Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
noi suntem bine;
mihaelacg pentru prietena ta,sa o aiba DD in paza.
Felicitari pentru "iepurasii"fetitze.
Sa fiti sanatoase si sambureii la fel.
Noi inca nu ne-am gandit la nume in fct de ca va fi.Poate si din cauza ca bogdi are prob care le are,nu ma pot gandi decat sa fie sanatos indiferent de ceea ce va fi.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
elilov3 spune:
seara buna fetele
fetele multumesc de urari sa se intoarca la voi insutit
Mariak sa treci pe la noi azi sa nascut primul bb de la noi din odisee
35+Dimitrie
novus spune:
Elilov, felicitari pentru frumoasa aniversare !!
Mi-am bagat nasucul si eu putin la voi in odisee..super emotionant !!
V-am pupat burtici !!
18+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Adee spune:
Apropo de ceapa, usturoi...eu mananac de toate, dar numai cate putin. Incerc sa evit numai E-urile si conservantii.
17+
poze
Ayla21 spune:
Mama, ce norocoase sunteti, eu nu prea pot manca nimic. Nici tu pofte, nici apetit, nici kg in plus. O sa fac niste matzisori
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
elilov3 spune:
novus uitate bine ca peste cateva luni va vad si pe voi cu galerie si toate emotile nu vezi ca nu stim ce sa facem plangem, radem...deh hormonii astia
35+Dimitrie
Monnvas spune:
Eli, e intr-adevar emotionant la voi, cu si
Eu am mai intrat pe la mamicile de septembrie-octombrie, mai mult ca sa citesc povestile nasterii, ca-s 'fresh'. Si am aflat o gramada de lucruri de-acolo, cate si mai cate maruntisuri de care te lovesti! Sa vedeti acolo ce agitatie...
Noapte buna, mandrelor!
Monik 18+
CASA LU' BEBE
anamariame spune:
Buna seara!Miruna, stai linistita, nici eu nu mai am simptome mai deloc, doar sanii au ramas mari . Parca si poftele au mai trecut si nu mai mananc ca sparta. Maine schimbam semnatura! Trecem in 12+Ayla, felicitari pentru fetite! Noua ta semnatura e foarte frumoasa! Elilov, la multi ani fericiti si o casnicie cel putin la fel de fructuoasa ca pana acum!Ana-Maria 11+
PrettyBaby spune:
sunt si eu noua si ma simt singura si mi-ar placea sa vb cu mamici si mai ales cu mamici ce vor naste in martie-aprilie 2009. si eu am DPN 31.03.2009 si chiar nu stiu unde sa nasc cu cine...eu nu am doctor nici n u stiu cum sa gasesc unul..eu am facut consultatii pana acum la o doctora la un cabinet privat insa din cauza comportamentului acesteia nici nu mai imi vine sa ma duc la control la ea...nici nu stiu ce sa fac...am citit aproape toate subiectele de pe forum...toata lumea vb de doctorii lor ca ii suna pt. problemele pe care le au...eu...singura impotriva tuturor cum s-ar spune:)..oricum sunt asa fericita cand citesc povestile voastre cu final fericit si sper sa am si eu chiar si asa singura cum ma simt..o poveste cel putin 10% de frumoasa cum sunt ale voastre. Pupilici la burtici sarcini usoare si tot ce va doriti pt bebeii vostrii
Diana 16 D.P.N. 31.03.2009
[url=http://www.fortunebaby.com/][/url]
Galushca spune:
Ina, despre medicament: eu stiu ca din salcie se face (sau se facea) si aspirina, care nu e recomandata deloc, ca produce probleme de coagulare. Mai bine intreaba un farmacist.
M-ati lovit cu partea aia cu copilul in colectivitate. Abia am scapat de un virus care a tinut aproape doua luni si de la care am facut toti amigdalita, otita, conjunctivita si eu am reusit si sinuzita. Crancen. Azi galusca mica a venit cu altu, care face diaree si voma. Aproape sigur e virus, ieri alt copil a vomitat toata ziua la gradi, azi l-au sunat pe tati sa mearga sa o ia, ca vomita incontinuu. Seara i-a fost mai bine, dar acum noaptea m-am trezit eu la vomitat. E 5 dimineata la noi. Deci
Fete scumpe, mi-am luat blugi burtosi de la La Redoute si sunt ok. Astia sunt, pe gri:
www.laredoute.be/BE/fr/vente-jean-droit-cocoon-entrej--81cm.aspx?productid=324141275&documentid=295108&producttitle=Jean droit COCOON entrej. 81cm&categoryid=49289308&hasPrev=1&hasNext=1&index=3&lpProdCount=25&lpProdRetriever=GuidedNavigationPage" target="_blank">http://www.laredoute.be/BE/fr/vente-jean-droit-cocoon-entrej--81cm.aspx?productid=324141275&documentid=295108&producttitle=Jean droit COCOON entrej. 81cm&categoryid=49289308&hasPrev=1&hasNext=1&index=3&lpProdCount=25&lpProdRetriever=GuidedNavigationPage
Am fost ieri la doctor si mi-a zis ca nu vede niciun cocosel si 70% e fetita. hihi. De atunci ne scremem mintile sa gasim un nume, dar sa mor eu daca iese ceva. Lu galusca mica ii placu Mirela din toata lista. Om vedea.
Galusca 19+ cu