Bobocei 2008/2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 17
cici spune:
Gabi K, asa e cum ai inteles, medicul cica doar i-a intrebat, nici vorba de consultatie.Mai grav ,mi se pare cazul unui baietel a carui mamica ,fusese de dimineata sa vorbeasca cu asistenta si sa o puna in tema despre problemele copilului ,iar ei au uitat ,sau mai bine zis nu le-a pasat si l-au vaccinat fara consultatie.Mamica respectiva stia ca in ziua aceea se face vaccinul cu pricina, eu n-am stiut ,pentru ca altfel as fi stat lipita de usa clasei toata ziua.
Gabbriela spune:
la multi ani Diana 
sorry ca sun in urma cu testele.. j e la 17 ... o sa pun testele maine,d ar mie rau de mor, tusa asta ma omoara cu zile, racesc mai rau ca julian, si mai des ca julian
.
in rest toate bune pe aici... pup si bafta cu vccinurile
PS: yeap al meu e cel mai mic [:d]... el e cel ami mic si din scoala de la noi
...
PS1: aici cu vaccinurile sunt obligatori, ai o lista si de nus unt complecte nu te primeste la scoala, daca duci hartie de scutire de vaccin pe cauza religioasa te lasa in pace... dar an de an inainte sa inceapa scoala trebe sa duci hartia cu vaccinuri de la medic...
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabi_K spune:
Cici, nasol cu doctora asta... e iresponsabila.
Gabb, sanatate multa!
La multi ani Dianei cu intarziere!
Noi ne bucuram de vacanta, facem misto de Robert, pt ca el e in primul an cand nu are vacanta de toamna si explodeaza de nervi in fiecare dimineata... Si invatam notiuni elementare la mate, recuperam tot ce trebuia sa faca in gradinita
si nu prea faceau (ma refer la materia de grupa mare, nu la cea pregatitoare!!!)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
speed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana La citit chiar sta bine, numai ca nu pare sa aiba interes.. acum citeste din cartea cu povesti a sora-sii.. A citit Aladdin si i-a placut, dar nu mai stiu ce carti sa-i iau sa-l pasioneze.. cred ca ceva cu aventuri, cavaler, dar nu am idee ce.. As fi vrut si Legendele Olimpului, dar mi-e sa nu se piarda in descrieri autorul si-l pierd eu pe Codrin de musteriu.. Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06 |
si eu sunt putin in pauza de idei...poate nu stiu eu unde sa caut dar tare greu gasesc carti interesante pentru virsta ei...aici sunt tare la moda cartile www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_b/276-1600014-6512717?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=julia donaldson&x=12&y=17" target="_blank">juliei donaldson ,mai ales cele cu "gruffalo", cartile cu www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_b/276-1600014-6512717?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=horrid henry&x=15&y=22" target="_blank">horrid henry, mai ales pentru baietei cred ca sunt delicioase :), fetita mea mai citeste carti cu zine si printese etc.ultima descoperire a ei a fost "biblia pentru copii"
pe care de fapt am luat-o pentru mine ma mai uit pe "oprah book club" la cartile recomandate pentru grupul ei de virsta pentru inspiratie,daca mai aveti site-uri asemanatoare -si cu carti in limba romana-pentru virsta lor,rog frumos sa le dezvaluiti...
oLo spune:
Cum e in vacanta?
La noi se profita din plin: desene animate seara, de cum ajung acasa (la 19:00) pana se culca (la 20:00) ca nici sa manance nu mai vor. Plus ca se scoala cu noaptea-n cap (pe la 6:30 banuiesc) si iar trag o sedinta de desene. In rest, au distractie in toi la centrul de vacanta: teatru, circ, iesiri la padure, pregatirea pt Haloween (m-a intrebat Emma ca noi de ce nu-l serbam Haloweenul) Asa ca seara, nu mai am cum sa le pun sa mai repete ceva pt scoala. O las pt WE activitatea asta.
Emma a spus o chestie tare draguta: mami, nu-i asa ca nu suntem obligati, nici sa credem nici sa nu credem in D-zeu. Facem cum vrem noi.
Voi cum stati cu schimbatul dintisorilor? Ca Emmei i-a cazut unu prin august, iar cel definitiv, nici gand sa apara. Cand trebuie sa incep sa ma ingrijorez? Aveti idee?
speed spune:
olo,de obicei daca trec 6 luni de cind a pierdut dintele de lapte si nu a aparut dintisorul permanent ar trebui facute investigatii (adica o radiografie).eu zic sa stai linistita deocamdata.
noi am fost ieri la cinema sa vedem "high school musical 3", micutei i-a placut,mie asa si asa,mi-au parut mai dragute primele 2.azi stam pe acasa (ca n-am masina,poveste lunga
) dar tocmai mi-a venit pachet de la amazon cu niste carti asa ca o sa stam la gura sobei(ca e groaznic de frig azi) si o sa citim povesti...![]()
Anina_n spune:
oLo, speed, ce indeletniciri frumoase au fetele in vacanta ! ![]()
Cristina scrie cate 2 randuri din semnele invatate pana acum, la romana si la matematica, mai face cate o fisa, de genul celei postate de alexxia, ca am gasit pe www.didactic.ro plus ca mai cere calcule, ca astea ii plac. ![]()
Cristina e precoce la schimbat dinti. A inceput la 5 ani, ca si primii dintisori i-au aparut precoce, la 4 luni. A schimbat deja, toti cei 8 incisivi. Urmeaza canini si maselutele, dupa 8 ani, cred, daca e sa mai iau dupa verisoarele ei(fetele suroii mele, precoce si ele la dinti).
Are si maselutele definitive, aparute dupa 5 ani si 4 luni.
A....in a 9 zi de vaccin a facut temperatura, Cristina. Dar usoara. Trei zile i-am dat "Nurofen", ca tot zicea, ca simte ca o deranjeaza in gat, un pic. Si se vede o usoara roseata.
In rest, joaca, joaca si iar joaca, prin casa sau pe afara, ca avem vreme placuta in timpul zile.
O zi cat mai faina in continuare ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
vilma spune:
Olo, ce activitati faine! La noi nu se organizeaza nimic.
Anca a avut in fiecare zi activitati legate de scoala (ca sa nu le zic teme de vacanta, ca cica ar fi interzise astefl de teme!!! imi zicea sotu' ca a auzit la radio), azi sper sa termine cu caietul de romana, la mate a facut deja. Maine are de facut un desen, si gata.
Cu dintii, si la noi ca si la Nina. Nu mai sunt gauri de lipsa dinti si avem parca si cateva masele definitive.
Speed, am vazut ca ai primit de pe Amazon. Am facut si eu o comanda acum 2 zile, e prima data cand comand la ei. Am primit email ca nu e in regula cu cardul, desi l-am mai folosit la plati online in afara.
speed spune:
vilma,eu majoritatea cartilor mi le iau de la amazon (sectia uk) ca aici nu e o selectie prea grozava in librarii.pina acum n-am avut probleme cu ei.(o singura data s-a ratacit pachetul,n-a ajuns la mine,le-am trimis email si in 2 zile am primit alt pachet,fara nici o problema).eu zic sa suni compania ta de credit card si vezi ce zic ei.
tin minte ca jumatea mea a comandat odata online cu cartea lui de credit (de pe alt site) si tot asa i-au zis ca ceva nu e in regula.a sunat compania de credit card si a aflat ca credit cardul lui e inregistrat ca fiind pierdut.apoi si-a adus aminte ca el cu minuta lui i-a sunat cu citeva luni inainte sa-i anuleze cardul fiindca nu il gasea...![]()
altfel pe aici e o vreme groaznica,ieri a nins,azi ploua,tot prin casa suntem...sper ca macar maine sa se mai indrepte putin vremea sa mergem si noi trick or treat...
Alexandra are rochita si palarie de pirat !!!,o are de anul trecut si inca ii mai e buna,n-am mai luat alt costum spre dezamagirea ei...tiii,bine ca mi-am amintit sa iau dulciuri pentru vizitatori...
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oLo Voi cum stati cu schimbatul dintisorilor? Ca Emmei i-a cazut unu prin august, iar cel definitiv, nici gand sa apara. Cand trebuie sa incep sa ma ingrijorez? Aveti idee? |
Olo,nu e cazul sa te ingrijorezi cu dintii.
Te-ai uitat in gurita,in spatele maselutelor de lapte,jos,i-au iesit molarii de 6 ani?
In mod normal,astia iesi primii,in jurul virstei de 6 ani.Abeterile de 6-12 luni sunt considerate in limite normale.Eruptia fiziologica a fiecrui dinte la 80%din copii are loc in limita de plus-minus un an fata de virsta medie de eruptie.
Deci dupa molarii inferiori de 6 ani,vin molarii superiori de 6 ani si apoi incisivii centrali inferiori.
In jur de 7 ani,+/-,asa cum spuneam,ies incisivii centrali superiori.
La 8 ani,+/-,vin incisivii centrali superiori si cei inferiori.
Eruptia precoce se considera cu 2-3 ani inainte de termenul pt eruptie fiziologica si apare in diverse boli,imi amintesc aici hipertiroidismul juvenil sau de diabetul insulino-dependent.
Alina

Codrin-02,
Olguta-03 si
Cornelia-06