Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
alice2004 spune:
Multumesc, Daria ! Si apropos, ca nici mesengerul nu-l mai deschisei de un catralion de ani, dar cind am facut-o, nu m-am putut abtine sa nu o adir pe mindrulita ta, maica, ce fromoasa foc se facu !! Am citit putin din urma, sper ca esti bine, nush despre ce stare nashpa vorbeai ! Cum mai esti ??
Si abia astept sa ajung acasa, ca am vazut ca Gorodica mica are recital intr-un filmuletz, fii-miu o sa fie superincintat sa o revada !
Mey, poze tre sa il rog pe Florin sa imi faca un folder, ca am tot facut cu aparatul digital si sint toate in calculatprul de acasa, aici la birou nu am nici macar una noua, daca va vine sa credeti ?! Sper sa reusesc cit de curind sa uploadez neste pozici si ceva filmuletze,eventual !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
kro spune:
Alice, bine ai revenit! ... Dupa asa o perioada lunga de absente eu nu mai credeam ca te intorci la noi ... Sa vii repede cu pozele ca sa te iertam
P.S. Codoleante pentru pierderea suferita.
alice2004 spune:
Caro, tie si printeselor tale ! Si multumesc , imi este extrem de greu sa primesc inca o zi si inca o zi din viata mea fara tatal meu alaturi !
Va pup pe toate inca o data, promit ca revin si miine, poate reusesc sa pun neshte poze de acasa, acum am fugit la schimbul II, la baietii mei ! O dupaamiaza minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Alice, welcome back, sper sa nu mai ai lipsuri din astea, ok? condoleantele mele cele mai sincere pentru pierderea tatalui tau, imi pare extrem de rau . succes lui Andrei la gradi.
Gabi, am inteles.... tin pumnii totusi ptr bani . nu e prea grav stafilococul ala... ca e normal . mai ales pentru copiii din colectivitati.
Caro, saru mana, trece ea... mai ales ca saptamana asta sunt ingropata in munca la job. ce mai fac cucuietele de fete?
Carmen relaxare placuta azi atunci!
g_ioana spune:
Alicepromit ca pun cantecele cu gorodica in fiecare zi daca semnezi condica de acum incolo!!!Condoleante pentru tatal tau!...meiii ce mi-e dor de Gizmo,musai sa pui poze si sa ne mai povestesti despre el..auzi tu tot asa de grasa esti??
Roxi incearca sa te odihnesti acu',ca te ia Eva de proaspata din ianuarie..io tin minte ca dormeam nonstop cand eram gravida.
Caro,hai meii chiar asa de mamoasa este Ale las ca se obisnuieste ea,dar nu si-a facut nici un prieten sau o prietena?..ca a mea ma innebuneste cu Viorel...isi aducea aseara aminte de zilele cand plangea la gradi si-mi zice"eram in brate la doamna educatoare si plangeam dupa tine si cand l-am vazut pe Viorel brusc m-am oprit din plans!"
Carmencita unde-i dreptateaio am ore pan la 8 azi si cica-i mare concert dj'bobo si boney'm in seara asta ..
hai pupicei
philip spune:
aliceeeeee, welocme back, ca tare ti-am mai dus dorul cu toatele, tu mereu ai o vorba buna/frumoasa pt fiecare. pupici si tie si gizmoului. imi pare tare rau de decesului tatalui tau si iti doresc multa putere.
te asteptam pe aici zilnic
fetele cu slabitu', n-am slabit maica, de vreo 2 ani am aceeasi greutate, par mai slaba ca stie fecior-meu cums a-mi faca poze...
ioana, am terminat camera, am mutat si copilu' la locul lui numai ca uit sa pun pozele. trec eu printr-o perioada mai agitata, da' si cand imi revin...
philip&andreea
kim222 spune:
Gata we...nika deosebit pe linga casa. Aleluia sister..am terminat step I al dietei la care sintem..Ce-a fost mai greu a trecutAm stat simbata 3 ore cu Luca si am lucrat de pe o carte de activitati..nu vroia pur si simplu sa faca pauza!Iar ieri l-am trimis sa se spele pe mani si in drum spre baie a gasit iar cartea si s-a apucat de homework cum spune el ..F ciudat pt el care este in continua miscare browniana
Alice bine ai revenit..nu credeam ca mai apari pe la noi.Condoleante si sint alaturi cu tine..inteleg prin ceea ce treci...Astept poze!
Ioana ma bucur ca sinteti bine!
Roxa ce mai zice Pat de burtica?
Caro nu credeam ca sinteti asa mamoase...trece..dupa 2 luni maxim...
Daria ce-mi place ca mereu cumperi...super!
edit ..ieri l-am vaccinat pt gripa..ne-am modernizat ..au folosit 2 pufuri pe nas in loc de intepatura!
roller025 spune:
Bonsoar!
Multumesc de sfaturi. Il sterg cu ser fiziologic de cand am observat secretiile, dar parca, in loc sa treaca se inmulteau. Asa ca am inceput sa-l sterg dintr-o sticluta separata si se pare ca a functionat, secretiile s-au redus. Dar ca sa nu fie totul prea linistit, cupilu meu lacom s-a constipat asa ca am inceput sa-i dau sab simplex sa-l ajut... Deh, mijto sa ai 2 cupii acasa
Gabi, spor cu casa!
Andreea, vazut zapada! Si nu-i decat octombrie...
Marcela, pupici pe burtici! o sa fie foarte incantata Lia cu puiul mic... Eu nu credeam cat poate dragali un copil un bb mik, dar Vic l-ar pupa toata ziua pe Paul... Sarcina usoara in continuare si nastere rapida!
Roxane, nu-i decat marti... De la asta e astenia...
uitati aici niste pozutze... si cu paul si mai amestecate....
http://community.webshots.com/user/vicunou
seara' buna
kim222 spune:
he.he..eu nu ma indoiesc Dana ca va li peste distractia ...dar este si frumos..Mey tot slaba esti?
Gabi nu este grav...asa cum zice si Roxa .este normal..Bafta la construit!
roller025 spune:
IO, slaba???? Stii cum se spune: speranta moare ultima... POate de acu' incolo sa ma mai ingras si io... macar la creier, daca in alte parti nu... MA'c sa imbaiez plodu mik, cu ala mare sunt in razboi si pace, azi la capitolul pace - pace intre doo dobitoace... unde io's cea mai mare dobitoaca :(( Asta e o poveste lunga, poate o sa o pove odata...
gata pe azi.
pupici de la noi