Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Si noi PREZENT!
Vazut si celelalte, niste scumpicei!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai da Mady unde e? a disparut suspect dupa ce i=a facut analizele lu Razvi si nu a mai zis nimic. Sper ca e bine. Maaaadyyyyyyyyy!!!!

dar voi unde sunteti? ca parca nu e asa frumos afara sa zburdati din floare in floare.

azi i-am luat lu rares o cutie cu masinute de alea de la Viking toys....ce le mai invarte si se mai joaca cu ele....zici ca n-a mai vazut pana acu masinele

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am musafiri care stau la noi 3 zile, sunt prinsa pana peste urechi, totusi am bagat un ochi pe forum. Salut Roxi....adevarul e ca imi vine sa incep sa-mi adun jucariile si sa plec ca aici nu prea mai am cu cine sa ma joc.. 24 de ore fara nici un mesaj?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Noi suntem toti 3 cu mucii pana la brau si stranutam continuu. Ne-a luat pe toti raceala. Nu stiu de unde.
I-am luat si eu lui Petru tablita din aia Tomy si e tare incantat. Scriem si desenam toata ziua.Da' nu cred ca rezista mult ca o zgarie si se urca pe ea.

Maaadyy! chiar, ce-or fi facand?

nu va pup ca sa nu va contaminez si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara....gata gata prezent!suntem bine,analizele au iesit bine,nimic la exudat,nimic la urina....in rest si-a revenit,mananca f bine,e nazdravan rau se catara peste tot,plange cand nu il las sa faca ceva dar dak vede k cu mine nu merge o lasa balta dupa cateva min de plans,a inceput sa muste si in special pe masa-mare k stie k il lasa si sa dea cu palma knd e nervos sau se bate pe el dar eu il cert si plange,e disperat dupa tasu,si a inceput sa poceasca cuvintele pe care eu il pun sa le repete e asa amuzant,a inceput cu nu nu,de ex :
" -razvi hai sa mergem sa ne schimbam de pampers ca pute baiatul.
-puuuuu caca!
-da, a facut baiatul caca hai sa ne schimbam.
-niu,niu,niu si o taie la fuga!!!"

deci cam asta despre el....imi pare rau k nu am intrat sa va dau de veste dar nu am mai avut calc acasa,iar la mama nu aveam timp sa scriu ca pe acolo am stat zilele astea k am avut treaba cu facultatea si razvi a stat pe acolo,si in seara asta tot acolo a ramas ca ii este rau lu tasu si vrea sa stea linistit!
am vazut pozele din albumul de 18 luni,toti copii sunt niste frumosi si s-au facut asa mari....eu astept sa fac si razi 18 luni si pun si eu pozeee!!!
va multumesc celor care m-ati chemat la apel!!!

va pup si va doresc o noapte buna si o duminica placuta!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

aaa si pt craciun vroiam ceva cam asa http://www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Thomas-Friends-131/Tomy-94/4921/Thomas-Sit-and-Ride.html
vazusem ceva si pe quelle mai ieftina
sau o tabla magnetica mai buna cam asa http://www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Tomy-94/4391/Megasketcher-tabla-magnetica-de-desen.html
dar vad ca zice acolo de la 3 ani!!!

gata...pa

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Neatza....dar chiar nnu v-ati trezit????hai k va astept la o cafeluta..

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Neatza....dar chiar nnu v-ati trezit????hai k va astept la o cafeluta..

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

neatza, neatza, sar'na de cafeluta. Mai asteptam si pe Kitty iar lui Rein ii facem un ceai cu multa lamaie

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

cu prietenie!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!

]La multi ani Alexa! Sa te bucuri de familia ta si copilasii tai sa iti aduca numai zambete!

Iata am implinit si noi azi 18 luni asa ca ne-am permis sa punem o poza in album.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput