Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
simo ce ma bucur ca tu si cu palatul culturii sunteti pe primul loc la concurs! sper ca acolo sa ramaneti! tare faina poza! de mireasa n-am cum sa zic ceva de rau! atata-mi trebe!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Timi07 spune:
Ati plecat la nanaica? Somn usor si vise frumoase!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ioanaiub spune:
buna dmineata!
haideti la cafeluta .... ca aseara se lasa cu raportari la moderator pe motiv de mesaje laconice
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cafera spune:
Buna!
Karli, nu-ti spui motivul.
Ioanaiub, multumesc de raspuns. Nici eu nu sunt fericita cu celulele stem.
Nonna76 spune:
M-am relaxat dimineata cu voi la cafea.
Si eu sunt tot din aia cu tzitzele sosete. Daca ne punem silicoane in grup nu primim vre-o reducere ?Si cind ma gindesc ca acum un an ce tzitze aveam.....
Cafera eu am facut recoltare de celule stem.
Eu am pierdut numarul la telecomande ( asa face telecomanda la plural?) . Pina a facut Vlad 3 ani le strica el , acum a venit rindul lui Andrei. Are abia una la activ.In schimb el va strica unitatea la calculator de cite o inchide din buton.
Cred ca vrea sa-mi spuna copilul- mama ai stat prea mult la calculator, treci la joaca.
V-am pupat si va doresc o zi frumoasa.
greierash spune:
Buna dimineata,
Cred... cred ca incepem intarcarea....Adica... Andrei nu mai sugea decat dupa-amiaza si seara la somn. Si pentru ca ieri dupa amiaza nu "m-a solicitat"(adica venea si imi ridica bluza), m-am facut si eu ca "ploua". Iar seara nu l-am mai pus eu... sper sa rezist si azi...ca dupa aia e ca si rezolvata treaba!(zic eu!)
In rest toate bune, mucisorii aproape ca au trecut... multumim lui dumnezeu ca a fost usoara raceala asta.
Am citit dimineata ultimele pagini si am constatat cu bucurie ca ati fost intr-o dispozitie excelenta... avand in vedere valul de depresii ....
si pentru toata lumea..
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
stefania_97 spune:
Neata,
Multumim de , foarte buna.
O zi buna
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Simo78 spune:
Eu vreau supliment la !
Cred ca ies maselute jos...deja e a doua noapte cand nu doarme!
Vedeti daca am dat de bine? Cand aveam mai bine de un an de ne-dormit noaptea nu mai comentam nimic...acu ma plang de 2 seri
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
musso17 spune:
'neatza.
si mihnea,azi-noapte s-a marait un pic si acum isi suge limba,dinti nu vad sa mai iasa,probabil o maseluta.
in rest,eu sunt stresata,nu reusesc sa invat cum mi-as dori.
va dorim o zi buna