Bobocei 2008/2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Update la mine, ca va ziceam de supararea mea ca il tineau pe copil la Book 1 cu the cat is fat and on the mat. Am fost azi la "reading" la scoala si in fine, fi-miu a fost trecut la "Book 7", de la "book 1" unde era sapt trecuta. Sunt alte fetite care sunt una la Book 18 si una la Book 12 parca. Dintre baieti mai e unul singur la Book 7, aialaltii sunt mai in urma. Aceste carti au niste texte pe care copiii trebuie sa le citeasca si apoi pe baza textelor raspund la intrebari--scriu raspunsul. Acum, bogdan nu are probleme absolut deloc sa citeasca Book 18, dar cred ca problema e ca spre deosebire de fetitele alea, al meu se uita pe pereti, se ridica din banca, merge prin clasa, vorbesete cu colegii,nu sta concentrat pe text. Fetitele respective nu misca, nu respira, lucreaza acolo si nu se uita nici in stanga nici in dreapta. Al meu, mai raspunde la o intrebare, se mai uita pe pereti, mai vorbeste cu colegul, mai raspunde la alta intrebare, se mai ridica si se duce la altul sa il intrebe ce mai face Deci cred ca din cauza asta e OK ca e la Book 7 si nu la 18, ca 18 aia cere mai multa concentrare, trebuie sa citeasca un text mai lung decat la book 7 si mai complex si sa raspunda la intrebare pe baza aluia. Ori al meu cred ca s-ar intrerupe la mijlocul textului si s-ar mai distra putin si pana ar citi din nou ar uita despre ce era vorba . El vrea sa se joace. Acasa e mult mai cuminte, sta la lectii, dar cand vede copii, parca o ia razna. L-am intrebat odata: mai Bogdanel, de ce nu asculti tu mama? Si el cica: pentru ca vreau sa ma joc. Are dreptate si el:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

L-am intrebat odata: mai Bogdanel, de ce nu asculti tu mama? Si el cica: pentru ca vreau sa ma joc. Are dreptate si el:))

ha ha,pai asa are si fetita mea impresia ca merge la scoala pentru "socializare" nu pentru invatatura...
azi a avut ore de franceza "after school" dar tot in cadrul scolii,inca tot "bongiur" zice da' e foarte multumita ca si-a facut 2 prietene noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ruxij, pana la ce nr merg cartile voastre.. si la noi sunt pe numere cartile.. julian e la 12.. exact cum zici tu, citesc si dupaia trebuie sa sc pe foaie raspunsul la intrebarile de la sfarsitul carti.
Avem si 2 fete de indieni, ele sunt la 18 ... cumintele foc, nu ca julian al meu ... care a declarat ca uneori vrea sa fie baby si sa se joace curatele de cauciuc in cada pt 2 ore ...

PS: ma dispera baile in cada, as aca in timpul la an scolar numai dus face si doar vinerea sambata si duminica face in cada .. sunt bolunda...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Habar n-am pana la ce numar merg cartile. Merg departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am avut aseara convorbiri cu parintii si jur pe rosu ca habar n-am exact de ce ne-a chemat. Ne-a vorbit totul la general cu "unii copii fac" si "unii copii dreg" dar al meu nu s-a regasit in nici un exemplu.

Am aflat astfel ca sunt parinti care-i pun sa scrie mult mai mult decat le da doamna tema (ei primesc 5 randuri de a mic si parintii aia ii pun pe copiii lor sa scrie 2 pagini, ei primesc o poezie din care li se spune sa invete o strofa si unii si-au obligat copiii sa invete 8 strofe, etc.). Nebunie curata... Dar de ce nu i-o fi chemat numai pe aia, x,y si z la sedinta?

Ieri aveau de "citit" din Tainele Abecedarului. Si n-am priceput deloc ce e de citit pe pagina aia ca erau numai niste patratele si poze. Am aflat ca ar trebui sa presupui tu ce-i acolo. Dar asta se cheama CITIT? E dati-va cu parerea cel mult. Cand a zis copilu' "am de citit pagina asta" si am vazut numai patratele eu i-am zis "termina mama cu glumele ca aici nu-i nimic de citit".

Apoi aveau la Abecedar la litera A un animal roscatiu, o incrucisare intre veverita, sconx si caprioara si care incepea cu A. Si daca tot eram la sedinta si ne tot vantura Abecedarul pe sub nas am intrebat ce-i aratarea. Si tipa zice ca e "Azor", un caine... Daca zice ea... Macar cu atat m-am ales din sedinta aia de o ora.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Acum ca am citit ca mai multi copilasi au avut probleme cu recunoasterea tuturor sunetelor din silabe, parca m-am mai linistit:-)Am avut senzatia ca la Vlad in clasa toti copiii stiau f bine, in afara de Vlad care le mai incurca din cand in cand..
A trebuit sa exersam acasa impreuna (ca ne-a scris si invatatoarea in carnetul de corespondenta)si acum pot spune ca e mult mai bine.

Invatatoarea mi-a spus ca daca asta nu stie foarte bine, atunci si cu cititul vor fi probleme, din cauza asta m-am cam stresat si cred ca l-am stresat si pe Vlad.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

"Azi am facut vaccinul si am fost foarte curajos.Am facut al doilea din clasa si desi colegii plangeau,pe mine nu m-a durut deloc.A fost un ac mic,si a trecut numaidecat"(am incheiat citatul).....asta am aflat telefonic acum cateva minute.La voi cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Amalia, sanatate la amandoi si nastere la termen !
Ati ales un nume foarte frumos !
Si se potriveste foarte bine sederea ta acasa cu bb mic si bobocelul David !
anka1 , eu ma gandeam ca vor avea probleme mai tarziu, la scrierea dupa dictare, daca nu deslusesc bine sunetele, acum.
Dar cu rabdare si perseverenta, trecem si peste asta.
ni-na, bravo curajosului tau !
Si Cristina a trecut cu brio de vaccinare, printre primii, fiind laudata si de invatatoare. Oricum, ei nu-i era frica de intepatura, e o curajoasa mereu !
O zi cat mai faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Speed, bine ai venit!
Si fii-mea avea aceeasi impresie despre scoala-loc de distractie... saptamana trecuta a revenit cu picioarele pe pamant, dar vad ca nu a tinut-o decat pana azi .
Azi a avut test la engleza. A luat A. A avut si running. La viteza a iesit prima, desi a concurat cu copii de 7-8 ani. Niste pustoaice mai mari i-au facut galerie. Era in al noualea cer. Deh, "cei mari" au vazut ce iute e ea...
Acum ne pregatim bagajele, plecam pana la Suceava... Campulung Moldovenesc. Asa ca pana saptamana viitoare eu va si va doresc de pe acum week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

woow Azor.. asta e o tampenie curata.. pai de ce nu le da macar patrate si cuvinte undeva in stanga si ei sa puna cuvintele in patrate ...
Julian avea patrate asa, si daca cuvantul are T e patratul mai lung in sus, daca cuvantul are p e patratul mai lung in jos unde p trebuie sa fie, si ei trebuie sa puna cuvintele din lista in chenar sa fie perfect in acele chenare.. si dupaia sa le citeasca...

Citat:
citat din mesajul lui simali

Am avut aseara convorbiri cu parintii si jur pe rosu ca habar n-am exact de ce ne-a chemat. Ne-a vorbit totul la general cu "unii copii fac" si "unii copii dreg" dar al meu nu s-a regasit in nici un exemplu.

Am aflat astfel ca sunt parinti care-i pun sa scrie mult mai mult decat le da doamna tema (ei primesc 5 randuri de a mic si parintii aia ii pun pe copiii lor sa scrie 2 pagini, ei primesc o poezie din care li se spune sa invete o strofa si unii si-au obligat copiii sa invete 8 strofe, etc.). Nebunie curata... Dar de ce nu i-o fi chemat numai pe aia, x,y si z la sedinta?

Ieri aveau de "citit" din Tainele Abecedarului. Si n-am priceput deloc ce e de citit pe pagina aia ca erau numai niste patratele si poze. Am aflat ca ar trebui sa presupui tu ce-i acolo. Dar asta se cheama CITIT? E dati-va cu parerea cel mult. Cand a zis copilu' "am de citit pagina asta" si am vazut numai patratele eu i-am zis "termina mama cu glumele ca aici nu-i nimic de citit".

Apoi aveau la Abecedar la litera A un animal roscatiu, o incrucisare intre veverita, sconx si caprioara si care incepea cu A. Si daca tot eram la sedinta si ne tot vantura Abecedarul pe sub nas am intrebat ce-i aratarea. Si tipa zice ca e "Azor", un caine... Daca zice ea... Macar cu atat m-am ales din sedinta aia de o ora.

alice

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput