Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Maaaama, dar ati scris ieri...
Multumim fetelor pt detaliile referitoare la scaunele bebeilor!
Dana deja esti in saptamana a 15-a! Ce repede trece timpul... Raspunsuri la intrebarile tale am vazut ca ai primit, asa ca eu va doresc multa sanatate, sa va faceti bine cat mai repede!
Stancutza ma bucur ca a iesit analiza bine si tin pumnii sa iasa la fel si celelalte care le veti face! Cat despre ras...Daria rade destul de des cu noi, chiar in hohote uneori, dar la persoane straine nu prea...desi mi-ar place sa fie mai sociabila...
Gratiela Dudu deja escaladeaza patutul?? Bravoo! Ce baiat mare!
Miky bine ca Luca se simte mai bine! Tin pumnii sa iasa mai repede dintisorii si fara prea mari dureri
Roxana ce bine a dormit Adelutza!!! Bravoo! Daria azi noapte nu a mai cerut lapticul decat la 6...s-a trezit ea de doua ori, dar a adormit imediat ce i-am bagat suzeta.
Ellenuta si Alina imi pare rau pt problemutzele Evei si Anei Ma rog sa fi invins virusii si sa nu mai faca febra!
Monica-doc felicitari Serbanelului pt statul in funduletz!
Ereena si Daria are o placere nebuna sa manance incaltamintea
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna. Mai vrea cineva ? E tare buna. UNU NOU CAPITOL. Sper sa fie unul cu vesti bune, bb sanatosi, nu m vrem bb bolnavi. Laura Ioana multumesc pt compliment. Ioana avea in mana un elastic de guma care se intinde de la un arici . ca ti-a placut fimarea. Anac.b cumnatei tale. laura dimitris si Ioanei ii plac incaltamintele. Daca m vreti sa o vedeti pe Ioana, filmarea e facuta azi dimineata iar pozele sunt facute ieri. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA |
Alina, ai o dulceata de fetita !!
Si imi place la nebunie numele de Ioana! Asa o cheama si pe nepotica mea.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ioanact Daca m vreti sa o vedeti pe Ioana, filmarea e facuta azi dimineata iar pozele sunt facute ieri. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA |
Ai o fetita tare dragalasa ; din pacate, filmuletul n-are sonor ; dar mi-am imaginat cam ce "spune".
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
votat! putem sa votam in fiecare zi sau ba??
angi, gabby, ramo, stancutza, moni votat! mai e careva?? hai puneti link sa va votam!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
citat din mesajul lui ramonab Stoisor, eu zuc ca e prea mare diferenta intre mese, mai ales cea dintre masa de dim si pireu de legume.Sunt 5 ore.E prea mult. De ce nu-i dai mai repede? Nu vrea? Eu zic sa nu-i mai dai intre mese nimic, nici banana, nici paine si mai stiu eu ce.Ca poate de asta nu vrea sa pape mai mult, asta daca e asta motivul. Razvi mananca la 8-8.30, 11-11.30, 14.30-15, 18, 21. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 8 LUNI VEDETA LU MAMA www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR |
Si "sor'sa" tot cam la orele alea mananca.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
kalosalina spune:
Ramona te-am votat! Ai fost suuuperba!
LauraD ma bucur ca ai revenit pe forum! Chiar ma gandeam ieri la tine ca nu ai mai postat nimic...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui stoisor acum vreau sa va spun si eu programul nostru de papa,doar 4 mese,ca nu vrea mai mult ,stiu ca sa tot discutat pe aici dar totusi..... dim 7.30-8.30 --180 ml lapte cu 3 mas cereale ora 13 --300-350 gr pireu leg cu carnita,ou sau peste,depinde,pe rand ora 17--130 gr legume cu carnita,etc ,de la pranz si 130 gr iaurt cu fructe ora 21.30 --210 ml lapte cu 3 mas cereale (cam 240 ml se fac) intre mese rar,banana rupta cu manuta,farame de paine dince pap eu ,cu unt,cu branza almete,si apa cam 60 ml ,nu stiu aici exact pt ca o servim cu lingurita sper ca nu plicisesc pe nimeni dar vreau o parere doua pt ca ma tot bate vina ca nu are tot 5 mese,stiu ca mai sunt bb cu 4 mese,Bibi a lui lala20 ,stefanelu ,dar totusi la nici 8 luni mi se pare putin,va rog Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Stoisor, si eu zic ca mai sunt bebei cu 4 mese pe zi.
Mie mi se pare ok cum mananca sara. Plus ca , practic ea nu are doar 4 mese pe zi din moment ce tu ii mai dai diverse intre mese....
Eleni are 5 mese dar nu primeste nimic in afara lor...
Iti dau programul ei sa-ti faci o idee.... Practic nu este deosebit de al sarei doar ca ea bea mai mult laptic si nu mananca intre mesele stabilite.
6.30-7.00 . lapte 270 ml
10. -10.30 - mar ras (150 gr.) + 150 ml. de suc natural de mar si morcov
14.00 - 14.30 - legume ( cartof, morcov, dovlecel, telina, conopida) cu carnita de curcan sau manzat + o data pe saptamana un galbenus de ou in locul carnitei iar sambata un ficatel de pasare in locul carnitei.
17.30-18.00 / un iaurtel de 200 gr. sau cereale +uart
21.30-22.00 seara - 300 ml. de lapte
cam atat.
eu imi reprosez ca nu este prea diversificat meniul ei...
ma chinuiesc de o saptamana sa-i dau spanac.
plus ca am citit de la ema ( ) ca-i da lui milan peste cu cartofiori la tava.. Am retinut eu bine ??)
As vrea sa-i fac si eu la fel maine .
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
sa va spun de aseara ..
1. cum veneam noi din parc, am vazut-o pe eva ca se moleseste dintr-o data si zic: eva sigur are ceva, nu se poate sa fie ea asa apatica .. socrella: n-are nimic copilu, ii e somn .. eu tot zic ca nu-i asa ..
ajung acasa, sotu' la fel .. n-are nimic, ii e somn .. cand o dezbrac .. ea frigea ca sobita ..
2. socrella si sotu (se vede ca e acelasi aluat).. imbraca copilu ca si asa are febra .. in conditiile in care eva avea body maneca lunga, pantalon si sosetele .. i-am explicat ca in niciun caz nu infololesti copilu la febra ca se incinge si mai rau .. daca era dupa capu' ei ii punea un pulover de lana si ciupilici de lana in picioare .. pai cred ca facea 40 instant eva .. uite d-asta mi-e frica s-o las pe mana ei .. ca nu ma asculta si face de capu' ei ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
LauraD, eu i-am dat si mamaliga cu branza de-a ei si iaurt - asta la masa de pranz.
Si vreau sa-i fac papanasi fierti - am citit in 'alimentatia bebelusului' ca dupa 10 luni, se poate.
Si eu i-am dat si peste, dar dupa 9 luni jumate.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui kalosalina Ramona te-am votat! Ai fost suuuperba! LauraD ma bucur ca ai revenit pe forum! Chiar ma gandeam ieri la tine ca nu ai mai postat nimic... Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
si eu !!!
Lipsit motivat din cauza de stat prin tribunale...
Si acum, la birou am avut( si am!) o groaza de lucrari restante...
Tu ce faci ? Ai inceput si tu serviciul parca, nu?
Ti-ai luat program redus ?
si Eleni - 05.02.2008