America 126
Raspunsuri - Pagina 17
ocebine spune:
Deci am 2 perle din weekend...
Am fost la magazin sa-mi cumpar blugi...neavind innca o pereche de ochi cu mine, i-am bagat pe amindoi in acelasi dressing room cu mine (daca sint amindoi e jale, ca se mai incaiera cind ti-e lumea mai draga si ma vedeam iesind in chiloti din dressing room sa pun lucrurile la punct). Le spun :"Fata la perete 30 de secunde sa ma schimb"...Alex, da' de unde...se intoarce rapid, eu ramin in chiloti in pozitie de "deer in the headlights"...la care dumnealui cu voce tare (asa ca sa auda tot magazinul): "Wow, mommy, you got some biiiiiiig stretch marks!!!!!!"...sa nu mori (am auzit vreo 3 chicoteli din cabinele alaturate???????
A doua, tot Alex...
Vine duminica dimineata in pat la mine cu Mr. Hammie (un porc roz, moale si pufos)...si-mi zice: "Iti place de Mr. Hammie?"...zic io: "da, imi place, dar imi place bacon mai mult - dar ce altceva mai poti face din porc in afara de bacon?" (intreb io, tuta, asa sa ma aflu intreaba, gindindu-ma la pork chops).
Alex: "pai poti sa faci sunca"
Io: "Altceva"?
Alex: "Piftie"
Io (tot la pork chop mi-era gindu'):"Altceva?"
Alex: "Toba"
Io: "Altceva?"
Alex: "Snitel".....
M-am lasat pagubasa
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana_B spune:
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana_B spune:
aia cu deer in the headlights e tare de tot.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Fiecare cu ce-l doare. Eu sint impresionata de cite poti face dintr-un porc.
Mai, dar de unde stie copilul de "stretch marks"? Eu nu-l invat d-astea.
alintaroma spune:
Asa o iau si eu pe Bianca cu mine in cabina de proba tot timpul ca ii mai si cer parerea (e cel mai dur critic )si o data imi spune "you sure have a big tummy, no way that you fit in that ...."
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ruxij spune:
Sa va zic si eu una on the same idea. Asta vara la strand, io in costum de baie. Fi-miu se uitea ashea la mine si cica: "mom, you need to call NutriSystem"
LucasMom spune:
Anamaria merci pt sugestii cateva pagini mai la vale, mi-am luat o rochie destul de usor adaptabila de la banana republic http://www.bananarepublic.com/browse/product.do?cid=35666&pid=606488 dupa ce am probabt juma de zi o stiva de la nordstrom.
Rochia arata mai bine in realitate decat pe web site si mai ales arata bine cu stiletto heels, cu ciorapi culoarea piciorului si ceva accesorii mai shic...
asa ca am rezolvat problema.
Alex e tare haios!!
Alina
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Deci am 2 perle din weekend... Am fost la magazin sa-mi cumpar blugi...neavind innca o pereche de ochi cu mine, i-am bagat pe amindoi in acelasi dressing room cu mine (daca sint amindoi e jale, ca se mai incaiera cind ti-e lumea mai draga si ma vedeam iesind in chiloti din dressing room sa pun lucrurile la punct). Le spun :"Fata la perete 30 de secunde sa ma schimb"...Alex, da' de unde...se intoarce rapid, eu ramin in chiloti in pozitie de "deer in the headlights"...la care dumnealui cu voce tare (asa ca sa auda tot magazinul): "Wow, mommy, you got some biiiiiiig stretch marks!!!!!!"...sa nu mori (am auzit vreo 3 chicoteli din cabinele alaturate??????? A doua, tot Alex... Vine duminica dimineata in pat la mine cu Mr. Hammie (un porc roz, moale si pufos)...si-mi zice: "Iti place de Mr. Hammie?"...zic io: "da, imi place, dar imi place bacon mai mult - dar ce altceva mai poti face din porc in afara de bacon?" (intreb io, tuta, asa sa ma aflu intreaba, gindindu-ma la pork chops). Alex: "pai poti sa faci sunca" Io: "Altceva"? Alex: "Piftie" Io (tot la pork chop mi-era gindu'):"Altceva?" Alex: "Toba" Io: "Altceva?" Alex: "Snitel"..... M-am lasat pagubasa Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Tare...si al meu scoate din astea,dar i-am zis de fata cu mine sa vorbeasca romaneste si mai ales in public,macar sa nu inteleaga toata lumea
Da sunt impresionata si eu cate stie Alex la capitolul porc
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Delia21 spune:
Ocebine si Ruxij,faine perle
Miere,vazui pozicile si mereu verific sa vad cate zile mai ai pana la marea intalnire.Se apropie,...Fetelor,ajunsa acasa dupa 5 saptamani de vagabondaj prin NY,constat ca am in cutia postala a casei vreo 5 plicuri pe numele de Ioan Vuga.Numele e romanesc dar eu nu cunosc pe nimeni cu numele asta plus ca stiu sigur ca nici nu a locuit cineva cu acest nume aici.Ce sa cred,...si ce e de facut? Nu de alta,....da eu sufar e paranoia de mult,.....