pt 12-18 luni. alex a purtat-o la 1 an si jumate...mi-am adus aminte ca aveam si unele din rafie, superbe!!! hmmmm! trebuie musai sa sap dupa ele, la mama acasa:)) si asa, puloverul cu iepuras, pe care l-a primit teo ca nou nascut, nu m-au lasat sa-l dau, hahhaha, au imbracat ursuletul cu el:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Citat:

Vaiiiii, e superba Alexutza cu palarioara asta!

cand ma uit la ea si la pozele ei piticesti, ma apuca , ca mai vreau o fetitza!!! o ilincutza!!!! numai ca...nu cred ca mai am sanse...tuchi, imi dai mie ilincutza ta??? ca e perfecta!!! e dupa "tipar" !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, ti-o dau din seara asta pana marti! Ce zici, te bagi?

La mine Ionel a fost foarte dezamagit ca Seb nu e fata! Si mie mi se par grozave fetele, dar si seb e dulce rau, asa ca acuma iubesc si baietii!

Iar trei copii o fi minunat intr-o alta lume, nu in asta in care traiesc eu, cel putin, daca vrei sa ii cresti cum trebuie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

tuchi, daaaaaaaaaaa!!!! ca azi am copii tare cuminti! au papat tot si s-au culcat imediat!!! imi lipseste adrenalina!
si eu sunt fericita ca teo e "barbatel",mi-am dorit tare mult asta, dar recunosc ca atunci cand am aflat vestea, la echo, am suspinat si am zis ca as fi vrut sa fie si o fetita pe acolo:))) radea dr. de mine:)
ehhhh, greu am luat decizia de a ma "opri" la 2 ... poate, daca va da norocul peste mine si voi avea si eu "cu ce" si "unde"...voi mai face un bb, daca nu voi fi ca madam iliescu....vorbeam cu al meu, ca daca gasim "comoara ingropata la baza curcubeului" poate adoptam o tititza ... nu a raspuns nimic:) cred ca oricum zice ca nu le am pe toate la un loc...

am gasit ceva fain in bazar, bun pt acum, pt tititze:)
http://good-times.webshots.com/photo/2326768130102116445duFeLv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Daca stateam in acelasi cartier chiar ca ti-as fi plasat-o sa se joace cu Alexuta! Ei ii plac fetitele mai mari!

Mai am 3 zile pana la ex.scris, azi n-am invatat nik, m-am intalnit cu o colega care m-a cam enervat( cum se mai schimba lumea- sau poate ea e la fel si vad eu lucrurile altfel de cand mai am un copil!).

Ionel e plecat de dimineata cu treaba si inca nu s-a intors, si ce e mai rau e ca s-ar putea sa plece si maine! ca treburile esntiale se intampla taman cu 3 zile inainte de examenul meu!

Pe 21 si 22 o sa am examenele practice, e rau ca ma mai lungesc dar e bine ca pot sa ma pregatesc mai bine de confruntarea cu profii!

V-am citit cu nesat dar nu mai sunt capabila sa nominalizez, va pupez si doresc sanatate multa la toate randunicile si la toti puiutii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata de la noi,
Am avut o noapte destul de bunicica, avand in vedere ca aseara numai nu mai dadea DD sa se culce. L-am imbaiat, i-m dat apa, lapte...nimic. Ghiciti ce m-a scapat de necaz? Nu v-am spus dar de vre-o luna s-a intors fiu-miu la vechea dragoste :))) ...leganutul. S-a dat hutza pana a adormit. Intre timp mi-am facut treaba, i-am facut si lui supica si pe la 9.30 era toata casa adormita.
S-a trezit la 6 azi dimineata, a adormit dupa papa si s-a trezit la 8. Acu se da hutza in swing si se uita la desene.
Ieri n-am mai putut sa intru online ca am fost plecata cu trebi si dupa amiaza am fost la un serviciu comemorativ al fetei unor prieteni si m-a intors pe dos. Ar fi implinit 32 de ani pe 24 Oct, a murit de cancer si a lasat 2 copii de 11 si 10 ani.
Acum imi beau ceiaul (gatul meu face tot figuri dar e mult mai bine) si ma duc sa citesc din urma.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=127727&REPLY_ID=4188206

ne-a scris opreasca, (sau ati vazut?) n-a vazut ca am schimbat capitolul. o inteleg...
eu inca n-am citit cap asta.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Daca stateam in acelasi cartier chiar ca ti-as fi plasat-o sa se joace cu Alexuta! Ei ii plac fetitele mai mari!

Mai am 3 zile pana la ex.scris, azi n-am invatat nik, m-am intalnit cu o colega care m-a cam enervat( cum se mai schimba lumea- sau poate ea e la fel si vad eu lucrurile altfel de cand mai am un copil!).

tare s-ar fi bucurat alex! ei ii plac "energicutzele", iar cele 2 prietene ale ei sunt cam..."moi". iar baietzeii din gashca, deja au inceput cu...joaca NUMAI intre baietzi. de multe ori o vad pe alex stinghera, mai ales acum ca s-a racorit si pana prin aprilie - mai adio copii in parc! parca sufla cineva un praf magic si...dispar. puuuuf! si ramanem noi singurii bantuitaci prin parc:) poate daca da vreo zapada, avem noroc si mai vedem si noi copii :)...
mai tinetzi minte fetele ce ma certati asta iarna, cand eram graviduta si ma dadeam cu sania cu alex???
ABIA ASTEPT ZAPADA!!!!!

cat despre colege enervante, eheeeeee! plina lumea! da cu ignore! am vazut ca e singura solutzie...

adriuta, condoleante!

mai, eu ii scol pe astia!!! ca dorm de la 15.30 si parca vad ca am show cu ei pana la 12 iar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sunt f suparata. Iubitul meu a avut febra 39,5, acum i-a mai scazut un pic. Pe bebe l-am dus la mama sa nu se imbolnaveasca si el.

Ariel, ce superb aratai,,,cate kile mai ai?

Sovi si Olga, china este f bine, azi a implinit 2 luni.

Tuchi

Vio, bine ai venit

Mimo, sa-l pupe mama pe Vladut care sta in fundulet

Eu azi am ratat legumele, sper sa mai pape maine

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput