avocado
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Eu fac de curind o salata delicioasa cu ton, avocado, salata verde, rosii, ceapa, mustar,maioneza , lamiie ,sare, piper si alte condimente. |
kim, pai da drumu' la reteta sa vedem si noi!
monica, excelenta reteta, abia astept sa o incerc! poza e super!
stuart spune:
Eu fac un sos din avocado, usturoi, suc de lamaie si ulei de masline extravirgin pe care il combin cu fasole verde fiarta la abur sau mai nou in tajine. Noua ne place f. mult iar mancarea gatita in tajine are un gust deosebit!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Ortansa spune:
eu n-am retete de avocado,le papa Nicolas cu zahar pe deasupra si nu apuc sa le mai fac salata sau altceva.dar va pot spune cum se coc mai repede avocado,daca le cumparati necoapte si tari.intr-un castron mai mare puneti avocado intregi,apoi acoperiti cu mere f. bine coapte,stafidite chiar,aoperiti castronul cu un capac mare sau o punga ceva si lasati-le asa.in 2-3 zile sau chiar mai repede sunt coapte si bune de papat.
ieri mi-a spus Nicolas,in timp ce-si savura avocado cu lingurita:daca ar fi un supermarket cat globu' pamantesc plin cu avocado, eu le-as cumpara pe toate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
kim222 spune:
Roxa fata verde..long time no see .Uite reteta mea de salata:
http://www.southbeachdiet.com/recipes/tuna-salad.asp
Daca trebuie o si traduc..Este f indicata si la curele de slabire..
Guacamolele meu este cel mai bun . Am gasit reteta intr-o carte de bucate mexicana :un avocado mare, usturoi strivit, un sfert de ceapa (data la blender), sare, piper, un sfert (sau jumatate ,dupa gust) de lamiie, rosii tocate cit mai marunt, cilantro tocat ff fin.
Ortansa, daca ii place cu zahar,,incerca avocado cu miere...este delicios! ..si mult mai sanatos..
edit salata se poate consuma asa...sau pusa in pita bread
Ortansa spune:
kim-mierea nu-i place,macar l-am convins sa-l pape cu zahar brun.
ce pofta-mi faceti,maine ma aprovizionez cu avocado,ca tot e sezon si-o sa trec la cura de slabire
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
dani33 spune:
Mai fetelor avocado asta e leguma sau e fruct? Fac si eu o crema de avocado cu usturoi, ulei de masline, rosie, lamaie, sare si putin chimen si ne place mult. Am mai facut si o salata cu ou fiert, rosii si nu mai stiu ce ca n-am facut decat o data, dar nu pot sa spun ca mi-a placut asa. Dar vad ca se poate manca si cu zahar. Sau poate or fi mai multe soiuri?
crisspoliss spune:
Avocado e fruct, dar nu e dulce. Copiez si eu aici 2 retete cu avocado pe care le-am postat in alta parte.
2-3 avocado, le pasezi cu furculita, iei vreo 2-3 castraveti murati si ii tai cubulete mici( ca ptr salata boeuf), apoi pui in pasta de avocado branza feta cata vrei tu( de obicei cam juma de cutie din aia de la costco, ca aia imi place mult), dar pasezi cu furculita branza inainte, apoi amesteci castravetii murati taiati, pui putina maioneza, si mai pisezi inauntru vreo 2 catei de usturoi, si gata salata. O intinzi pe paine si nu te mai poti opri din mancat.
Tot cu avocado o prietena de-a mea mi-a dat un avocado taiat in 2, scos samburele dar lasata coaja, a pus niste stropi de ulei de masline inauntru si putin otet balsamic, si le-a acoperit finutz cu branza parmezan rasa si eventual putina sare...si asta am mancat-o cu lingurita si bagheta frantzuzeasca la micul dejun.
A, si ca sa nu uit, mai aveam o reteta de avocado cu lapte condensat( din conserva). Le amestecam la blender si papam pe paine prajita.
Crisss 25+
mcm spune:
Cand fetita mea era mica manca avocado amestecat cu mar, pasate, ca si combinatie dulce. Acum nu mai vrea sa auda de avocado.
nikole spune:
Albastrel il mananca pasat, impreuna cu banana, sau papaya.
Eu il pasez cu putin ulei masline, sare, f putin usturoi, si il mananc pe paine prajita.asa simt ca mananc avocado...si inca unul f gustos.
Prea multe combinatii de ingrediente, mie mi se pare ca ma "indeparteaza" de la gustul original, e ca si cum as manca orice alta salata, numai avocado nu.
oricum combinatia avocado-ton, suna f apetisant, am sa o incerc si eu
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel