Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 17

Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Neata fetelor, azi am schimbat si noi semnatura:D A inceput sa se vada si burtica bine de tot...In schimb din 2 in 2 zile e najpa cu greturile de dimineata.. Credeam ca am scapat de ele ![]() ![]() ![]() Am plecat in bucatarie: am ordin de la puiu 1 sa fac chiftelute marinate azi pupicci ![]() |
Ha ha, si eu am dat comanda la mama pentru chiftelute marinate. Deja le-am ras...
Am fost si eu la Zefirul saptamana trecuta, ca stau prin zona, dar in afara de un model de bluzita nu era nimic de

Weekend placut!
Monik

CASA LU' BEBE

Monnvas spune:
Pretty Baby, si eu sunt intr-o situatie similara - dr. mea, cu care m-am inteles bine, nu ma poate asista la nastere. Mi-a recomandat pe cineva la CFR2, dar inca nu am cunoscut-o pe respectiva. Sper ca pana in decembrie sa ma hotarasc cu cine... si sarcina usoara!
Monik 19+
CASA LU' BEBE

petrean spune:
Buna fetelor
Felicitari Ayla pentru printese:)sa fiti sanatoase toate 3
Pe mine ieri m-a luat salvarea de pe strada...am avut scadere de glicemie asociata cu anemia lui peste..si am picat brusc jos:((
Bogdana 17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Buna fetelor Felicitari Ayla pentru printese:)sa fiti sanatoase toate 3 Pe mine ieri m-a luat salvarea de pe strada...am avut scadere de glicemie asociata cu anemia lui peste..si am picat brusc jos:(( Bogdana ![]() ![]() POZE |

Eu azi ma "lupt" cu o durere crunta de cap

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

zsuzsu spune:
salutare burticilor
eu sunt acasa , feciorul doarme si ma duc acum sa pun ceva de mancare
ayla felicitari pt fetite
eloliv sa aveti multa sanatate, un bb mare si aniversare cat mai placuta
dodo imi pare rau ca tesimti rau, incearca sa te odihnesti, eventual sa dormi un pic poate iti mai revii
inapreda sa te faci repede bine, din pacate si eu stiu cum e cu raceala ca deja am facut vreo 3 episoade
pupici multila toate fetele si sa aveti we cat mai placut
15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi

zsuzsu spune:
ah si am uitat sa va spun ca in sfarsit am avut si eu un pic de timp sa pun niste poze
cu burtica mai incolo, nu ca nu s-ar vedea, dar nu am avut timp sa ii fac poze 15+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi

PrettyBaby spune:
nu stiu fetele cum se vede la voi burtica ca la mine acumla 16 sapt nu se vede nimik..ar trebui sa ma impacientez??!! cat despre semne de sarcina...pauza in afara ca este apetitul mai mare si sanii..si din cand in cand imi bubuie capul...hmm..nimik altceva
Diana 16
[url=http://www.fortunebaby.com/][/url]

novus spune:
Stai linistita, nu ai de ce sa te impacientezi , o sa se vada si la tine !!!nici la mine nu se vede f f tare iar despre semne nici eu nu am nici un simptom !!
Pupici !!! 19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

mihaelacg spune:
buna fetelor.
petrean mama, acum esti bine? cum ai rezolvat pb? ai fost la spital?
ai grija.....si mie mi s-a facut rau intr-o zi, si am coborat din maxi taxi la un semafor, noroc ca era frig afara, m-am asezat pe-o banca si am stat pana mi-am revenit. nu stiu de la ce a fost.
fetelor....eu am o burta.......in special dupaa ce mananc.....mare, marisoara.kg tot 53-54 am, insa burtica e ff vizibila
cred ca nu-i ea mare cat o umflu eu
poze16+

mihaelacg spune:
fetelor, mi-am luat doua saluri din acelea de casmir, frumoase rau.
vreau sa le port peste malete la birou.
aveti idee cum se pot purta inafara de varianta "pus pe umeri"?17+