Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Daiopri spune:
Ingrid, si eu te iubesc pe tine:))) Nu stiu ce sa mai zic de fetitele astea de la categoria pana….
Roxana nu e asa ca pe mine ma urasti?:)))
Miere, care reteta de paine o faci? Stai cumintica in casa
Eu muncesc din greu la scarile de la servici, cand ajung la etajul 2 gafai juma de ora, da macar am ambitie si merg pe scari.
In alta ordine de idei, maine am liber si luni e long wk. Boiereala mare pe mine (sper). M aduc si eu sa ma tund maine, apoi ziceam sa merg in state duminica dar trebuie sa merg la un baby shower, asa ca ramane pe alta data cred. Mai prost e ca s-ar putea sa am ceva musafiri in wk, si eu care abia asteptam sa lenevesc. Si mai ales ca ma tineam tare cu gatitul:))) Adeca nu mai practicam la scara industriala. Of, of. Sa vedeti ce raport dau la kg saptamana urmatoare.
Cristi v-am votat si noi. Succes.
Felicitari mamicilor dragi care au mai descoperit ce puiuti au. Sambata imi vad si eu pisicul din nou:)))
Mai vroiam sa zic ceva, da.. Stiti voi cum e:)) A, daca vreti sa imi trimiteti si mie contul si parola, please.
Aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Maiculita ce e afara! s-a intunecat complet, ploua torential si cica vine tornada spre noi! Porumbita spune-ne ce anume ati facut la curs. O sa merg si eu in noiembrie la un astfel de curs, prima parte consta in childbirth classes, a doua newborn care si ultima este despre alaptat. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Asta inseamna ca stai acasa???? sa nu te prind ca iesi pe asa vreme.
Crisss 24+
miereamara spune:
Haha, Crisspoliss, am scris in acelasi timp. Se pare ca avem clasele structurate cam la fel, eu incep pe 6 noiembrie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
DAiopri, ti-am trimis si tie PM cu contu si parola. Si mie mi-e lene cu gatitul, dar maine vom avea musafiri multi( fostii colegi de serviciu ai sotului) si va trebui sa gatim la scara larga, cam ptr 10 persoane. Eu la ocazii din astea fac mancare indiana, ca are mult sos si fierb orez la greu..asa ii pacalesc.
Crisss 24+
miereamara spune:
Mai, nu pot sa stau in casa ca tb sa supraveghez examenul, ar insemna sa las studentii balta. Am trimis un email profului sa vad ce zice si el, mai prost este ca nu pot lua masina, nu am loc de parcare langa cladirea unde se tine exam-ul, deci tb sa iau bus-ul. Sper sa se mai potoleasca, ar tb sa plec cam in 45 de minute.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Da, profit de faptul ca seful e in sedinta si imi fac de cap pe DC.IUHUUUU!!!!!
Crisss 24+
anca_ spune:
Am pus poze aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca
si mai sunt unele aici: http://www.flickr.com/photos/11373965@N07/sets/
Sunt o multime, sper sa va placa.
24+
tuchi123 spune:
Hop si eu....
Imi pare rau dar nu am citit din urma decat acest capitol asa ca nu prea sunt la curent cu ce s-a mai intamplat...poate am sa citesc candva...deocamdata de vinerea trecuta sunt acasa, am plecat la cerere si mi-am schimbat si medicul, m-am suparat rau si m-a preluat Prof.Horhoianu, am mai vazut pe cineva la el,Naty parca, a de 8 ani de cand m-a operat de extrauterina nu am mai fost la el dar, na, ast este.
Acum sunt cand pe i.v. cand pe i.m. alternez ca nu mai pot de durere de vase si de fund, mai iau si cate o pastiluta intre...cam asa cu mine.
Va si sa auzim de bine.
26+BogdanDoamne ajuta
crisspoliss spune:
Frumoase poze, Anca. Alea din Hawaii sunt cool de tot, niste culori superbe Si ce baiat mare ai. Sa va traiasca!
Crisss 24+
crisspoliss spune:
Tuchi, draga de tine! E mai bine acasa? mai e putin, si sa vezi ce bine va fi cu bebele in brateTe pupam
Crisss 24+