Bobocei 2008/2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ce mai fac piticotii.. sunt in vacanta...la noi astazi e zi de parada la scoala, copii se costumeaza si merg la scoala la parada, e zi libera si lejera cu petreceri si aventuri :)... in rest nimic palpitant :D
pup si sanatate...

PS: pt cei ce au nevoie de eng si fac eng in scoala... uite un link folositor: aici

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mersi, Gabbriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

happy halloween !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meru spune:

Multumesc, Gabriella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

uuuu,ce liniste e pe aici ne bucuram si noi de ultimele ore de vacanta...
vreau sa intreb si eu ceva,mai ales ca toti copilasii de pe aici sunt in aceeasi grupa de virsta...cum stati cu sinceritatea? intreb fiindca tocmai ne-am intors de la o zi de nastere...pe drumul de intoarcere micuta mi-a spus ca a fost excelent dar nu i-a placut tortul deloc...si i-a si spus mamicii sarbatoritei ca tortul nu e bun... eu apreciez din tot sufletul sinceritatea dar mai avem nevoie si de politete si de "social skills"...eu recunosc ca micuta mea sta prost la capitolul asta,ce e in gusa e si in capusa ,vorba aia...sa incep sa lucrez la capitolul asta sau s-o mai las???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema...nu demult Andreea a vazut-o pe bunica mea pe Skype si i-a zis: "Mama Titi, da' tu esti chiar batrana..." asta in situatia incare intradevar, bunica-mea nu are 18 ani dar nici daramata rau nu arata...:) Noroc ca e fata de gasca si a apreciat sinceritatea copilului...
Sincera sa fiu, prefer sa o mai tin mai mult cu "ce e in gusa si in capusa" decat sa fiu nevoita sa imi storc creierii sa aflu daca m-a mintit sau nu. Poate la anul o sa incep sa lucrez si la capitolul "diplomatie"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

si Julian e la fel, de o sinceritate orbitoare.. el nici de face ceva rau nu minte despre..
La scoala vb cu o alta mamica si zice, aia ca nu se simnte bine ca e grasa.. eu zic, "nu , nu, nu e asa mare lucru, nu esti grasa" - avea vreo 5 kg in plus.. dar J de langa mine, "nu mai fi suparata, nu esti chiar asa de grasa "

Eu il prefer asa sincer decat sa imi zdrobesc creierul sa aflu ceva de la el.. pe langa diplomatia asta care uni o prefera mie mi se pare doar ocolis in jurul degetului.. domne problema e asa si asta e.. gata!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Anca a inceput de ieri literele, l-au facut pe a de mana. Cu lectiile se descurca bine, dar avem o problema in alta parte. Doamna ii mai muta si langa ea s-au nimerit niste baietei, dintre care unul chiar o sicaneaza.
Mi-a povestit (doamne, cu ce greutate!) ca ii spune chestii de genul: desenul tau parca e cu extraterestri, frunza ta seamana cu nustiuce, ce desen urat...etc.
Fiica-mea s-a cam oparit si era intoarsa pe dos.
Ehei, si da-i si lupta si explica-i ca asa spun copiii cand sunt invidiosi pe alti colegi, ca ea deseneaza foarte frumos si n-are de ce sa asculte balivernele lui cutare. Si daca ii mai zice asa, sa-i dea replica: desenul tau e foarte frumos....pentru o expozitie de muste.
Fiica-mea e copilul fara tupeu, ne-indraznet, nu stiu daca va reusi sa-i spuna asta (cel mai probabil ca nu o va face), nu am alta idee de cum ar trebui sa se comporte cu acest gen de omuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Buna, la toata lumea!
Vilma, si Sara a avut probleme de genul asta, la gradinita. Sicanele veneau din partea unei fetite. Eu una am invatat-o sa-i zica cam asa: "da... lucrul meu nu-i asa dragut ca al tau... ce pot sa fac?" Si atunci il "dezarmeaza". Probabil ca o sa mai incerce cateva sicane, dar daca nu are rezultat, o sa-si caute alta "victima". Invat-o sa nu-i pese! Succes!
"Noi" la mate facem fractii. Mai face cineva in clasa I fractii? Eu am lucrat cu Sara dupa mai multe manuale de clasa I... dar ori m-a lasat memoria, ori chiar nu erau fractii in manualele acelea. Ce-i drept, aici e alta programa, dar totusi...fractii!!! O sa ma apuc sa caut materiale sa exersam... fractii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Hai sa ma plang si eu:doamna fiului meu nu stie decat abecedar si matematica.Ieri nu au facut sportul ca a intarziat domnul de sport si au facut matematica,azi nu a facut desenul ca tipat un copil si a pedepsit intreaga clasa sa faca inca o ora de matematica.Plus cele doua ore de abecedar,ce farmec mai are scoala asta?De acum inainte daca nu sunt cuminti nu vor mai face decat abecedar si matematica,fara dans,desen sport,etc.Adica abecedarul si matematica sunt un fel de bau bau?Cum sa-i faca sa indrageasca aceste materii daca sunt mijloace coercitive?Ma doare enorm dezamagirea copilului meu,imediat ce l-am sunat astsazi,asta mi-a spus,luni era asa incantat de dans.....
Macar daca imbraca altfel in cuvinte:nu facem sportul(desenul)insa facem temele pentru acasa din clasa si veti scapa de aceasta grija,insa nuu,pedeapsa.

Mergi la inceput