Ce parfumuri va plac ? (8)
Raspunsuri - Pagina 10
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi30 Buna. Se pare ca nu imi vor trimite parfumurile.M-am tot gandit si cred ca greseala mea a fost ca la billing am trecut adresa completa cu cod postal si ma gandesc ca asta trebuia trecuta doar la shipping.Daca oi mai face vreo comanda( ma indoiesc ca mai comand la ei, desi au preturi bune) o sa ma limitez a scrie mai putine informatii la billing.Acu' astept sa imi intre inapoi banii pe card , eu am verificat ieri soldul si eram fara ei.Merg sapt.viitoare si la banca sa iau un extras sa vad ce scrie acolo. Si ca sa imi revin un pic merg luni si imi iau Amarige de la Mall Gabi |
Cat e Amarige la mall? Eu l-am luat de pe esentedelux, 100ml, 179 Ron, iar varianta tester 165 Ron.
danamiha spune:
citat din mesajul lui irinaaa eu mai vreau parfumuuuri! nici nu poate fi vb de o colectie, am doar 6 acum si 2 i le-am pasat mamei. voi cate parfumuri aveti? si cate folositi frecvent? imi doresc muult: classique - jpg cashmir si mira-bai (nu stiu unde sa il miros :( n-am mai vazut in parfumerii) cinema - ysl opium poesie de chine - ysl si kenzo - jungle elefantelul :) nu il mirosisem pana acum pt ca nu il aveau niciodata la sephora si l-am mirosit ieri. a fost divin, ma asteptam sa fie muuult mai greoi si spicy, dar e cald si frumos, ma invaluie. imi place. e genul meu mai sunt si altele, dar pe astea le visez si noaptea...plus ca mi se termina hypnoticul |
Eu stiu ca Mira Bai nu se mai face, l-am vazut doar pe e-bay.
irinaaa spune:
dana, Mira-Bai este aici la parfum.esentedelux.ro
http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_list&m=18
si e ieftin :) oricum nu cumpar fara sa miros, desi faptul ca e oriental-vanilla ar trebui sa fie destul pt mine
gabi30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Cat e Amarige la mall? Eu l-am luat de pe esentedelux, 100ml, 179 Ron, iar varianta tester 165 Ron. |
E scump...50 ml 220 roni...dar baiatul nu are nimic din ceea ce as vrea eu acum :crystal noir,d@g-red,amarige sau very irresistible....poate pun niste bani pe card si incerc sa iau de pe ebay ....ma mai gandesc
gabi
iuliya spune:
citat din mesajul lui gabi30 Buna. Se pare ca nu imi vor trimite parfumurile.M-am tot gandit si cred ca greseala mea a fost ca la billing am trecut adresa completa cu cod postal si ma gandesc ca asta trebuia trecuta doar la shipping.Daca oi mai face vreo comanda( ma indoiesc ca mai comand la ei, desi au preturi bune) o sa ma limitez a scrie mai putine informatii la billing.Acu' astept sa imi intre inapoi banii pe card , eu am verificat ieri soldul si eram fara ei.Merg sapt.viitoare si la banca sa iau un extras sa vad ce scrie acolo. Si ca sa imi revin un pic merg luni si imi iau Amarige de la Mall Gabi |
Maine am sa pun comanda la fragrancex. Pentru a nu face aceeasi greseala, si sa ma supar ca nu-mi vor trimite parfumul, sa nu scriu la billing address codul postal? doar atat? Cand ti-au trimis email, nu ti-au scris de ce ti-au anulat comanda?
Brigit spune:
Iuliya, daca ai un extras de cont copiaza exact adresa care iti apare acolo. In aceeasi ordine, cu aceleasi prescurtari -adica daca acolo apare ET. scrie la fel, nu etaj, samd
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
danamiha spune:
citat din mesajul lui irinaaa dana, Mira-Bai este aici la parfum.esentedelux.ro http://parfum.esentedelux.ro/index.php?l=product_list&m=18 si e ieftin :) oricum nu cumpar fara sa miros, desi faptul ca e oriental-vanilla ar trebui sa fie destul pt mine |
Irina, sa nu iti imaginezi ca are toate parfumurile de pe site L-am intrebat pe baiat cu mult timp in urma despre Mira Bai si nu are de unde sa-l aduca.
Si mie mi-a placut Cinema, dar acum mi se pare mult prea dulce Sunt curioasa cum e Le Baiser de Cinema
shasa spune:
La mine in lista in top (de 15 ani) este DUNE _ Dior, imi place de cand l-am mirosit prima data si nu m-am saturat de el nici dupa atatia ani.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+
iuliya spune:
citat din mesajul lui april16 Iuliya, daca ai un extras de cont copiaza exact adresa care iti apare acolo. In aceeasi ordine, cu aceleasi prescurtari -adica daca acolo apare ET. scrie la fel, nu etaj, samd Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
Scriu adresa exact cum scrie pe extrasul de cont si la shipping si la billing? V-a fi prima comanda online si mi-e frica sa nu gresesc ceva.
Iti multumesc!
gabi30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliya
Scriu adresa exact cum scrie pe extrasul de cont si la shipping si la billing? V-a fi prima comanda online si mi-e frica sa nu gresesc ceva. Iti multumesc! Buna. April te-a sfatuit bine.Eu zic ca la shiping trebuie sa scrii complet ca altfel nu cred ca ajunge coletul fara cod postal si alte detalii.Dar mai bine mai stai un pic sa vezi ce zice april ...ca vezi eu am gresit. gabi |