IASI - mandra cetate (79)
Raspunsuri - Pagina 3
Nora__ spune:
Oana....pt maximizare ai doua variante: ori in bara de jos unde ai fereastra,apesi buton dreapta d ela mouse si se deschide un meniu unde ai optiunea Maximize, sau pe banda albastra de sus a ferestrei,faci dublu click si se mareste.
Ma bucur ca te-ai mai gandit si ca ti-ai adus aminte ca ai si sot
Chiar asa...o viata avem. Apropo de masculi...tu pe cine ai vrea sa aducem?
Vezi ca e bataie la Jiorjica...
Deci in principiu ramane ora 18?
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cum bre e bataie pe Jorjica?Nu l-am adjudecat inca? ![]()
Oana,am patit si eu de cateva ori ceea ce spui tu.Nu stiu pe ce taste a putut sa apese sa-mi micsoreze pagina,ca eu le-am luat la rand si nu mi-a iesit figura.
Am facut cum zice Miki,dar tot asa a ramas.Asa ca am inchis pagina de tot si am redeschis. ![]()
Ma'c sa mai bazai un pic pe aici pana va hotarati voi cand,unde,cum,cu cine
La ora 18 mi-ar conveni si mie.Daca e cu Jorjica nu mai conteaza unde. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 Oana, cum ti-a micsorat pagina de net? Ferestrea sau scrisul? Daca e fereastra banuiesc ca stii cum sa faci (click pe iconul din coltul din dr.sus cel de ma mijloc de langa x), iar daca ti-a micsorat scrisul te duci in View>text size>medium cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Multam Cristina.
Am dat view>zoom>reset. Ma gandesc la tine ca ti-e greu cu tatal tau. Multa putere.Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
| citat din mesajul lui Nora Oana....pt maximizare ai doua variante: ori in bara de jos unde ai fereastra,apesi buton dreapta d ela mouse si se deschide un meniu unde ai optiunea Maximize, sau pe banda albastra de sus a ferestrei,faci dublu click si se mareste. Ma bucur ca te-ai mai gandit si ca ti-ai adus aminte ca ai si sot Deci in principiu ramane ora 18? Nora ------------------------ Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea! |
Io las fetele sa se bata pe Jorjica, ca am auzit ca e pe invers.
Edit sa pun virgulele, ca e varza textul meu.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Veve! Veveeeeeeeeee! Se pune de-o cuconiada!!! Nu te bagi???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Io las fetele sa se bata pe Jorjica, ca am auzit ca e pe invers. |
Urla invidia in tine
..Io il vreau si pe Keanu daca tot se poate la alegere.Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Nora__ spune:
Oana...ehehehe...daca aveam tehnici din astea vrajitoresti,le aplicam pe mine intai...de se bateau toti Bradutii si Jiorjei pe mine![]()
Pai asta era si ideea de fara copii...sa mai respiram dom'le un pic si fara sa auzim: "mamiiiii...vreau pipi...mamiiii,mi-e sete..mamiiii...m-a impins baiatul...si tot asa.Avem dezlegare la limba si trebuie sa o obosim,dar nu urland la puradei![]()
Cat despre fimeie serioasa...io zic pas...a zis husbandul ca daca ma schimb in asa ceva,ma lasa
Neserioasa m-a luat...asa sa mor,altfel ajung in 'trebunal',maica
Cocoane...hmmm..mai merge,cu toate ca as zice 'domnisoare' ...ce...![]()
miki68 spune:
Eu l-as vrea pe Gary Sinise aka Mac din CSI New York
Mie-mi plac astia, mai " 'telectuali"![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Simo78 spune:
Orlando Blooooooooom!!! Blond, brunet, roscat, tarcat....
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

l_carmen2003 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Oana,am patit si eu de cateva ori ceea ce spui tu.Nu stiu pe ce taste a putut sa apese sa-mi micsoreze pagina,ca eu le-am luat la rand si nu mi-a iesit figura. Am facut cum zice Miki,dar tot asa a ramas.Asa ca am inchis pagina de tot si am redeschis. |
Incercati cu plus "+"in pagina...

Mei, mie nu imi plac astia 'folositi' de altele...
Raman la al meu la ca macar am abonament! pe viata...
Asa ca nu solicit de astia celebri, sclifositi si cu fitze!