Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
asta am citit, eram curioasa cu ce ocazie, na, nu da cu pietre
Io iar am pb cu urechea, la o saptamana dupa ce am terminat tratamentul si ink n-am ajuns la control, aceleasi simptome ma urasc
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Neatza pe la pranz!
Multumesc de complimente, ma simt precum cioara pe craca
Roxa, daca n-ai treaba, hai ca-ti trimit un pachet: pe ala de 4 ani si sa vezi ce-ti trece astenia Cu mister Vic suntem la capitolul "NU VREAU" si asta e invariabil la orice. Am zis ca lunile astea ori albesc de tot ori imi intaresc foarte puternic sistemul nervos si echilibrul. Parca m-ar tenta a doua varianta...
Paul are inca okii incerti, culoarea aia albastra tulbure. La cum arata cred ca fi o clona a lu' frac'su si io doar mandra mama purtatoare.
Io raportez o noapte dormita fara sot (l-a luat iar drumul) si cu 2 cupii bengoshi: unul care se trezeste tot la 3 ore si e constipat nevoie mare si unul care se dezveleste la fiecare juma de ora de ma 'nerfeaza ingrozitor. Iar de dimineatza dl Vic s-a trezit cu kef de fanfaronada si demonstratii de cat de puternic e... asta pe la 7 jumate ca dup-aia a luat-o in tonul obisnuit: nu vreau sa ma imbrac, nu vreau sa plec in chilotzi la gradinitza , nu vreau sa ... mai conteaza ce?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei asta am citit, eram curioasa cu ce ocazie, na, nu da cu pietre |
imi pare rau daca am parut ca dau cu pietre, intentia nu era in orice caz asta. la nici o ocazie, in vizita la matusi-sa si unchiu-sau.
Danule, am din pacate mult prea multa treaba, asa ca astenia nu se datoreaza lipsei...
szivarvany spune:
Roxaaa, amu` nu te-ai suparat, nu ???
Mie nu mi s-a parut nimic, ma rodea curiozitatea doar , n-am vrut sa te supar si mai tare !!!
Si cum profiti tu de zilele astea libere ? Shoping, ceva ?
Io am cumparat azi 5 reviste pt caprita abia astept sa le citim si devoram recunosc ca si mie imi plac
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Roxaaa, amu` nu te-ai suparat, nu ??? Mie nu mi s-a parut nimic, ma rodea curiozitatea doar , n-am vrut sa te supar si mai tare !!! |
tz-am zis eu pe privat ca nu poci in public
alice2004 spune:
Ola, gagici ! Am promis ca revin, so iacata ma tin de cuvint, sa nu mai primesc iara cartonase de absenta nemotivata ! Si dis de dimi ma tot chinuiesc sa pun poze in albumele mele, de cind nu le-am mai folosit vaz ca nici nu imi mai amintesc ce si cum se face, uebshotsu imi face figuri, nu ma lasa sa uploadez nada, am incercat cu alt site, nu stiu ce drequ facui, sa imi spuneti daca se vede ceva, ca la mine in pisiu tot imi apar mesaje dalea ametitoare conform carora sistemu nush ce erori a gasit si restu e tacere !
Va pup pe toate !
Haha, ce fain - am dat send si mi-am adus aminte fulgerator ca nu am pus linku, pfff, m-am ramolit definitiv si irevocabil, ce mai !!?
Deci (cred ca si sper sa) gasiti pozele www.shutterfly.com/lightbox/view.sfly?fid=6376eac91f877e09cf4ab00f16ca9e1e" target="_blank">aici.
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Da, Carmencito, vazui, ma chinuiesc da nu reusesc neam sa ii dau de cap, tre sa ajung acasa la pisiul meu extranemaipomenit ca asta dacilea de la birou e depasit si m-a umplut realmente de nervi pina acu ! Si mai imi suna si telefoanele ca la balamuc, tot cu procesul si cu terenul ala de l-am mostenit de la taica-meu si vorba Danei, daca nu am albit pina acu, macar am facut exercitii de rabdare si vointa, haha !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
condoleante si uelcam in za clab, ne-ai cam dat dureri de cap cu disparitia ta, tu si elodia;))
alice2004 spune:
Hahahahaha, ce buna e asta, io si Elodia !!
Mey, mai incerc o data cu pozele alea, daca nici acu nu mere, incerc dacasa ! So, www.dropshots.com/alice2004#date/2008" target="_blank">pozele cu Andreiushu meu, nu-s multe, ca Florin nu a fo prea darnic azi si nu mi-a trimis decit citeva.
Alice si Andrei