Ce parfumuri va plac ? (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
M-am balacarit toata ziua cu cei de la fragrancex.Nu vor sa priceapa nicidecum.Nici nu mi-au cerut extras de cont.Banca imi zice ca banii sunt trasi de la ei , ca si-au dat acordul si au confirmat ca adresa e ok din pdv-ul lor.Ceilalti tot una in sus si alta in jos cu adresele ce nu se potrivesc.Macar ca mi-au raspuns la toate mailurile dar fara nici un rezultat.Le-am scris ca dragoste cu sila nu se poate si sa imi anuleze toate comenzile , sa trimita anularile la banca mea sa imi poata debloca banii, si asta e au pierdut un client.Ma indoiesc ca o vor face.Vom vedea cand or iesi banii din virtual si ii voi avea pe card.
Cam asta experienta mea cu ei.O sa mai incerc cu strawberrynet macar asa sa vad daca acolo merge ,desi au preturi mult mai mari,dar or fi ele promotii si acolo.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Astazi mi-am achizitzionat acest parfum
http://www.1a-duft.de/PRADA/Prada-Tendre/Prada-Tendre-Eau-de-Parfum-Vapo-50-ml::1385.html

dar nu la pretzul de acolo!

Pentru ca Prada a scos un nou parfum,am gasit niste reduceri mari,asa ca l-am luat la 49,95 euro,50 ml!

Deci daca suntetzi fun Prada,cred ca aceste reduceri sunt valabile in mai multe parfumerii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Mie imi place f.mult, nu prea stiu cum sa-l descriu, seamana putin cu Angel, Hypnotic Poison, e dulce, dar nu f.puternic. Mie nu imi place Brit, dar imi place Burberry London Nu cred ca e genul tau. Il incadrez la oriental/vanilie, uite si aici: http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Casmir-348.html. Tu ai mirosit First Love sau First? Dupa cum il descrii parca ar fi First si nu First Love
As mai scrie, dar plec de acasa si sunt grabita
[/quote]

Danamiha, am mirosit chiar First Love, acela violet -grena. Chiar imi facusem tema pt parfumerie(dupa ce am citit descrierea ta) , ma uitasem si pe bigdiscount, am vazut ca il au si inca la un pret bun. Chiar as fi vrut sa-mi placa, pt ca vad ca de la o vreme incoace greu sa imi mai cada cu tronc un parfum . Oricum, este al naibii de persistent, mi-a mirosit incheietura mainii pana aseara tarziu, chair ma gandeam ca daca mi-ar fi placut nu ar fi tinut pe mine atat de mult.
Cred ca o sa comand Casmir-ul,( are totusi multa vanilie ca si Brit-ul) cu atat mai mult cu cat tipa chiar imi spunea ca ii place H Poison, asa ca daca ne place bine,daca nu o sa-i gasim un camin iubitor pe la vreo prietena.Desi la ce reviews-uri are, slabe sanse sa nu placa...
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

http://www.1a-duft.de/PRADA/Prada-Tendre/Prada-Tendre-Eau-de-Parfum-Vapo-50-ml::1385.html

Pentru ca Prada a scos un nou parfum,am gasit niste reduceri mari,asa ca l-am luat la 49,95 euro,50 ml!

Deci daca suntetzi fun Prada,cred ca aceste reduceri sunt valabile in mai multe parfumerii!

Dana

Care e diferenta intre Prada si Prada Tendre? Sa nu ma trimiteti sa studiez pe fragrantica ca mi-am facut tema

Sali, era si First? Chiar as vrea sa-l mirosi si sa-mi spui cum ti se pare. Mie mi s-a parut oribil, miros de pe vremea bunicii Dupa First am studiat First Love si mi s-a parut o diferenta ca intre cer si pamant intre cele doua
Cand primesti Casmirul sa ne spui cum ti se pare.
Am vrut sa comand First Love, dar nu il mai comand, TREBUIE sa termin ce am. Astept sa soseasca cele doua mini EDP, Flowerbomb Viktor&Rolf si Quelques Fleurs by Houbigant. Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

kenzo 7:15 in bali este super mai ales pt vara.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

chanel no5. l-am cumparat de la paris.
e cel mai minunat parfum pe care l-am avut in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

...07:15 in Bali...hm...ce nume, care o fi povestea?
Danamiha, cred ca era si First, o sa-l miros,acolo sau altundeva, te astepti cumva sa-mi placa , pe considerentul ca ce nu-ti place tie imi place mie si invers? Pt ca am facut o descriere asemanatoare, doar ca eu pt First Love iar tu pt First.Hai ca devine usor interesant...Totusi, sa nu uitam ca avem ceva in comun, si nu orice: Poeme si Classique, nu? Si daca mai cautam, sigur vom mai gasi.Deci comutatoarele simturilor nu au fost legate exact pe invers, la mine si la tine....
Astept cu nerabdare impresii despre raritatile Flowerbomb si Q Fleurs!
...a, mi-a placut mult imperativul si literele mari din acel ,,TREBUIE sa termin ce am! Lupta mare intre ratiune si simtire, nu?Emoticonul este oarecum potrivit, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

eu mai vreau parfumuuuri! nici nu poate fi vb de o colectie, am doar 6 acum si 2 i le-am pasat mamei. voi cate parfumuri aveti? si cate folositi frecvent?

imi doresc muult:
classique - jpg
cashmir si mira-bai (nu stiu unde sa il miros :( n-am mai vazut in parfumerii)
cinema - ysl
opium poesie de chine - ysl

si
kenzo - jungle elefantelul :) nu il mirosisem pana acum pt ca nu il aveau niciodata la sephora si l-am mirosit ieri. a fost divin, ma asteptam sa fie muuult mai greoi si spicy, dar e cald si frumos, ma invaluie. imi place. e genul meu

mai sunt si altele, dar pe astea le visez si noaptea...plus ca mi se termina hypnoticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Se pare ca nu imi vor trimite parfumurile.M-am tot gandit si cred ca greseala mea a fost ca la billing am trecut adresa completa cu cod postal si ma gandesc ca asta trebuia trecuta doar la shipping.Daca oi mai face vreo comanda( ma indoiesc ca mai comand la ei, desi au preturi bune) o sa ma limitez a scrie mai putine informatii la billing.Acu' astept sa imi intre inapoi banii pe card , eu am verificat ieri soldul si eram fara ei.Merg sapt.viitoare si la banca sa iau un extras sa vad ce scrie acolo.
Si ca sa imi revin un pic merg luni si imi iau Amarige de la Mall
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dana

Care e diferenta intre Prada si Prada Tendre? Sa nu ma trimiteti sa studiez pe fragrantica ca mi-am facut tema

Sali, era si First? Chiar as vrea sa-l mirosi si sa-mi spui cum ti se pare. Mie mi s-a parut oribil, miros de pe vremea bunicii Dupa First am studiat First Love si mi s-a parut o diferenta ca intre cer si pamant intre cele doua
Cand primesti Casmirul sa ne spui cum ti se pare.
Am vrut sa comand First Love, dar nu il mai comand, TREBUIE sa termin ce am. Astept sa soseasca cele doua mini EDP, Flowerbomb Viktor&Rolf si Quelques Fleurs by Houbigant. Va tin la curent

Nu stiu care e diferentza,pe cutie si sticla achizitzionate de mine nu se face nicio specificare,scrie doar Prada!Acum nu stiu ce sa spun poate n-am fost eu atenta dar chiar n-am vaut nicaieri sa se specifice ceva!Stiu ca eu le deosebeam dupa culoarea cutiei!Roz si vernil!

Dana

Mergi la inceput