Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
flowerbee spune:
Mvb, cred ca e util ce propui cu scrisorica de la oftalmolog. Dr meu ginecolog imi stie problemele si nu mi-a cerut asa ceva, insa daca se intampla sa ma apuce facerea inainte si dr nu este in tara? De revelion de exemplu?
Asta e spaima mea: ca voi naste inainte de termen si dr nu va fi in tara. Mama mea a nascut-o pe surioara mea mai mare la 7 luni (30s), pe mine la 8 (32s) iar bunica din partea mamei a nascut intodeauna (de 5 ori) inainte de termen.
Bee
24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Naty spune:
Rox da, a fost, eu nu am prins de la inceput, am vazut doar vreo 15 min, dar oricum teoriile le cunoastem pe dinafara
In orice caz mie mi-e tare draga, sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Eu plec la o intalnire si dupa aia ma duc direct acasa asa ca va pup si va doresc weekend placut!
Chiar - nu credeti ca e bine sa punem spitalul si doctorul cu care vom naste pe listuta?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
25+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mvb spune:
Stiti ce am observat? Ca BB misca zdravan dupa ce mananc o portie sanatoasa de mancare si chiar in timpul mesei.....oare ii place zgomotul pe care il face stomacul si intestinele ?Sau poate nu!
Daca dr tau ginecolog nu e sef de sectie, pana sa intri in cezariana, dr tau face un mic scenariu( ca nu poti naste natural) si obtine( relativ repede) de la medicul sef ceva scris ca pacienta tre operata de cezariana.....cel putin asa e pe la noi, si asa a patit o prietena de-a mea......mama tre sa nasca natural, nu prin cezariana( cezariana e exceptie)
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Naty spune:
Revin ca sa ii raspund lui bee in legatura cu cezariana - doctorul meu a asteptat sa fie copilul pregatit de nastere. Aveam DPN 10 octombrie, pe 8 m-am dus la control (nu imi facuse nici o programare pana atunci la operatie) si si-a dat seama ca mai e putin pana sa vina, asa ca mi-a zis sa vin duminica, pe 10 sa ma opereze dar pana atunci sa nu prea mananc, mai ales seara numai lichide ca poate veni oricand. Dar Ioana a stat cumintica pana cand trebuia si uite asa am nascut fix in ziua in care implineam cele 40 de saptamani. Daca nu faceam ceza oricum cel tarziu in seara aia se declansa travaliul.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
25+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mvb spune:
Fetelor voi aveti hobby-uri noi in perioada asta? va place ceva anume? muzica, lecturi, jocuri?.....cica BB fura din activitatile mamei.....o prietena de-a mea a stat luna a 8-a la pat( coborase f jos BB) si in luna aia cica a citit vreo 5 carti groase.....acum pustiul care are 2 ani e innebunit dupa carti. Cica nu trece zi sa nu rasfoiasca cateva carti cu desene.....cartile sunt jucariile lui preferate
.....in perioada asta eu citesc mai mult lecturi pt copii, de fapt recitesc o parte din cartile din biblioteca
flowerbee spune:
Naty, cred ca de aceea mi-a zis dr ca ne vom vedea si in 37 s si in 38 s ca s avedem cum e bebe, daca are de gand sa iasa sau nu, ca sa nu faca cezariana la rece. Eu vreau ca bebe sa stea la mami in burtic si sa creasca pana la 39-40 s, asa cum e normal si natural.
Bee
24+
mvb spune:
Cred ca fiecare dintre noi vrea ca BB sa stea cat mai mult in burtica....acolo ii este cel mai bine.....si eu as vrea sa nasc la termen, pe 10 ian, numai bine se termina cu nebunia sarbatorilor.....dar stiu eu?
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Stiti ce am observat? Ca BB misca zdravan dupa ce mananc o portie sanatoasa de mancare si chiar in timpul mesei.....oare ii place zgomotul pe care il face stomacul si intestinele ?Sau poate nu! Daca dr tau ginecolog nu e sef de sectie, pana sa intri in cezariana, dr tau face un mic scenariu( ca nu poti naste natural) si obtine( relativ repede) de la medicul sef ceva scris ca pacienta tre operata de cezariana.....cel putin asa e pe la noi, si asa a patit o prietena de-a mea......mama tre sa nasca natural, nu prin cezariana( cezariana e exceptie) 26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() |
Si bebelina mea la fel: face tumbe si de foame si de placere dupa o masa copioasa. Acum ca am papat bine si bunut, da niste suturi... Ce bine ca o simt, ca aseara intrasem in panica.
Oricum sunt un pic ingrijorata pt ca ma tot inteapa in dreapta, insa dr mi-a zis ca sunt ligamentele care nu stiu ce pozitie au pe acolo.
Luni ii mai zic o data cand ma duc dupa rezultatele la cultura de col.
Bee
24+
Selene_Bunny spune:
roxanaz, corect, insa sa vedem daca ma lasa sa-mi iau CIC... Legea spune ca angajatorul nu poate refuza, dar te pui cu matusa??? Nu stiu, am impresia ca e legat de faptul ca indemnizatia pentru cresterea copilului o suporta statul, prin angajator (sper sa nu zic prostii acum). E a doua oara cand imi spune sa-l bag pe iubi in CIC (eu stiam ca nu se poate daca nu suntem casatoriti, asa mi-a zis si marius, dar unei alte fete care a intrebat fix acelasi lucru, i-a zis ca se poate, in lege zice doar "unul din parinti", n-am gasit nicaieri precizarea ca ar trebui sa fie casatoriti), si sa stii ca nu zice la misto...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
mvb spune:
Aseara m-am apucat sa-mi fac pedichiura( taiat si lacuit) si nici bine nu m-am apucat ca am reusit doar 2 unghii sa fac.....fetelor, e grav sa fii cu gabarit la bord si sa nu poti sa te apleci...asa ca am apelat la sotul meu( pt prima data), care s-a transformat intr-o pedichiurista de exceptie
......mi-a facut niste unghiute dragute foc.....la un moment dat zice ca alege el culoarea la lac, daca tot l-am angajat pedichiurista......mi le-a facut rosii
.....Doamne, am ras cu lacrimi amandoi de tot momentul......zice ca sunt mai fanny ca sunt rosii si ca asta o sa ma amuze de fiecare data cand le vad......si acu rad singura cand ma uit la ele......nu am avut niciodata unghii rosii la picioare!