Sezatoarea canadiana (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Multumesc, Monica! Sigur, intreaba-l, poate stie ceva.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Monicutzbb eu pot veni la 5.30 daca vrei, nu am copii asa ca te pot ajuta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Monicutzbb, si eu ajung mai devreme, pe la 5:30, ca lucrez aproape...

Alina, Bine ai revenit printre noi si acomodare usoara! Daca am inteles bine sintem aproape vecine?
Antonia face inot la colegiul Ahunstic (pe linga statia de metrou Cremazie) si sintem f.multumiti. Asa ca dupa primele 5 lectii, i-am mai luat 5. In anii trecuti a fost la CEPSUM in cursuri de grup, dar anul asta am hotarit sa o dam la lectii private (individuale) si a progresat f.mult. La cursurile de grup raminea tot timpul ultima si avansa ca melcul...

Nelia, sa stapiniti sanatosi calculatorul si sa iei note bune la lucrari

Noi nu mergem la Disney on Ice, pentru ca am fost in anii trecuti, in schimb ne ducem la un spectacol de cai lipitani "Cavalia". Pe urma mai este un spectacol la care as vrea sa o duc pe Antonia, se cheama "Aladin et le luth magique", biletul este doar 8$. Uitati detalii aici: http://www.festivalarabe.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, la spectacolul respectiv as fi vrut sa o duc si eu pe Agata, dar ea are gimnastica la 12. Crezi ca e si pentru Tudora? De fapt, mi-ar placea sa ma duc cu cite una, pe rind, la cite un spectacol sau ceva specific virstei, ca au intrat amindoua intr-un soi de rivalitate, nu se inteleg de nici o culoare si eu am cam obosit sa fac pe arbitru, mai ales in public, unde nu prea pot sa le separ fiecare in camera ei si eu sa ma calmez in alta parte... Am vazut ca asta e duminica la 11, as putea sa ma duc eu cu Tudora, dar nu cred ca e pentru virsta ei. Daca gasesti activitati culturale si placute si pentru trei ani, mai da-mi si mie de stire, te rog. Va trebuie sa gindim iesirile ceva de genul: eu cu una dintre ele, tati cu una dintre ele, tati cu bebe, plus cele impreuna, ca familie. Si avem nevoie de idei... ieftine si bune!

Ange, eu am intrat pe site-ul lor si am descarcat o varianta demo, valabila 30 de zile. Site-ul este www.prolexis.com/petitprolexis - intri si descarci varianta demo pentru PC (sau pentru Mac daca de asta ai). Eu nu m-am apucat inca de teme, in noaptea asta poate, daca nu, sigur pina luni trebuie sa fac una. Iti spun daca merge sau nu... Daca e bun si merita, atunci il voi cumpara si daca se poate face copie (in sensul sa nu ceara un cod si atunci va trebui sa ne sunam una pe alta cind il folosim, ceea ce nu e chiar indicat, ca nu stii cind ai nevoie) iti fac si tie una.

Dragaica, pai daca tot te-ai oferit, vin si eu la 5.30... cu Lisandru. Glumesc, bineinteles.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nelia vreau si eu un bebe asa ca .....am nevoie de cat mai multa practica

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:
citat din mesajul lui almo

am si eu o intrebare. si-a sponsorat cineva parintii aici?

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Buna, eu am aplicat pt sponzorizarea mamei mele prin august, deocamdata am primit din partea lor doar o scrisoare cum ca au primit aplicatia dar nimic mai mult. Din cate am inteles ia in jur de doi ani tot procesul pt sponzorizare parinti, bunici. Daca ai ceva intrebari si daca sunt pe faza, eu iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Oana, la spectacolul respectiv as fi vrut sa o duc si eu pe Agata, dar ea are gimnastica la 12. Crezi ca e si pentru Tudora? De fapt, mi-ar placea sa ma duc cu cite una, pe rind, la cite un spectacol sau ceva specific virstei, ca au intrat amindoua intr-un soi de rivalitate, nu se inteleg de nici o culoare si eu am cam obosit sa fac pe arbitru, mai ales in public, unde nu prea pot sa le separ fiecare in camera ei si eu sa ma calmez in alta parte... Am vazut ca asta e duminica la 11, as putea sa ma duc eu cu Tudora, dar nu cred ca e pentru virsta ei. Daca gasesti activitati culturale si placute si pentru trei ani, mai da-mi si mie de stire, te rog. Va trebuie sa gindim iesirile ceva de genul: eu cu una dintre ele, tati cu una dintre ele, tati cu bebe, plus cele impreuna, ca familie. Si avem nevoie de idei... ieftine si bune!

La Aladin scrie ca este pentru copii peste 5 ani, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Poti sa o duci pe Tudora la teatrul de marionete:
http://www.illusiontheatre.com/2008/saison.htm
Biletul este 12.50$ si spectacolele sint tare frumoase. Am dus-o si eu pe Antonia anul trecut. Acum ea este deja prea mare, dar au spectacole si pentru copii mici. Sau la Maison Theatre: http://www.maisontheatre.com/
Mai sint si spectacole la PPA duminica dimineata "Sons et brioches", tot pentru copii: http://www.jeunessesmusicales.com/fr/jmc/programmation/spectacle_list.asp?id=45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Magdone, ce haioasa ai fost

Carmen, daca tot esti descoperita doar o luna la ce te mai agiti sa-i prelungesti? Trebuie sa ii faci si analizele,alti bani, alt timp pierdut... Nu verifica nimeni si crede-ma nu vei avea nici o problema cind o inviti data viitoare.( iti zic din proprie experienta)

Nelia, ma gindeam eu ca de aia nu esti prezenta ca iti instalezi noul "bb". Sa-l stapineesti sanatoasa, ma rog cu totii, dar cred ca tu stai cel mai mult pe el. Chiar vroiam sa insist sa vii si cu Lisandru ca vreau sa-l vad cit a crescut.

Si eu cred ca vin mai devreme dar vreau sa dau o raita pe la magazinele de linga...

Ktrinel, unde ai fugit? Vii sau nu miine?

Denisam, felicitari ptr job, scuze ca e cam cu intirziere. Cu cine lasi copii peste zi, i-ai dat la gradinita?

Cfelinar, suntem cumva vecine, eu stau in St Hubert. Unde exact in Longueuil vei lucra?

Pe miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Si eu as da o tura de cumparaturi mici, dar cu amandoi copii imi este mai greu. Dragaica, oanagabriela si Dana va trimit nr meu de telefon pe pm, daca nu ne gasim sau se intampla ceva sa putem da una de alta.
Nelia abia astept sa te cunosc, dar mai ales pe Lisandru, ca la intalnirea de la Joice v-am ratat cu 2-3 minute.
Sunt cam suparata ca ai mei copii au inceput cu rivalitatile, se si bat, pitica il musca pe Alex, uneori si pe mine daca nu ii convine ceva... cum explici la doi copii asa de mici sa lase de la ei, sa imparta, sa fie buni, sa... cand ei nu inteleg decat chestii simple, explicate clar.
Ultimele 3 seri au fost pline de urlete, tipete, crize, jucarii aruncate, palme trase (nu eu copiilor, ci Alex mie , trist, dar daca se supara tare pe mine se face ca imi trage una si uneori chiar ii scapa palma). Si soutul asta al meu cu jobul lui... in seara asta m-a anuntat ca maine iar munceste mult, pana mai tarziu. I-am zis ca bine, si eu am program... ies cu fetele si cu copii la restaurant (sic). Parca vad ca o sa am remuscari ca el saracul munceste si eu ma distrez (da de unde, ca o sa urle copii sa imi treaca relazarea, o sa vedeti si voi).

Gata, fug la dodo

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, multumesc mult! Am pus in Favorite tot si voi face un program. Mi-a placut cel de marionete pentru ca are spectacole pe virste si cred ca nu trebuie sa iau bilete cu citeva luni inainte ca la altele. Scrie ca e deschisa casa cu o ora inainte de reprezentatie, simbata si duminica, dar ori m-am uitat eu repede, ori nu e trecuta ora. Stii la ce ora sint? Din pacate, ca si la alte teatre, reprezentatiile sint destul de rare. Cunosti cumva un teatru de marionete si in engleza? Tudora nu intelege franceza, dar fiind de marionete cred ca eu inceput bun si pentru franceza.

Dana, da, vin cu Lisandru sigur, pentru ca e miriit si plinge fara mine. Marti seara cind am plecat la curs a simtit ca plec si a venit si statea agatat de piciorul meu cu o privire de catelus: hai, ia-ma si pe mine! Sau mai bine ai lasa alea cu laptic acasa... ca e jale mare daca nu e servit la cerere. Si inca acasa mai e cum mai e, ca are treaba multa, dar la patinoar, in carut... nu cred ca ii va conveni.

Dragaica, iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta! Dar sa stii ca bebelusii mai vin si cind vor ei, nu numai in momentele cind parintii ii doresc... Si mai e o vorba: nu-ti dori ceva prea mult pentru ca s-ar putea sa ti se indeplineasca! Din nou glumesc, e frumos sa ai copii... ca doar nu ramin tot timpul mici, mai si cresc... sper!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput