***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele ce activitate slaba............
Noi azi am avut zi de cumaraturi.Si-a luat sotul pantaloni ca a zis ca daca nu-si cumpara azi pleaca in fundul glo la munca,i-am mai luat lui STEFAN 2 perechi de adidasi si un dres groos de iarna(tati zice ca sunt ca niste pantaloni)io nimik..............ba da io am oprit la cofetarie si..........mi-am scos parleala

STEFAN doarme acum dupa ce am scapat de muci a revenit la program:ora 9 culcarea,7.20 scularea,12-13 culcarea de pranz si de la cap

Maine e ziua cand o vedem pe soacra ca semnam condica 1 data pe saptamana,cand ea ma ironizeaza cand ii spune sotul ca mananca STEFAN detoate(crede ca io nu ii dau sa manance decat la borcanele,ceea ce noi nu papam) da' asta e.
Nu a sunat nici macar odata sa intrebe cum se simte STEFAN acum ca a fost bolnav..........asa ca va imaginati cele ce aveti soacre in viata

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

cate noutati de cand nu am mai intrat!

Felicitari viitoarelor mamici!

graviduta, ce mai face mara vrabioara? E voioasa, sanatoasa?

doxinu ce chef de shopping mi-a facut! Noi nu prea mai investim de cand cu criza. Am intrat la program economic auster si cu ocazia asta mi s-a marit cheful de dat banii pe prostii.

Am pus poze noi cu razvan aici.

ella tot nu reusesc sa-l fac sa manance altfel decat pasat foarte fin. Daca descoperi vreun truc ceva, please help!

Razvan nu se joaca cu copii mici de varsta lui. De fapt, nu prea se baga la copii. Cand mergem in parc fuge direct la oameni in varsta si cupluri si le cerseste atentia.

Iesim putin in gradina botanica ca e fumos afara.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

buna seara...
Am intrat sa felicit si eu pe noile mamici de capsunici care au din nou burtici

Altfel...eu nu am chiar cea mai feiricita stare...ma lupt cu o raceala de o saptamana si inca n`am reusit sa o dobor....si pe langa asta de ieri si sotul meu mi`a venit acasa cu o minunatie de gripa...si de`atunci sta numa`n pat si e mai mofturos ca Antonia...are frisoane si`i este rau....Nici nu stiu cum sa ma mai impart...Asta mica are si ea o zi proasta ...pt ca nu a dormit decat 5 minute..n`a pra vrut sa manance si a fost atre agitata...mi`e frica sa nu raceasca si ea:(Maine ma duc la munca....si mi`e rau cand vad ce haos las acasa...toate`s vraiste cu susu`n jos....diseara ma astept la concerte din partea antoniei....sper totusi sa fiu in stare sa ma pun pe picioare si sa reusesc sa ajung la serviciu....
Uite ca mi`am spus si ofu`...Parca m`am descarcat putin...ca mai am putin si ma urc pe pereti....Ma consolez doar cu faptul ca asa mai au toti oamenii...si zile proaste....ba chiar foarte proaste...Aia e...sa speram ca maine se mai amelioreaza situatia catusi de putin....
O seara buna....si la mamici si capsunei si capsunici!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

M-am uitat la poze azi.............ce caspunei/ele mari si frumoase avem.........si ce repede trece timpul asta........
Acum cand vad atatea burtici din nou,parca am din nou acel sentiment pe care il aveam gravida fiind, ca acolo in burtica isi are casa un ingeras.Doamne fetele ce ma bucur pentru voi

Am pus poze noi AICI

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor despre ce criza e vorba?Ce se intampla prin tara?Eu voiam sa iau un credit dar mama mi-a zis ca nu e un moment bun .Ma luminati?

Noi azi am facut un gratarel si Rares mi-a facut surpriza sa nu vrea sa adoarma la pranz asa ca am plecat sa cumparam ceva si l-am adormit in masina ca in vremurile cand era mic.

VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

buna dragi mamici de capsunici,

am lipsit cateva zile si mi-a fost dor de voi

poohy, felicitari pentru bb2 ce haioasa a fost remarca cu sepcile eu cred ca e baietel, am asa un feeling

eseea felicitari pentru bb2! dar pe la noi de ce nu mai scrii?

elteka ce fain ca il iei pe elias cu tine la munca bine ca e si partea cu oboseala, dar mie mi se pare mai bine decat sa nu il vezi cu zilele
liv, an@, elteka zicea ca lucreaza ceva pe drepturile omului.

chris ce familie frumoasa sunteti, si ce pofta mi-ai facut cu pozele alea de la munte eu n-am mai ajuns de nu stiu cand si mie mi s-a parut ca atat albert cat si daphne seamana cu taticul lor. ce mare s-a facut daphnica

kid, de ce nu surioara/fratior pentru vladut?

si da da da, vreau intalnire de capsunele haideti fetelor, cat mai e frumos afara, sa ne intalnim intr-o zi in parc! poate vin si oana si soniuta haideti cu propuneri si calin e super fericit cand are cu cine sa joace

ioana ce tare e stefan cu 7.20 e leit tu

monytza, si tati de calin la fel face cand se simte rau, mai rau ca un copil..nici eu nu stiu cum sa ma impart lasa ca trec momentele astea, e mai importanta sanatatea, curatenia poate sa astepte un pic

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

carstea e vorba de caderea bursei din state si deprecierea leului de la 3,5 la 3,9 paritatea fata de euro..

hai sa va arat sandalutele ce i-am luat lui calin pentru vara viitoare, daca tot n-am gasit pantofiori de toamna astea sunt, i-am luat 24, sper sa-i vina, acum poarta 22.

am mai pus cateva poze cu calin aici si un filmulet in care se joaca cu verisoara lui aici

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia
am mai pus cateva poze cu calin aici si un filmulet in care se joaca cu verisoara lui aici

bey!!!! da' tu de copyright nu ai auzit??? te dau in judecata!!! ...nici tu nu dormi?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ana, parca pe tine trebuie sa te intreb cum se numea chestia aia camforata cu care ung pieptul copilului inainte de culcare pt desfundare de nasuc? Livia are muci dar nu curg ci hararie si nu doarme deloc basca ca azi noapte am avut un tip de pampers prost de a stat fata unda pe burtica si piept toata noaptea...sper ca nu a agravat-o. Deocamdata papa si nu are febra dar nu doarme ca nu poate respira...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello la un nou inceput de saptamana!

Monytza, multa sanatate! Si baietii mei sunt amandoi mucosi, cel putin Bogdanel se lupta din greu cu mucii si parca tratamentul cu nurofen si aerosoli nu l-a ajutatat prea mult...
Doxinu, minunate pozele cu baiatul in frunze...
Carstea, credit se poate lua imediat ce se lamuresc bancile in leg cu noile norme BNR. Din cate am inteles conditiile de creditare si gradul de indatorare vor fi de acum incolo customizate pe client in fct de scopul, durata creditului, valoarea veniturilor si sursa lor. Probabil ca spre sfarsitul lunii vom sti mai exact ce ofera fecare banca.
Arcadia, retinusem ce face Elteka, insa ma intrebam daca pe Elias il ia cu ea la cursuri sau sta baiatul cu cineva... Ai mai fost la firma Aramis? Foarte frumoase sandalutele, sa le poarte sanatos Calin! Asa-i ca-i frumos sa-ti vezi puiul jucandu-se cu alti copii? Asa a debutat la mine dorinta de a mai face un BB. Matei se juca f frumos cu nepoata bonei si ma tot gandeam ca daca ar avea un frate/sora, ar fi fericit sa aibe aceasta posibilitate oricand.
Ramona7, l-am admirat pe Razvanel ce frumos se uita pe carti. Biscuitii ii plac? Incearca sa-i dai alimente care se rontaie si care ii plac ca sa-l determini in timp sa manance nepasat finit. chiquitita, noi folosim crema Pulmax.

Voi boteza in curand o fetita pe numele Stefania si de aceea am dat o comanda la o iconografista ca sa imi faca o icoana cu Sf Stefan. Mi-a trimis o poza ca idee de reprezentare si imi place f mult. Ea foloseste foita de aur ca background, pictura e facuta pe lemn de tei si respecta toata canoanele in reprezentarea sfintilor. Daca intereseaza pe cineva o icoana pictata cu sfantul protector va pot ajuta cu placere. Eu am decis sa sa fac cu aceasta ocazie si o icoana cu Apostolul Matei. Costurile sunt la jumate fata de ce se gaseste in oras.
In week-end am fost cu baietii la Braila, ocazie cu care m-am distrat copios apropo de comportamentul nepotilor fata de tataia. Se intreceau care sa stea mai mult in poala lui, care sa se catere primul sau sa fie luat de mana etc. Am fost surprinsa sa vad ca pana si tzancul de Bogdanel sa doreasca mai mult compania lui tataia si nu a mea sau a sotului cata vreme Matei era pe langa tataie... Mi-am dat seama ca de fapt copiii mei sunt in aceasta competitie in primul rand datorita faptului ca sunt 2 si nu neaparat din cauza lipsei de atentie. O sa pun si poze zilele urmatoare sa-i vedeti de ex la intrecerea cu scaune de plastic.

Si eu sunt pt intalnire in parc undeva, mai ales ca sotul meu iar a plecat pt cateva saptamani si deci ma pot "destrabala" in voie. Eu propun intalnire in parcul Carol sambata dupa-amiaza (de ex ora 17).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput