Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 3
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 eh...ce sa facem? strangem bani de silicoane! Simo mami de Matei Poze noi |
Ridicam oglinzile mai sus de bust pana apar ridurile si pe urma le aruncam ca vor fi motiv de depresie din cap pana-n picioare.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
Ridicam oglinzile mai sus de bust pana apar ridurile si pe urma le aruncam ca vor fi motiv de depresie din cap pana-n picioare. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
Simo mami de Matei
Poze noi
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Simo78 mi se lasa sanii de jale si mi-au ramas niste sfarcuri erecte...arat ca o pictura de picasso |
nu puteam sa ma duc la culcare fara sa o punctez pe simo cu 1.000 puncte pt aceasta expresie: SFARCURI ERECTE!!!!!, deci, esti "cool-a", jos palaria in fata ta
si sa va zic ultima nazbatie a lu fii'miu: mi-a straicat telecomanda de la tunner si nici ca mai gasesc alta. nu stiam ca astea se pot strica. atata a trantit-o de gresie pana a murit saraca........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
karligutza spune:
cafera te raportez la moderator daca mai scrii 2 cuvinte per mesaj! .... m-ai zapacit cu stilul tau, dar e stilul tau! asa ca nu te mai raportez! uof!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Timi07 spune:
citat din mesajul lui mychydutza si sa va zic ultima nazbatie a lu fii'miu: mi-a straicat telecomanda de la tunner si nici ca mai gasesc alta. nu stiam ca astea se pot strica. atata a trantit-o de gresie pana a murit saraca........ decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
Ar trebui sa-i fii recunoscatoare lui Andrei ca ai mai invatat ceva
sorry stiu ca tie nu-ti vine sa razi.
Imi pare rau ca si voi ati avut de suferit de pe urma vecinilor.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
citat din mesajul lui mychydutza nu puteam sa ma duc la culcare fara sa o punctez pe simo cu 1.000 puncte pt aceasta expresie: SFARCURI ERECTE!!!!!, deci, esti "cool-a", jos palaria in fata ta si sa va zic ultima nazbatie a lu fii'miu: mi-a straicat telecomanda de la tunner si nici ca mai gasesc alta. nu stiam ca astea se pot strica. atata a trantit-o de gresie pana a murit saraca........ |
Si zi tu ca nu-i asa!
Condoleante pt telecomanda ..si a noastra sufera cumplit..cred ca am sa-i curm suferinta cat de curand.
Simo mami de Matei
Poze noi
cafera spune:
citat din mesajul lui karligutza cafera te raportez la moderator daca mai scrii 2 cuvinte per mesaj! .... m-ai zapacit cu stilul tau, dar e stilul tau! asa ca nu te mai raportez! uof! karligutza sunt mamica Adelutei |
Baiiiiiiii, e omul in dispozitie si ea: zbang cu tigaia in cap si cu pupicul pe locul cucuiului.
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Si zi tu ca nu-i asa! Condoleante pt telecomanda ..si a noastra sufera cumplit..cred ca am sa-i curm suferinta cat de curand. Simo mami de Matei Poze noi |
Ha, ha! Ma duc sa-mi schimb scutecul, ca mor de ras. Parol ca nu sunt beata. Doar fericita.
Simo78 spune:
citat din mesajul lui karligutza de ce esti asa fericita? ai sters oja de pe cada? karligutza sunt mamica Adelutei |
Simo mami de Matei
Poze noi