Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Alina1976 spune:
TANAAAAAAAAAAAAAM! Iaca si tortul!
..............si e de CICOLATA!!!!!
MULTUMIM la toata lumea pentru urari!! Sunteti niste dragute si va doresc sa aveti cei mai frumosi BB-ei din lume si cei mai sanatosi!

pentru toate Fetele!
Naty, imi pare rau ca nu a fost o zi asa cum iti doreai..poate pana diseara se indreapta! Si ai grija de BB din burtica..stai mai linistita si daca ti se pare ca chiar nu a miscat prea mult mai bine suna Dr...e mai sigur.
Azi am schimbat saptamana!....si mi-am dat seama ca JUST are dreptate! Suntem candidate perfecte pt. decembrie! JUST si eu tot pe 2-3 Ianuarie am DPN! ![]()
Alina
28+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 TANAAAAAAAAAAAAAM! Iaca si tortul! ![]() ..............si e de CICOLATA!!!!! MULTUMIM la toata lumea pentru urari!! Sunteti niste dragute si va doresc sa aveti cei mai frumosi BB-ei din lume si cei mai sanatosi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru toate Fetele!Naty, imi pare rau ca nu a fost o zi asa cum iti doreai..poate pana diseara se indreapta! Si ai grija de BB din burtica..stai mai linistita si daca ti se pare ca chiar nu a miscat prea mult mai bine suna Dr...e mai sigur. ![]() Azi am schimbat saptamana!....si mi-am dat seama ca JUST are dreptate! Suntem candidate perfecte pt. decembrie! JUST si eu tot pe 2-3 Ianuarie am DPN! Alina 28+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Iam, iam, ce bun este!!!!!!

23+cu
CLARA
Carmen_Marieta spune:
Ingrid e super patutul!!
Roxana chiar daca sotul vrea carut de fitze, de cartierul ne omoara, o sa cumpar de la buburuza sau miniblu, pt ca are acel landou, in care pot tine bebelina si in ziua botezului la restaurant...
Daca unele fete se gandesc la nastere eu ma gandesc la botez...
Flower foarte buni cozonaceii de la Perla, multumesc, mi-am facut
. In ce zona stai, poate ne scoatem impreuna printesele in parcul Circului!! Eu stau vis-a-vis de stadionul Dinamo.
Alina multumim pt tort. o si de ciocolata!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
20+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Carmen_Marieta spune:
Roxana te rog, daca se poate sa treci si la mine numele medicului: Cristescu Ciprian, si maternitatea Giulesti. Poate noile
cauta ceva referinte, cum am facut si eu, si am aflat multe de la o
de august-septembrie.
Multumesc, 

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
20+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Selene_Bunny spune:
Bai, nu mai puneti poze de-astea, in care aratati superb, ca va bat...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
ingrid70 spune:
Selenuta, imi pare rau de tine daca ea e persoana la care trebuie sa stai in preajma nasterii. Nu mai stiu ce sa zic. M-ai incuiat cu asta. De maternitatile din Galati nu stiu ce sa zic. Da eu voi naste la MATERNITATEA GROAZEI din Dr. Tr. Severin. Mi-e groaza de pe acum si nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta. Dar nu am ce face, pentru ca doctorita mea lucreaza acolo si deci nu am incotro. Ma rog la D-zeu sa am noroc, pentru ca acolo noroc cu carul iti trebuie.
21+
mvb spune:
Si eu cred ca vom fi mult mai multe mamici inca din decembrie. Daca se face lista nu uitati sa ma treceti si pe mine
..38 de sapt am exact intre Craciun si Anul Nou...la urma urmei totul depinde de BB, cat de dezvoltat e......s-ar putea sa vrea sa faca numaratoarea inversa de Revelion
alaturi de noi.....nu uitati sa luati si niste coifuri pt BB
La multi ani Ioana si Ana!
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
roxanaz spune:
Selene am mai vazut totusi pe topicul de galati ca sunt ceva recomandari de medici... poate incerci altul... zic si eu. pe partea cu matusa...daca nu reusesti sa o convingi nici nu te chinui prea tare. asta e - nu ii poti avea pe toti de partea ta. si asa cum a zis Cristi - cat stai in CIC poti cauta de munca linistita.
Carmen pai ce legatura are landoul cu caruciorul de fite? chicco trio are landou si are si scaun de masina, poti tine copilul la botez in oricare dintre ele.
Veronica, imi pare rau ca ai reactia asta adversa la augmentin - nu il lua inainte de masa sau pe stomacul gol pentru ca nu este ok.
Raluca imi pare rau ca nu a fost ok la gradi... bine ca s-a linistit dupa aceea. a fost Culcer aseara la B1?
mvb spune:
Cristi si pt toate burticile care vreti cezariana si aveti problene cu ochii, ar fi bine sa faceti rost de o scrisoare medicala de la un dr oftalmolog prin care acesta recomanda operatia de cezariana.....nu se stie niciodata cand se poate folosi o astfel de hartiuta!...eu una asa voi face, desi dr la care sunt este de acord cu cezariana!......asa e la noi, nu tre sa te vezi de hartii!
26+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
flowerbee spune:
Cadia, pt fetite aveau doar rosii, dar un rosu frumos.
Carmen Marieta, eu stau tot vis a vis de stadionul Dinamo, dar intrarea din Floreasca, cea de langa Euroclinic. Deci suntem vecine. Bine, sunt in curs de mutare acolo, acum stau la 2 strazi distanta, dar tot in acelasi cartier. Putem merge in Parcul Circului, dar mai sunt doua parculete dragute (cel din spatele rest. Spring Time Floreasca si parcul Floreasca (JS Bach sau ceva de genul asta, pe aleile cu compozitori din Floreasca). Abia astept
.
E vineri dar eu am o multime de treburi de facut
. Bine ca am papat o pulpita la cuptor cu cartofi natur, 2 clatite cu gem si niste covrigei vanilati (sa sa nu am arsuri).
Bee
24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!