Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vine we...miine avem parents night ma gindesc sa mergem la teatru ..duminica avem in plan Academia de Science..deci program full..
Simo desi va vazusem..ma repet arati suuuperr! F elegant botezul!
Ioano tu ma copiezi? Pneumonie? Sanatate maxima..si relax...Ai si febra? Asa cum zici trebuie sa intilnim copii..au prea multe in comun..dar voi sinteti ocupati cu Viorel!
Distractie iesencelor sa veniti cu poze!
Roxa imi place..dar tare scump este...
Daria ce program aveti?
Felicia ce-mi place parul Andreei! ..si Liviu ce mare s-a facut! Da..cum zici...mici ghinioane..dar ma gindesc ca astea tin de-o parte...ginioanele mari..asa ma consolez
Andreea nu dureaza mutl ca am facut totul prin telefon am anulat totul, nimeni nu a folosit nimic..doar carnetele de conducere am sperat ca le recuperez...

WE placut daca nu mai apar...

edit:Ioana felicitari Mariei !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat..f frumos gestul lui Vic! Felicitari pt Adeluta..scriioarea lui mama!

in alta ordine de idei ..sa traiasca toti Lucacii!!!!..si al meu evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

A fost super la intalnire aseara, am ajuns eu mai tarziu ca tocmai ieri si-a gasit sotul sa intarzie (motivat, totusi), dar am si stat pana la 10.

LUCA . Sa inteleg ca a fost Sf. Luca?1

Andreea, din fericire am primit cadou ambele carucioare, dar sunt de parere ca si-au meritat banii. Primul a fost folosit de 3 copii, de la citeva zile pana aproape de 2 ani si Matei l-a mai folosit si inca este in perfecta stare, iar al doilea este super pentru familiile cu 2 copii.

Toata lumea doarme, cred ca ma duc sa fac Krem a la krem in forma de tort, e marti ziua lui tati nostru si sa-i fac totusi ceva bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!!
luni din nou... macar bine ca e relativ frumos afara, adica soare desi cu ceva dinti.
copchilu a venit inapoi sambata, ne-am dragalit si ne-a zios ca i-a fost foarte dor de noi.. in rest nimic deosebit in week end, eu sambata munca, apoi la niste prieteni, duminica gatit... treburile normale.
Andreea m, saru mana de impresii. eu nu as lua pliko 3 pe simplul motiv ca landoul de la Patrick inca functioneaza si il pot folosi timp de 4-5 luni maxim. dupa aceea sa trec la asta sport. ma incanta peg perego ptr ca este ff usor si de calitate. e la tie break cu inglesina trip, dar acum inclin spre peg perego.
Oliv nu e scump deloc... in romania costa 675 de lei deci 170-180 eur... fata de 100-125 in italia. ce ati facut la parent night? a fost Sf Luca? la multi ani fericiti atunci!
Felicia cat de bine ii sta lui Liviu tuns asa iar Andreea parca a avut si ea o perioada de crestere accentuata... sunt niste scumpi amandoi!
Danule imi pare bine ca ochisorul s-a rezolvat... sper sa va intrati in ritm si cu programul.
Ioana sanatate multa!
o saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna Dimineata dragelor !!!mutumim ca ne-ati vizionat si complimentat!!!
am apucat sa citesc pe sarite ...dar sper sa recuperez ...
in ciuda faptului ca am bb cuminte ...totusi nu prea am timp ..iar in wknd am fost singura cu baietii mei si am avut si musafiri ...
Dana ,nici nu am apucat sa te felicit pentru noul membru al familiei ...sa fie sanatos si sa aiba noroc si sa va aduca numai bucurii ...si eu tot cu masaj am rezolvat problema ochisorului ...
roxy este super Per perego ..eu am modelul venetia ...si este ok ..si ce ma incanta cel mai mult este ca are manere reversibile ...
modelul aratat de tine este super ...
o fetita zici ...super !!!esti o norocoasa !!! sarcina usoara in continuare !!!
ma duc sa vad si eu niste pozici ..
dar pana atunci sa va zic cate ceva de noi ...
de Codrin ... numai de bine ...doarme toata noaptea , e cuminte si este un ranjit de nu am vazut ... mai ales cand se joaca Luca cu el ...Luca il trage de maini de picioare , iar el rade in hohote ...
ne pregatim de diversificarea alimentatiei ...
in schimb Luca est intr-o perioada foarte nabadaioasa ... se joaca pur si simplu cu noi si cu nervii nostri ... cateodata nu mai stiu ce sa-i mai fac , ce sa-i mai zic ...inteleg ca este normal ...dar cateodata ma scoate din minti si tip la el ..apoi imi pare rau ..si tot asa ...
botezul a fost super ...mai ales ca noi avem multi prieteni cu copii si de aceea am organizat si ptr ei ceva ...am chemat un animator , le-am facut o masa speciala si a fost distractie maxima si ptr ei si ptr parinti care au stat si ei linistiti ...
ne batea gandul sa plecam de Revelion in Austria ..dar mie mi-e cam teama totusi cu bb ...iar drumul este totusi lung ..nu stiu , ma mai gandesc...
cat despre mine ...acasa , casnica ...cu neuronul in picaj :-)
gata , maduc sa vad poze
va pup
o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..multumesc pentru urarile de sanatateio zic ca merg spre bine
Roxi si la noi este soare cu dintisori,pupacim Patriku calator si samburica cu fitze..ti-a trecut astenia de toamna?
Vivia la multi ani cu sanatate,pentru Ukacum ati sarbatorit?
Raportam un week-end la ordinele mandreicare sambata a vrut la pizza iar duminica la mc donalds unde a primit o jucarie in plus de la un domn bine,care a fost fermecat de frumusetea ei...in rest io am incercat sa ma odihnesc un pic dar mandra venea lipita de mine si-mi zicea ca si ea trebuie sa stea in pat ca o dor toate pana si parul de pe cap
Hai sa avem o saptamana buna,treceti la semnat condicutza.

Mergi la inceput

Ioana , este are scumpa gorodica ta … multa sanatate a dorim
Eli sip e mine m-a chinuit candida asta toata saina ..dar prin luna a 8-a dok mi0a dat Gynofort parka ..o doza unica ..si am scapat ..sarcina usoara in continuare
Luca merge a culcare pe la 9.30 …in perioada asta doarme cu tati ..dar adoarme si singur ..dupa poveste , rugaciune ..si numai cu usa intredeschisa …la pranz doarme bine 2 ore ..dar el la capitolul somn a stat mereu bine #61514;

nu mai face pipi noaptea ..dar a avut o perioada in care facea ..imi puneam ceasul sa sune si-l duceam eu ..pe la 2 dimineata …acum cere singur
Dulciuri …tot de la kinder … mai fac si eu in casa …ouale kinder sunt preferatele lui …si ciocolata !!!! ii dau cam zilnic ..dar in cant mici controlate si apoi spalat pe dinti ..ca am si eu un of …la capitolul
Cat despre celelalte feluri de mancare ….e tare greu ca a devenit tare mofturos …. Noroc ca-I place ciorbica si ii pun multe legume …altfel nu papa
dar am aflat ca face mofturi acasa ,… ca la gradi papa cam orice … eu ma chinui ii fac tot fell de bunatati sa mroasa frumos …el nici nu gusta si zice ca nu-I place
Sid a , papa singur .. si cu televizorul aprins ..ca la noi merge tot timpul..dar el nu este asa dependent de el …
Dana , problema asta o avem si noi …cu auzitul …. Si ii spun de 5 ori … si …off .. ce sa mai zic …
vreau sa vad si poze ..dar nu stiu de ce mi se incarca greu
ma duc sa beau o cafea si revin ..daca nu se trezeste coco.si iesim afara ca-i tare frumos
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Noi raportam un we de kko, din pacate, cand eu am cu nervii, Giulia se comporta groaznic, ii transmit starea mea, asa k am zbierat 2 zile sa ma fac auzita, n-a functionat nimik ... so, bine ca e luni, hahaha ...

Dar am cateva poze cu don`soara mea aici , la activitatea ei preferata, ea acum e balerino-gimnasto-sirena ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hop si eu la semnat condica ca nu am semnat-o cam de multicel…
Alice – bine ai revenit!! Am vazut pozele cu Andrei, a mai crescut dar parca e neschimbat!
Blueangel – felicitari pentru micul crestin! Eu sunt mai curajoasa de fel asa ca noi mergem ca de obicei la iarna in Austria, cu tot cu arici…
Roller – bine ca s-a rezolvat cu ochisorul – multi pupici!
Cristalina – cind vine John? Hai ca sunt curioasa ce cadou a prestat??
Daria – tie multi pupici!!
Roxana – ai luat costumasul? Cu Peg Perego nu te pot ajuta – la Stefan am avut Chicco, acum avem Stokke…
Eli - parca tu intrebai de dulciuri? Pina la 3 ani nu i-am dat lui Stefan aproape nimic dulce - doar ocazional dulciuri facute in casa. Dupa insa, am cam pierdut controlul si soacra-mea la invatat la "bobo" asa ca aproape zilnic primeste o patratica mica de Milka Milkinis sai Kinder ciocolata cu lapte - foarte rara primeste cite un ou de ciocolata sau o bomboana de ciocolata - si asta mai mult in weekend cind mergem la soacra-mea...
Nu stiu pe cine am uitat – restul fetelor primesc si ele un si o urare de saptamina frumoasa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

off, Roxy , te rog frumos sterge tu msg meu dublat .. mi s-a restartat calc si s-a trimis de 2 ori ..
multam

Mergi la inceput