Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
lysbeth spune:
Neata fetelor, azi am schimbat si noi semnatura:D
A inceput sa se vada si burtica bine de tot...In schimb din 2 in 2 zile e najpa cu greturile de dimineata.. Credeam ca am scapat de ele Si in loc sa luam in greutate am slabit Da nah, presupun ca o sa icnepem sa recuperam in curand
Am plecat in bucatarie: am ordin de la puiu 1 sa fac chiftelute marinate azi
pupicci
14+
miruna22 spune:
buna dimineata! am schimbat si noi semnatura!
anamariame, si sanii mei sunt putin mai mari, insa nu mai dor ca pana acum o saptamana, cand inca puneam Utrogestan!
Elilov, felicitari pentru aniversare! noi pe 20 oct facem 1 anisor de la casatorie si vrem sa plecam vreo 2 zile la munte!
Doamne, imi doresc atat de mult sa fie bebe bine marti!
week-end placut tuturor!
12+
inapreda spune:
Salutare somnorici!!!!!
De dimineata astept sa va citesc dar...mai nimic!
Sper ca aveti un week-end plin. Eu sint racita, consemnata la par cu ceai si vitamina C.
Am voie sa iau pastile cu propolis?
Dar Antigripal pe baza de plante (maces, echinaceea, salcie)?.
Stiti ceva remedii?
Ma doare gitul si tusesc.
Pupici si un week-end minunat!
14+
Timi07 spune:
Galushca fiica-mea cand a facut gastroenterita tot asa s-a manifestat cu voma si diaree. Probabil ca stii ca-i foarte importanta hidratare.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
emilia2008 spune:
Ayla felicitari pentru fetite, moa ce nebunie in sensul frumos al cuvantului o sa fie pe capul vostru cu 2 alintate deodata
madymar spune:
buna ziua fetele
prettybaby bine ai venit si sarcina usoara
Maria_K am vazut ca deja v-ati hotarat la nume ,foarte frumos
elilov o sa va citesc si eu ,cred ca treceti prin momente deosebite si la multi ani pentru ieri,cu intarziere
inapreda sa te faci repede sanatoasa, eu cand am fost racita mi-a fost frica sa iau pastile asa ca m-am tratat cu sirop de brad,ceai si multa lamaie
ayla felicitari pentru fetite
19+
emilia2008 spune:
Prettybaby bun venit si sarcina usoara in continuare
Pentru confortul tau psihic si nu numai este foarte importanta relatia pe care o ai cu doctorul care iti urmareste sarcina asa ca daca esti nemultumita nu mai ezita schima doctorul, sunt multe burtici din bucuresti la noi in odisee sau care merg la doctori din bucuresti, eu ti-l pot recomanda pe dr Ancar Benedict pe care il gasesti la Polizu si la Medsana, te va trata cu cea mai mare atentie, tot la acest doctor merge si Petra daca ne-ai citit pana acum o stii si pe ea care de asemenea este multumita de el
15 + echografic de azi, cronologic de marti
elilov3 spune:
ziua buna dragelor
multumesc inca odata pentru urari..aceleasi ganduri bune se indreapta catre voi
miruna pai La multi ani! in avans...sa fiti sanatosi si sa ajungeti 100 impreuna
mai dragele mele ma gandeam eu ca asa se naste, dar zau acuma zici ca ne dam drumu pe banda rulanta...vedeti voi cum o sa fie...parca va vad prin martie ca la noi cu pampoane si muzicanti
35+Dimitrie
PrettyBaby spune:
Va multumesc enorm fetele pentru incurajari si ca ati raspuns asa repede la burtici si de acum in colo sper sa vb cat mai mult
Diana 16
[url=http://www.fortunebaby.com/][/url]