Bobocei 2008/2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 5
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ni-na Remus e nascut pe 13 mai. Acum imi povestea ca parintele a zis ca-i pedepseste de nu stiu Tatal Nostru.Nu vi se pare exagerat?daca nu eram ortodoxa?Nu ne-a intrebat nimeni confesiunea.De acord,vrea sa-l stie,sa-l invete,nu sa-mi ameninte copilul cu pedeapsa.Remus nu este vinovat ,ca doar nu exista rugaciunea in zestrea lui genetica.Sa ma sune pe mine si sa-mi dea canoane ca nu am invatat copilul. |
Exact de teama acestor abuzuri eu l-am "scos" de la religie. El e un copil foarte sensibil si nu vreau sa inceapa sa-si faca de pe acum griji ca ajunge in iad, ca nu face fapte bune, ca e rau, c-o sa fie pedepsit, etc., cum am vazut ca pateste baietelul verisoarei mele care e in clasa aIII-a.
alice
irinai spune:
Mara este nascuta in februarie 2002 si este la scoala 12 din Bucuresti.
Si habar nu am ce face la scoala pentru ca nu vrea sa povesteasca nimic. Ma uit la voi sa vad ce povestiti si o mai intreb daca au facut si ei acelasi lucru, dar nu vrea sa imi dea nici un fel de feed-back.
La matematica au ajuns la cifra 2, iar la romana sunt la bastonase. Si saptamana trecuta au primit primele calificative.
ni-na spune:
Alice,cu riscul de a deveni discutia privata pe un forum public,te intreb cum ai procedat cu religia.La noi e mai dificil ca preotul e sotul directoarei si are copil in clasa cu al meu,insa,nu ma las si daca mi-l inspaimanta vai de ...sutana lui.
Oricum,pentru faza cu pedeapsa nu-l iert,iar la sedinta cu parintii as vrea sa ii pot spune legea pe care ai invocat-o tu.
Nicoleta
ruxij spune:
Adriana, am vazut testul, frumos scrisul caligrafic. Pe mine nu ma deranjeaza insa nici cel de aici, e un amanunt. Cred ca si faptul ca eu nu scriu caligrafic ma face sa nu ma deranjeze deloc. Ma bucur ca nu tb sa facem bastonase asa ca si de aia accept usor scrisul necaligrafic:))
La noi au venit niste prieteni azi, ca e liber prin unele parti ale americii si vreau sa mint la scoala ca Bogdan e bolnav, ca fetita lor plange ca vrea sa se joace cu el (ea e mai mica-4 ani). Problema e ca Bogdan ma spune, asa ca i-am spus si lui ca a avut febra azi noapte. Sper sa tina, nu prea ma descurc eu cu mintitul, dar mi-a fost mila de fetita cand a intrebat-o pe mama ei: "mami, si cand vine bogdan de la scoala,pot sa ma joc cu el?". Si Bogdan ar veni prea tarziu si nu s-ar putea juca cu el.
simali spune:
Nicoleta,
Am folosit chiar cererea de aici si a fost foarte buna:
http://www.secularhumanism.ro/index.php/lang-ro/campania-qstop-indoctrinrii-religioase-in-coliq/12-cerere-pentru-retragerea-de-la-ora-de-religie-pentru-parinti
Sunt acolo si legile pe care se bazeaza cererea.
alice
anka1 spune:
Scuze ca am intarziat cu raspunsul, dar am fost plecata si nu am avut net.
Vlad este nascut in 31.05.2001. Multumesc ca l-ai adaugat in clasa noastra de pe forum
Anca
rodikutza spune:
Mamici,va rog din suflet,AJUTATI-MA!Baiatul meu este la scoala speciala nr.5 in clasa I.Si scoala nu este dotata cu abecedare.Nu exista decat unul singur si invatatoarea ne a cerut sa l copiem la xerox.Costa 2800000 copierea la xerox.Asadar,are cineva,poate de anul trecut,un abecedar pentru scoli speciale editia 1994?Va rog din suflet.AJUTATI-MA MULTUMIM.
Gabbriela spune:
Nina multam pt ajutor cu lista...
am schimbat putintel lista,s i zilele astea o sa puns i link spre poze la fiecare copilas care are link, si link spre profil personal al mamici in caz ca nu va sc de mult timp si vrem sa ii sc un PM sa ne fie mai usor.
rodikutza, ai incercat pe la anticariate, sau pe la mamici care au fost anul trecut in cls I?
ruxij s-a distrat copilul . Sa sti ca si eu il mai iau de la scoal acate o zi de am nevoie de el acasa... nu e mare scofala . Cum a fost testul de spelling cu cuvintele acelea?
ce magarie cu amenintarea cu tatal nosyru.. daca vrea ca mititei sa invete acea rugaciune de ce nu face bine sa ii invete... of of ... oricum nu pot scrie pitici inca sa stea sa le dicteze liturghia cum facea cu noi in scoala ...
alexxia multumesc si eu de test, eram curioasa foc prin ro ce si cum . O sa il dau si eu lui J sa vedem ce face .
Noi am primit vineri o caruta de foi pe care a lucrat saptamanile astea la scoala, corectata si puse frumos in plic... la undele dine le a trebuit sa ma uit de doua ori sa vad ce se cere.. dar piticot a luat note bune... uneor imi se pare ca enunturile sunt de groaza, super complicate ...
MA duc si eu la lucru si sa duc piticu la scoala... si mai vorbim
PS: fetele noi o sa va adaug pe lista cand ma intorc...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
stefanalex spune:
Ne inscriem si noi in aceasta clasa . Fiul meu se numeste STEFAN si este nascut pe 16 decembrie 2001.
Suntem din Iasi si chiar am inceput cu dreptul clasa I.