Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Timi, abia acum am vazut ca si tu ai inca o bucurie acasa, putin mai mica, dar cred ca acum e perioada descoperirilor. Eu sunt impreuna cu baietelul abia de la 1 an jumate, cred ca atata avea cand l-am cunoscut, dar nu m-am mai putut dezlipi de el. Primul an l-am pierdut din viata lui, deci primele experiente cu bebe vor fi noi pt mine.
Cu numele nu stiu daca vom fi de acord, eu vreau ceva mai putin comun, care sa semnifice ceva. El ma lasa sa aleg, dar stiu ca va fi nevoie de decizia lui finala.
Tu ce ai? Fetita sau baietel? Cred ca eu mai mult eram pregatita pt baietel, sotul meu spunea ca barbatii adevarati fac baieti, no offence pt taticii de fetite, dar de dorit isi dorea mult o fetita. Cei mai multi tatici vor baieti si poate de accea a iesit vorba. Cum el are deja baiat normal ca fetita dorea. Mie imi place mult de tot Dorian, iar persoana pe care o cunosc cu acest nume este un om deosebit. Sau Sebastian, sau Filip. La nume de fetite, desi sunt mult mai multe, nu ma pot pronunta, sa spun ca imi place la nebunie vreunul.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am decis sa asteptam pana se naste bebe, sa fie surpriza (deci la eco am sa strig din usa sa nu-mi zica ce e ca sa fiu sigura ca nu-mi stric aplanurile). La fel am facut si la Soph si a fost super. De fapt eram asa de coplesiti de emotie ca am uitat sa intrebam ce e si moasa cica "hai ma nu sunteti curiosi ce e?" si-atuni ne-am dezmeticit si noi.
Depinde cat de deosebite vrei numele...gasesti nume Irish, Gaelic faine dar unele sunt foarte greu de pronuntat pt noi.
O sa fii fascinata de cum se dezvolta copiii, cum invata lucruri noi, de personalitatea lor. Fiecare zi cu fiica-mea e o bucurie si daca e si tati cu noi e si mai bine.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Wow, si poti sa nu fi curioasa? Eu abia am asteptat ecografia sa vad imi spune sau nu? Oricum nu e sigur nici la 9 luni ce spune la eco, au fost cazuri cand s-a vazut ceva si la nastere era altceva. dar parca ai macar o idee eu n-as rezista sa nu aflu. Surpriza? Surpriza oricum va fi, cum vor arata, cu cine vor semana, etc. E ca si cum simti ca deja cunosti omuletul din burtica si totusi nu stii cum e.
Ai mei sforaie de zor, ma duc si eu sa incerc sa dorm. Eu am dormit azi destul, dar iar ma ia cu rau, merg sa mestec niste Sab Simplex si incerc sa adorm. Maine mergem la targ sa vedem de catei, macar de impresie.
Pupam Timi, si noapte buna voua!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Timi, esti o scumpa, dar nu mai stau in Belgia, ci in Luxemburg. O minune de tara , dar sa nu incep...
Si mie mi-e dor de Belgia, chiar azi am fost pana acolo dupa ceva bun, noroc ca e aproape.

Pupici la burtici!!

Mergi la inceput

Ayla21 somnic usor! Pe mine m-au pus pacatele sa ma uit iar pe bloguri cu mancare si-mi chioraie matele d e zici ca n-am mancat de 3 zile, Asa-mi trebe!

Aaaaaaaaaa deci esti Galushca de Luxemburg... ok atunci o sa vad kebab cand postezi. Cel mai bun kebab ce l-am macat a fost undeva aproape de Mamer la un shopping cenre Cactus. Eram insarcinata si am zburt la Charleroi de unde am inchiriat o masina si am mers in Ro. Si la dus si la intor ne-am oprit pt kebab-uri. Nebunie
Deja ma ingrozesc cat de mult ma gndesc la mancare in ultimul timp, o sa ma fac cat o vitzica.

Mergi la inceput

Noapte buna, somn usor, ma duc si eu la nanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput