ce greutate si inaltime are copilul la 8 ani?
fetita mea,maria,are 8 ani si are vreo 26 kg si 1,25m;nu-i plac deloc lactatele si nu adora nici legumele
Raspunsuri
mmi spune:
In 13 implinim 8 ani, deci ne incadram.
29 kg si 124 cm. Cam micut, dar plin-plin de energie.
Sa ne traiasca copii!!
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
grati.ela spune:
Ozana avea 134/33kg dar facea inot de performantza de 2 ani si avea masa musculara bine dezv.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
CristinaT spune:
mmi, La multi ani sa-ti traisca si sa fie sanatos.
La 8 ani si 7 luni 1,40cm si 20 kg. Doctorul nutritionist a zis ca e bine!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
filofteia spune:
Mmi...stai linistita ca sunteti la greutatea si inaltimea optime...
Adi...8 ani in decembrie, are 1,26 m si 24 kg...si suntem pe percentila 50%...adica 50% sunt mai inalti/grasi...si tot 50% sunt mai scunzi/slabi
Yo_mYkY, din pacate nu am un grafic si pentru fete, dar cred ca sunteti bine.... Este adevarat ca la Adi in clasa cam jumatate din fete toate sunt mai inalte cam cu 10 cm, dar jumatate sunt cam la aceeasi inaltime cu fiimiu, de aceea cred eu ca sunteti bine.
mmi spune:
Multumesc de urarea de La multi ani.
In clasa sunt copii de toate inaltimile si de toate varstele, pe interval de un an de zile. Bineinteles ca Mihaita care are acum 8 ani este mai mic decat unul care a implinit de luna trecuta 9 ani.
Cu toate astea as vrea sa-l vad mai inaltut, dar nici noi nu suntem inalti, asa ca ma multumesc cu ce avem.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
gabib spune:
Fata mea va face in ianuarie 8 ani; acum are 135 cm si 32 kg. Dintre fetitele din clasa, e a treia ca inaltime, insa sunt in clasa si fetite de 9 ani si jumatate.
yo_myky spune:
si in clasa fetitei mele sunt copii care peste vreo 2 luni vor implini 9 ani si bineinteles ca se vede diferenta de aproape 1 an.fetita mea ,maria,abia a implinit 8 ani
Anuska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filofteia Mmi...stai linistita ca sunteti la greutatea si inaltimea optime... Adi...8 ani in decembrie, are 1,26 m si 24 kg...si suntem pe percentila 50%...adica 50% sunt mai inalti/grasi...si tot 50% sunt mai scunzi/slabi Yo_mYkY, din pacate nu am un grafic si pentru fete, dar cred ca sunteti bine.... Este adevarat ca la Adi in clasa cam jumatate din fete toate sunt mai inalte cam cu 10 cm, dar jumatate sunt cam la aceeasi inaltime cu fiimiu, de aceea cred eu ca sunteti bine. |
Parca ar fi geamanul fetei mele Ana! Ea are 1,27 m si 24 kg.... Pare micuta fata de colegii, dar nu prea mica.... poate unde e asa slabuta. Dar eu m-am impacat cu ideea ca asa e ea!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
gabirus spune:
Ma inscriu cu Eva a mea in seria fetitelor minione si slabute: 1,28 m si 24 kg.
E printre fetitele mai scunde din clasa, in schimb e toata o fibra, e foarte puternica ca si forta si rezistenta.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim