Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Vrem poze, vrem poze Crisspoliss si Anca! Crisspoliss, India, suna f exotic!
Eu poze de la nunta nu am, ca inca nu am avut nici o nunta, noi suntem cu fundu'n sus, intai copilul si dupa aia nunta!
Wow, Cris, pai i-au iesit minunate pozele tatalui tau!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Selene_Bunny spune:
Eu m-am enervat azi...
Nu mai pricep nimic. L-am intrebat pe marius, pe Legislative, acu' o buna bucata de vreme (anul trecut), daca iubi meu poate intra in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, noi nefiind casatoriti. Mie mi-a raspuns ca nu, ca el, practic, nu are niciun drept asupra copilului. Insa unei alte fete, care a intrebat tot in 2007 acelasi lucru, i-a zis ca da, daca indeplineste dansul stagiul minim de cotizare. Amu' ce sa mai inteleg???
Legea zice "unul din parinti", dar n-am vazut sa precizeze ca parintii musai tre' sa fie casatoriti.
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
crisspoliss spune:
Da, asa zic si eu Cris, pozele sunt profesioniste( culorile sunt super)
Am vazut ca fetele vorbeau de dimineata de cafele. Eu nu ma prea omoram cu cafea in fiecare zi, dar fiind la birou eu o fac ptr baieti si miroase asa de bine, ca mi-e tare pofta. Dar ma abtin. Si nu ca sunt tare, dar mi-am cumparat inlocuitor, adica ceva ce tin minte imi dadea mama cand eram mai mica, ii zice INKA si are gust de cafea, dar e facuta din tot felul de graunte prajite( si radacina de cicoare). Foarte sanatoasa. Am vazut-o si prin drumurile mele prin Italia si Franta.
Crisss 24+
cris30 spune:
Eu trebuie sa plec la eco, nu stiu cand ma intorc ca dupa aceea ma duc sa ma tund.Daca nu va mai gasesc pe forum atunci vorbim maine.Va
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Selene, nu stiu cum e in Romania, dar stiu ca aici parintii nu trebuie sa fie casatoriti ptr a avea dreptul respectiv. Tot ce le trebuie e certificatul de nastere al copilului pe care sa scrie numele tatalui..atata tot.Aici e si mai complicat ca parintii pot fi de acelasi sex..si e valabila regula si la infieri( adica iti da bonding time, sa te obisnuiesti cu copilu)
Crisss 24+
Porumbita spune:
am intrat scurt sa va salut
ieri am fost la prima sedinta de la scoala parintilor de la filantropia;
mai sunt 3 lectii:
2- travaliu
3- lauzia
4-ingrijire bb
au fost vreo 30 de persoane din care jumate tatici (erau si tatici fara mamici care luau notite); taticii obtin 10 zile libere dc isi iau diploma
a fost interesant dar cel mai mult mi-a placut ca m-am intalnit cu Billy .. care e o super optimista... e numa buna de ridicat moralul...
am stat 2 ore la curs si alte 2 ore si ceva de vorba cu ea la Spring
poate miercurea viitoare mai vin si alte fete de la odisee.. ar fi fain sa ne cunostem...
Anculet spune:
Aveti idee cum pot sa-mi editez profilul? Si cum sa fac sa nu-mi dispara de la semnatura culoarea caruciorului?Acum ma interesez de lucruri tehnice...ca restul intrebarilor mi le-am lamurit
22+ cu o
http://bd.lilypie.com/R7VLp1.png
miereamara spune:
Maiculita ce e afara! s-a intunecat complet, ploua torential si cica vine tornada spre noi!
Porumbita spune-ne ce anume ati facut la curs. O sa merg si eu in noiembrie la un astfel de curs, prima parte consta in childbirth classes, a doua newborn care si ultima este despre alaptat.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Ce super Porumbita, ma bucur ca ti-a placut la cursuri..va invidiez ca sunteti atatea acolo si va puteti intalni oricand.
Eu incep cursurile abia pe 9 noiembrie, si dureaza 6 saptamani, pana pe 21 dec. Le zice childbirth classes, au incluse si breastfeeding si primul ajutor la copii, si inca alte chestii utile predate de moase( eu nu le iau pe alea de la spital ca nu mi-a placut ideea prea mult)
Crisss 24+