Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

neata....vaz ca nu aveti pofta de vorba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alice, mama ce-a mai crescut andreiu' si tot ochii aia frumosi ii are. pupam trupa.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Caro ai incercat sa o duca altcineva la gradinitza? De ce iti spun asta...ca si Adela mea e super mamoasa, si de 2 ori cand am dus-o eu a inceput sa planga...desi ea e innebunita dupa gradinita, chiar si sambata si duminica vrea la gradi. In rt cu nmeni, niciodata nu a mai plans...90% din cazuri, cum e vede pe doamna tzusti pe usa...de multe ori uita si sa te pupe, desi e pupacioasa din fire.

Alice bine ai revenit. Pupam Andreiutul. Si stiu ca e greu...dar durerea se va estompta cu timpul...iti spun din proprie experienta. dar asta nu te incalzeste acum stiu.

Daria iubita, spui ca mai e loc de cateva jucarii in camera Giuliei...ca mai am de aruncat unele...desi mandra cand aude asta se pune in fata usii, si miorlaie. Si mai lasa cearceaful cela...scoala-te si cu fundul la el.

Dana pupam puiul mic, cum mai este ochisorul lui? Hai trimite-l la mine pe vik, ca fiica-mea duce lipsa de copii.

Olivia si Marina, si noi in randul celor indragostiti de caietele de activitati. A mea are o manie...cartile de activitati si puzzul-urile...in fiecare saptamana cel putin doua din fiecare...

Si acum sa ma laud si eu, ca am primit de la sot un brat de flori si un balon pe care scria "I love you, Today, Tomorrow, and Forever". M-a dat gata.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A, am uitat sa raspund la intrebarile zilei....

Si noi avem un program complet dezorganizat...mai mult sau mai putin. Ne trezim pe la 7 jumate, plecam la gradinita pana la 11 jumate, apoi in drum spre casa sta la playground cu mamaie pana pe la 1 si ceva cand usor usor se trag acasa. Trei zile pe saptamana dupa ce ajung acasa, pleaca ca are gimnastica. Dupa ce ies de la gimnastica mai stau la un alt playground vreo ora si ceva si ajung acasa pe la 5 si ceva, sau chiar sase. Mananca , se mai joaca un pic, face baie si pe la 8 e in pat. De obicei adoarme cu desene, sau daca vad ca au trecut mai mult de 15 minute si nu a adormit, ii sting desenele si stau cu ea, mangaid-o pe spate usor. Adoarme relativ repede...la un asa program cred si eu. Partea proasta e ca de multe ori se scoala pe la 6 si vine la noi in camera si ne inghesuie pe amandoi (eu si sotul) pe juma de pat...dar mie imi plac asa mult momentele astea...chiar daca eu ma culc la 2, 3 si la 6 imi da ea desteptatea....Si alta parte proasta e ca in weekend ne trezim tot la 7 , 7 si ceva...Uneori daca apuca sa doarma un pic dupa amiaza, se culca foarte tarziu...dupa 10 seara.
Cu mancatul...noi mancam singure la gradinitza dimineata si la pranz, si mai mancam singure cand ne e foame si cand vrem...dar din comoditate, ne mai baga si mami in gura ca sa scape de noi...ca altfel ne uitam cu gura cascata. Nu mancam la TV, desi mai fac si exceptii uneori....cand e foarte obosita si nu vrea sa manace.
A si noi mai mancam la playground, ca de efortul cere papa.
Nici noi am avut accidente de udat noaptea, cand am decis sa nu o mai scol noaptea, ca sa o invat sa tina pana dimineata. Si au mai fost cate accidente, mai ales cand bem mult seara (ca si mananca), sau mancam lubenita. A si apropo de mancare, in cele mai multe cazuri mananca ce mancam si noi, dar ii mai si fac, si nu de putine ori.
Dulciuri nu pot spune ca mananca multe, desi nu i-am interzis...dar i-am explicat ca nu sunt bune in cantitate mare. In schimb ea si mamaie mananca cam 10 kg de fructe pe saptamana. Si are si momente cand imi cere dulciuri, si daca nu e seara ii dau, ca nu mananca foarte multe.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! multumesc pt ca participati la discutie.
in uot timp incerc sa il culc mai devreme, uneori ne iese (intre9:00 si 9:30), alteori nu.
cu pipi, de luni seara avem pampers. si tot de atunci nu a mai facut pe el. ii tine cald papersul ssau ii e rusine sa faca ca e baietel mare (le zice chiloteii rusinosi). azi dimineata chiar se lauda ca nu a facut. dim cu gru il conving sa mearga la toaleta, mi frica sa nu se ia cu vreo activitate si sa se scape.
ieri, dupa camin, am fost la o scoala de engleza, are cursuri pt copii de la 3 ani pana la adulti. putem merge 1 data sau de 2 ori pe sapt. inscrierea si manualele pt restul de 6 luni de an scolar costa mai mult, aprox 200 de Euro, iar 4 ore pe luna costa aprox 55 de euro. cat am vb cu una din profesoara Stef a facut cateva activit cu o alta profesoara pe o carticica. i-a placut tare mult incat nu mai vroia sa plece acasa.
la voi cat costa cursurile de lb straine sau alte activit pt copii. de ex. inotul e vreo 50 de euro pe luna.

dupa gradi, acasa de-a ce va mai jucati? Stef e pasionat de masini si trenuri. se joaca singur sau cu noi. apoi mai e karaoke. apoi sunt cuburile de lemn, robotii (batai intre roboti si monstri-taca-su e de obicei monstrul), facem intrecer, cine e mai tare la alergat, bineinteles ca el trb sa castige mereu. desenat, recunoscut caractere jap, mereu trb sa facem impreuna, nu are rabdare, uneori colorez eu mai mult decat el. cand e super plictisit vrea desene sau face prostii. mai e si puzzle-ul, dar la asta avem perioade cand face foare mult si perioade de pauza. seara ii citim sau ne citeste el (sunt ff impresionata cate detalii retine), in general in japoneza.

kim, polux voi ziceati de activity book. imi puteti da ceva exemple. se gasesc si pe net? multumesc!

Roxi, capul sus. sper sa fii ok cat mai repede. succes cu munca.
sanatate la copii bolnavi.

cristal, ce mai zici.

philip, faine pozele cu zapada. ce imi place ca in America aveti camere mari. as vrea si eu asa ceva pt Stef

alice, condoleante! bine ai revenit. felicitari pt bb 2. vazut pozele, okios tare pustiul cel mare. asteptam seria cu fratiorul.

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
ce somn imi eee
ieri am fost putin prin oras cu o prietena.. si mi-a ramas sufletul la o salopetica de iesit afara (cosmonaut) ptr capra mica... numai ca era masura mica mica si eu am experienta de la Pat... care purta haine cu cel putin 3 luni mai mari. dar avand in vedere ca azi noapte intre 1 si 3 nu dormeam cu gandul la ea.. probabil o sa ma duc sa o iau. si dupa aia gasesc eu cui sa o fac cadou
Oliv pai vaz ca nici tu nu ai chef de vorba . cum au fost zilele libere?
Alice vazut pe Andrei, a crescut mare ca toti piticlontii.. mi-a placut poza in care canta cu vara-sa la doua piane si te-am zarit si pe tine prin poze, tare grasa ai ramas
Eli felicitari pentru succesul de noapte, eu zic ca o sa scapati si de pus pampersi in curand.
gata, la munca cu mine. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la mine.
Io tot asa cu dosu`n sus din mai multe motive, na, sa nu ma plicti.

Eli, faza cu pipi la comanda ... noi avem o regula: in fiecare seara se face pipi de seara si in fiecare dimineata se face pipi de dimineata, indiferent daca este sau nu pe stoc de obicei este

Polux, wow, ce mi place de Adela ca i plac puzzleurile si eu le ador ... evident Giulia nu.
Si nu-i place sa i se citeasca, si nu se uita la niciun desen animat/film/emisiune mai mult de 5 minute pt ca nu poate efectiv.
Insa am trecut la o alta etapa: imbracam, dezbracam, plimbam papusile
Si in continuare ii place sa coloreze, oricum, orice face, ea spune ca face teme si e incantata la maxim.

Rox, hehehe, spor la shopping

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Daria, daca te mai tot trezesti cu dosu in sus, se va gasi cineva care sa ii dea bataita

Roxi, si eu am vazut o salopeta de cosmonaut, atat de draguta, dar era prea mare, buna asa pe la 6-9 luni

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Traiesc, traiesc, da' greu!
Omu' imi da telefon sa-mi povesteasca de submarine si corali, plaje frumoase si hoteluri minunate si eu acilea nu-mi mai vaz capul de treaba...sper sa vina cu un cadou super ca altfel al'data il primesc cu facaletzul in mana!

Noi p'acilea ne culturalizam, sambata trecuta am fost la muzeul antipa, sambata de dinainte la teatrul de papusi la punguta cu doi bani si saptamana asta mergem tot la teatru la pinocchio...
Unde am fost noi mami?! "la muzeu sa vedem punguta!"...nu, nu...unde am fost?! ..."aaa...la teatru sa vedem animalele?!?!"

Tanti Ioana a venit in weekend pe la noi, nu m-a lasat chiar singura...adica a venit ca sa o luam si pe ea la muzeu si pe urma m-a lasat in fata blocului...
E bine ca desi am stat tot weekendul singura acum au venit bunicile in vizita, asa ca vreo 2 zile au fost 4 femei cu 2 copii...hehehe
Acum au inceput sa se raspandeasca pe la casele lor, vine weekendu'...hihihi

Saptamana asta a zis ca se "cacatoreste"...acum a prins mai bine intonatia si zice "cosotoreste"...Evident io am fost desemnata maestru de ceremonii..."Mami si vreau petrecere cu rochita frumoasa de petrecere si pantofi rosii cu toc"
I-am explicat pretendentului ca legea nu le da voie sa se "cosotoreasca" si el fiind mare a inteles...Mi-a replicat pelti ca "mai asteptam!"...Maria care nu pricepe a inceput sa bata din picior si sa spuna "nu, nu, eu vreauuu!"
I-am mai spus si ca pantofii cu tot iti strica spatele asa ca m-a pus sa-i promit ca o sa cautam in magazine pantofi "rosi cu toc mic, mic, mic de tot!"...:))))
Si ca sa nu o lase pe Oana de izbeliste a cerut-o pe prietena unei colege "stii, eu ma cosotoresc cu Iosif si tu cu Oana, ai manteles!?"
Nu ca ar omora-o dragul de sor-sa, ca zilele trecute a apucat-o plansul dupa somnul de dupa amiaza ..."nu va apropiati de mineeee, sa vina mama mea" asta in conditiile in care eu eram in buda si Oana calare pe Maria sa o pupe!

Alice, bine ai revenit! Condoleante
Andrei tot ochios si matale tot grasa, dupa cum va stiam...

Roxi, io cand vad hainute din alea mici imi vine sa cumpar si nici macar nu-s gravidoasa, dar matale. Sa o folositi sanatosi, dar nu prea mult timp, adica sa creasca mare repejor...:)))

Caro, io nu am reusit sa o duc deloc pe Maria pana saptamana asta la gradinita, se lasa cu lacrimi de crocodil. Asa ca anul trecut a dus-o numai taica-su sau tanti Ioana. Iar anul asta s-a marit si a fost asa de fericita ca se intoarce la gradinita ca nu-i mai pasa ca o las acolo...:)))
Trebuie sa o duca altcineva...

Roller, eu am albit, tie iti doresc sa-ti intaresti ce vrei tu! De vreo cateva luni a inceput si Oana (precoce, deh) cu " nu, nu viau!" ...Ma apuca plansul cand o aud

Eli, sa traiti, noi avem programul ca la armata, respectiv "dupe" cum urmeaza (nici nu cred ca ai intrebat asta, dar io spun sa-mi scot din sistem...hahaha):
-trezirea la 7-7.15 (de obicei e 6 si o mai zapacim noi sa doarma pana la 7 pana incepem pregatirile de gradinita ).
-un castron de lapte cu cereale la masa, cheerios sunt preferatele ei
-8-12 gradinita, la 10 gustarea e un sandwich.
-12-13 la plimbare
-13.30 masa de pranz, un bol de ciorbita/ mancarica cu multe legume in ea si carnita, acum vaz ca vrea desert ...boabe de struguri decojite si fara samburi, au invatzat-o tantile noastre cu narav.
-15-16 somn obligatoriu
-17 gustarea de fructe (banana si un fruct cu suc de la 2 portocale)
-18-19 plimbarica
-pana in 20 masa, fripturica de pui cu legume...chestii din astea..daca e cuminte primeste cartofi prajiti (de obicei nu e pen' ca nu am timp sa-i fac...hahaha)
-20.30 baie, 21-21.30 in pat
Meniul nu e prea variat, asta e, nu prea mananca orice. In zilele fara gradinita avem fructele la gustarea de dimineata si iaurt dupa amiaza.
Dulciuri mananca de vreo 3 ori pe saptamana, nu seara ...cate o ciocolatica de la kinder, ou kinder sau prajitura din aia cu glazura de ciocolata...la aia tot ciocolata ii zice. Mare fan de chupa-chups din alea, bomboana pe bat, dar nu ma bate la cap cu dulciurile prea tare...
Pipi la culcare si la trezire indiferent daca o trece sau nu, iar noaptea o pun eu de doua ori (la 12 si la 5) la olita ca altfel ar face pe ea...mai zice ca o trece, dar rar si cateodata ii si da drumul pe ea...:)))
Mancat numai la teveu si numai cu rugaminti!

Mai aveam ceva de spus dar uitai, ca am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris!...Poate-mi aduc aminte pana saptamana viitoare . Sunt intr-o mare criza existentiala ... (apropo Daria, vezi ca viu cu bata peste tine!)...ca am predare de faza si trebuie sa fac multe probe sa iau cu mine in germania si mie nu-mi prea iese cum trebuie "esperimentu'"
O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, am vazut pozele

Cristalina, hehehe, deci te distrezi
Ce mi place dialogul cu Maria bestiala.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput