Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 2
ramonab spune:
Gagici, a inceput votarea la concursul mireselor!!!!
Daca vreti sa imi vedeti pozele, sunt la semnatura. pozele sunt numite ra1 si ra2
Am mai zarit-o printre poze si pe Stancutza si pe Angi.Care mai sunteti dati de stire.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
stoisor spune:
Citat:
citat din mesajul lui Eliza
Stancuta ca te-ai gandit la noi si ca te-ai rugat pentru Ana. Ana e din ce in ce mai bine, se pare ca au murit toate tumorile in urma chimioterapiei, ramane de vazut ce se intampla cand nu o sa mai faca(am inteles ca exista sanse sa recidiveze, dar ne rugam sa nu fie asta). Urmeaza saptamana viitoare sa faca din nou evaluare si chimio(cred ca e ultima sedinta) si apoi sa vada ce va fi nevoie sa faca la operatie. Inca nu-si dau seama cat vede cu ochisorii, cert e ca vede cu amandoi si asta e excelent, avand in vedere ca la inceput nu vedea decat lumini cu stangul.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
si eu am mai intrebat de micuta Ana,ma bucur ca trat a dat rezultate si ca vede micuta,sper sa nu recidiveze si sa faca progrese mari .....D-zeu chiar exista fetelor si e acolo langa ingerasii lui mici si langa parinti lor pentru ai intari
o sa ma rog pentru ea incontinuare la fel ca pentru micutul Silviu
sunt sigura ca vor fi oameni mari si importanti in viata ,pentru ca au fost incercati de mici ,si au razbit ...eu asa cred ca cei incercati vor ajunge oameni mari ,e o teorie a mea,va rog sa nu radeti
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EliaElia Am intrat special sa vad ce face Eva si ma bucur ca e mai bine! Multa sanatate si celorlalti clopotei despre care am citit ca au probleme cu mucisorii, Ana, Patty, Eleni. De stoisor si de shose nu mai stiu cum se simt ca si ele erau "virozate" in acelasi timp cu mine. Din ce am mai citit am ras de Adeluta-vorbareata cum o cheama ea pe mani la raport. Si asta e doar inceputul, sa vezi personalitate pe ea mai incolo daca o sa semene cu mami. Camelia si Laura (06.02.2008) |
iacatamatot mucioasa,tot cu tuse si infundata pe deasupra
tu cum mai esti?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Ioanact spune:
Buna. Mai vrea cineva ? E tare buna.
UNU NOU CAPITOL. Sper sa fie unul cu vesti bune, bb sanatosi, nu m vrem bb bolnavi.
Laura Ioana multumesc pt compliment. Ioana avea in mana un elastic de guma care se intinde de la un arici . ca ti-a placut fimarea.
Anac.b cumnatei tale.
laura dimitris si Ioanei ii plac incaltamintele.
Daca m vreti sa o vedeti pe Ioana, filmarea e facuta azi dimineata iar pozele sunt facute ieri.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
EliaElia spune:
Pare rau, stoisor, stiu ca nu poti deloc sa te odihnesti noaptea cand ai nasul infundat. Macar Sara e mai bine?!Eu doar cu nasul cat gogosarul de cat l-am chinuit si infundat, in rest bine, dat fiind ca se putea mai rau. Cred ca a fost gripa din aia clasica de 7 zile ca am luat doar Coldrex.Laura doar a stranutat 2 zile si n-a mai evoluat.Important e sa fie bebeii bine ca noi astia mari le ducem mai usor, cum zice si laura_d.Camelia si Laura (06.02.2008)
ramonab spune:
Roxi
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ramonab spune:
AWEYAAAAAAA!!!!!
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
stoisor spune:
acum vreau sa va spun si eu programul nostru de papa,doar 4 mese,ca nu vrea mai mult ,stiu ca sa tot discutat pe aici dar totusi.....
dim 7.30-8.30 --180 ml lapte cu 3 mas cereale
ora 13 --300-350 gr pireu leg cu carnita,ou sau peste,depinde,pe rand
ora 17--130 gr legume cu carnita,etc ,de la pranz si 130 gr iaurt cu fructe
ora 21.30 --210 ml lapte cu 3 mas cereale (cam 240 ml se fac)
intre mese rar,banana rupta cu manuta,farame de paine dince pap eu ,cu unt,cu branza almete,si apa cam 60 ml ,nu stiu aici exact pt ca o servim cu lingurita
sper ca nu plicisesc pe nimeni dar vreau o parere doua pt ca ma tot bate vina ca nu are tot 5 mese,stiu ca mai sunt bb cu 4 mese,Bibi a lui lala20 ,stefanelu ,dar totusi la nici 8 luni
mi se pare putin,va rog
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Gagici, a inceput votarea la concursul mireselor!!!! Daca vreti sa imi vedeti pozele, sunt la semnatura. pozele sunt numite ra1 si ra2 Am mai zarit-o printre poze si pe Stancutza si pe Angi.Care mai sunteti dati de stire. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 8 LUNI VEDETA LU MAMA www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR |
Am vazut din nou ce miresica suberba ai fost !
Ti-am votat ambele fotografii!!!!
Fetelor ce aveti fotografii inscrise in concurs.... pls. ... dati si voi link cum a facut-o ramona sa va pot vota.
Sincer, nu am timp sa intru si sa va caut dar vreau neaparat sa va dau votul meu pentru ca sigur ati fost tare frumoase si voi !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
Stoisor, eu zuc ca e prea mare diferenta intre mese, mai ales cea dintre masa de dim si pireu de legume.Sunt 5 ore.E prea mult.
De ce nu-i dai mai repede? Nu vrea?
Eu zic sa nu-i mai dai intre mese nimic, nici banana, nici paine si mai stiu eu ce.Ca poate de asta nu vrea sa pape mai mult, asta daca e asta motivul.
Razvi mananca la 8-8.30, 11-11.30, 14.30-15, 18, 21.
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA