IASI - mandra cetate (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

desi... un elf-isor de vizionat uneori la video nu strica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eeee...daca e vb de asa...io-l aduc pe Mel Gibson...si sa nu prind picior de cucoana pe langa el ca fac urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Eeee...daca e vb de asa...io-l aduc pe Mel Gibson...si sa nu prind picior de cucoana pe langa el ca fac urat

Nora

------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Da-l incolo de betiv! Vrei sa ramai fara pic de bauturica???

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nora, si eu voiam sa-ti zic ca daca il aduci pe Mel sa nu cumva sa apelezi la Martini-ul meu, ca nu-ti dau. Si nu de invidie.

Carmen, ai si tu dreptate, in felul tau, la faza cu "abonament pe viata", dar...visam si noi cu ochii deschisi, ce sa facem. Cand ne intoarcem acasa, dupa o sa ne para ai nostri soti mai ceva ca Mel, Brad s.a. (nu ca fara alcool nu ne par asa, mai ales daca stau cu copiii ca sa iesim si noi)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Mel e betiv???Nah...treaba lui,isi distruge ficatii lui,nu ai mei.Ca io am 'abonament' bun acasa...pe Mel il tin de cartela reincarcabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Eu l-as vrea pe Gary Sinise aka Mac din CSI New York Mie-mi plac astia, mai " 'telectuali"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Da-l incolo de betiv! Vrei sa ramai fara pic de bauturica???

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Plec la plimbare. pe drum ma opresc la mama sa mananc. Azi n-am nici un chef sa gatesc. Parca vezi ca tot acolo trimit si baietii mari cand vin la 4. Si ca mi-am amintit: nu stiu ce sa ma fac. Stefan nu mananca mai nimic la gradi. Nu-i place nimic. Mananca bine acasa si la 4 cand vine rupe. Dar parca totusi a slabit. E tare mofturos, stiu. Dar, pe bune, cand imi spune sotul, dimineata ce mancare au...stiu sigur ca nici noi nu am manca. Musaca cu macaroane? Oare sa incerc sa-i duc macar ceva de acasa, sa manace la pranz?
Carmen, Cristina, Mefala, ai vostri copilasi mananca bine la gradi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Spre uimirea mea, da, mannaca... si mai mannaca si acasa cand vine... De fapt mannaca cereale cu lapte sau sandvich cu lapte - nelipsit - dimineata cu noi si apoi pleaca la gradinita, unde mananca ceva-ceva la masa de dimineata, adica dacae ceva cu branza si nu au carne defel... dar la pranz papa, cu mofturele sau nu, dar papa... Acasa iar, mananca cate ceva si daca nu are germana sau engleza doarme... cert e ca la 17 mananca iar fructe... daca merge la tenis la intoarcere papa iar bine... daca nu... cam gata... nu mai pune gura decat pe lapte sau paine calda eventual... noi am reusit sa rezolvam acceptabil cu mancarea, bat in lemn, deocamdata... ei daca schimbam bucataria sau suntem in deplasare.. se schimba foaia, de abia gusta si de preferinta doar fructe... asta e... bine ca mananca acasa cate ceva...
Tot slabut este si tot numaram coastele dar macar speram...

Bai si mie imi place Mell... in filme...
Eu, cum spuneam, ma multumesc cu ce am in dotare...
Oana cerd ca ar fi bine sa ii dai un pachetel sa pape ceva la pranz, orice, dar sa manance ca totusi de dimineata pana la ora 16 sa stea nemancat... nu e ok...
Cat de buna e mancarea... ma abtin... dar macar e gatita si e proaspata... si adevarul e ca ar fi bine sa invete sa manance in orice conditii ca la cat de usoara e viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello-hello

scuze de absenta, dar saptamana asta nici la b..da nu am avut timp sa ma duc!

e ok si pentru mine vineri 17 octombrie!
sanatosi sa fie toti ai mei si viiin, singura, chiar am avut de curand cu sotul o discutie pe tema asta.
Da’ sa nu alegeti un local de nefumatori, ca eu ma mai alint cu cate o…

Cristina (Miki68) - sa nu-ti faci griji cu intoarcerea acasa, suntem vecine si putem imparti taxiu'

Carmen, multumesc de intrebare. Vlad nu mananca deloc la gradi; chiar si chestii care ii plac acasa refuza sa le guste acolo...
deocamdata refuza si sa deseneze, ca nu stie, ca nu-i iese, of. Ca-i place doar sa fie conturul facut si el doar sa-l umple...
la gradi au avut de facut / de desenat cos cu fructe si un copac, si al meu nu a facut mai nimic.
lui ii place sa decupeze, sa coloreze, sa faca picturi abstracte cu acuarele...

in alta ordine de idei, eu maine plec din Iasi, ca m-au invadat pe langa bloc cu carusele si alte nebunii.

We placut!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput