Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 6
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 Eu la inceput puteam sa jur ca esti creata ....karliguta de la carlig...inel..cretz Iar la brazuca...credeam ca vine de la broscutza...ca asa te alinta sotul sau ceva Simo mami de Matei Poze noi Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 Multumesc |
Simo, ia mai baga "neshte" interpretari de astea de-ale tale, ca ma binedispun.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
...la tine credeam ca vine ceva de la spin (schin...in dulcele grai moldovenesc )...
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
karligutza spune:
deci mica brazilianca... tu la sectorul 2 depui dosarul pt.ANL? de ce crezi ca iti trebuie pile ca sa dobandesti locuinta acolo? eu una cunosc un caz fericit cand tinerii casatoriti nu au folosit pile! (nici forfecute ) si mi-au dat si mie impuls pentru asta... eu tot de fraiera nu am depus dosarul de acu' 4-5 ani! insa anul asta il depunem; suntem in curs de pregatire a lui. Si spuneam de tinerii respectivi, au depus dosarul in octombrie 2007 si anul asta in primavara (in luna februarie sau asa) au fost sunati ca li s-a aprobat dosarul! si ei nici nu au copii inca! au obtinut punctaj mare si atat... bafta lor!
sa-ti spun eu ca la sectorul 5 ANL e doar pe hartie de ani de zile... toata lumea depune dosare, formularistica se aduna, dar nimeni niciodata n-a primit nimic, nici nu s-a construit, nici nu se previzioneaza ca se va construi ceva cu titlul de ANL la sect.5! dar departamentul aferent in primarie exista! asta e, daca NEA' 'CARE ESTE' este in continuare?!
si acum trag sperante cu sectorul 2, pentru ca cica sunt occidentali (si o prima impresie a mea despre ei cand am fost sa ma interesez a fost ca asa e) deci cu speranta inainte! norocul nostru ca acum sotul lucreaza in raza sectorului 2 si se poate si asa (nu e musai sa locuiesti pe raza sectorului)...
karligutza
sunt mamica Adelutei
nma spune:
Salutare
Tare vesele mai sunteti. Imi place!
Daca mai sunt fete care au poze in concurs le rog sa spuna unde sa votam. Eu nu am timp sa ma uit la toate pozele. Si nu ar strica sa stim cate punce avem sa stim cum le folosim.
Am vazut multe pozici cu strumfi care de care mai frumosi.
Pe Alexutul meu l-a apucat asa un dor de Eli si m-a rugat sa o invit pe la noi. Pana va faceti timp de o vizita Alina draga iti urez spor la invatat si multa bafta la ex. Si pup dulce strumfita vorbareata.
Eu am incercat laptele de vaca la Andra dar nu a avut succes. Oricum nu ma grabesc, prefer sa ii dau formula. Pe la 3 luni era suspecta de dermatita atopica asa ca nu vreau sa risc. Din pacate domnisoara s-a hotarat sa bea doar jumatate din cat ii dau eu. Sper sa isi revina repede.
De sani cred ca va amintiti ca eu vreau o operatie. Ma streseaza mai tare diferenta dintre ei (sotul spune ca e foarte mica, dar fiecare cu fixurile lui). Inca nu am luat o decizie, mai cantaresc daca merita sau nu.
La capitolul vorbit stam tare rau. Nu mai spune mai nimic, doar in bebeleasca ei. cand vrea sa primeasca ceva spune mam foarte apasat si strange din manuta. Intelege foarte multe, poate sa pronunte dar prefera bebeleasca. Asta este.
La capitolul prostioare stam foarte bine. copiaza foarte multe de la Alex. Se catara peste tot. Stie sa aduca un scaunel mic langa cel mare si uite asa e sus pe masa.
Intr-o seara dupa ce m-am asigurat ca fata e gata de culcare domnisoara a coborat din patut (am scos 2 grati), a aprins lumina si a venit la mine in camera sa o laud pt asa o isprava. Era tare dulcica dar a trecut mai mult de o ora pana am reusit sa o fac sa doarma. Acum seara trebuie sa desfiletez becul.
In fiecare dimineata se trezeste ca sa il salute pe Alex cand pleca la gradi. Ii face cu manuta, ii spune pa si ii trimite un pupic.
Cand Alex are tenis domnisoara face scandal daca antrenorul nu o lasa si pe ea pe teren macar 5 min sa se joace cu racheta si o minge.
Am vrut sa intru sa salut si uite cat m-am intins.
Pup dulce toata strunfaria.
Nico, mami de Andra si Alex
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 ...la tine credeam ca vine ceva de la spin (schin...in dulcele grai moldovenesc )... Simo mami de Matei Poze noi Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 Multumesc |
Nu-i asta, dar sotul meu ti-ar zice ca tare se potriveste.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
Karli noi avem in acte locuinta in sectorul 3, dar sotul are munca in sect 2 deci se poate si la noi. ma faci sa ma duc o fuga pana la primarie sa vad care e treaba. Lasa ca se rezolva si pt noi pana la urma si sa vezi dup-aia cu ce viteza bag bb2!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mychydutza spune:
ioanaiub, te-am votat! iar sunt pe primele locuri neste foto.......parerea mea e ca sunt vulgare.
nu-i mai ies odata dintzii lui andrei si m-a capiat cu maraiala lui.......acu in sfarsit a adormit, sper sa nu-i mai vina unuia ideea sa foloseasca bormasina ca nu stiu ce fac!!!!!!!!nu ca as putea face ceva, da' ma dau si eu rotunda....
duminica pleaca sotzu la "reciclare" in Italia si raman solo 2 saptamani....nu ca i-as simti mult lipsa ca oricum pleaca la servici dimineata la 8 si vine dupa 9-10 cand noi dormim deja......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Timi07 spune:
Salutiiiii Strumfland!
Nico ma bucur ca ai mai intrat sa ne pove de copilasii tai. Deci sunt fani tenis amandoi?
ghinetz cum mai stai cu intarcatul? Coopereaza Victor?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
brazuca, am o prietena din Focsani care a obtinut casa de la ANL fara pile si "forfecutze".....deci se poate. totul e sa incerci.......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
greierash spune:
Karligutza, Brazuca, va incurajez cu ANL-ul si stiu eu de ce.Mai ales pe tine Brazuca, parca ti-am mai zis de ANL acum cateva luni....Daca te duceai de atunci .. cine stie... Sigur aveti sanse, numai sa se mai construiasca in sect 2. Daca nu ma insel pe Maior Bacila, pe malul raului COlentina, s-au construit niste blocuri pentru tineri in regim de inchiriere. Acum vreo doua luni parca, s-au inmanat niste chei, acolo. Daca vreti mai dezvoltam luni, ca eu acuma ma grabesc sa ajung la strumful meu mic. Hai va pup...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -