America 126
Raspunsuri - Pagina 16
ruxij spune:
Dar unde locuiti voi de aveti zapada la ora asta? La noi cam 80F azi si stam in Indiana.
adriana_m spune:
Phipil ce de zapada aveti. Imi place. Dar ai o bucatarie super. Mama ce imi place. Foarte, foarte faina si vie. Imi placetare mult. si sunteti o familie foarte frumoasa.
Mirela se vede ca a fost distractie pe cinste.
Ramona super cu Anuta ta. Incerca ea sa stea in cap. draga de ea. Al meu cand nu doarme ba canta, ba vorbeste singur, ori face contabilitatea pe ziua respectiva. in fiecare seara dupa ce-l pun in pat si nu e foarte obosit ma astept sa ma strige cam dupa un sfert de ora sa-mi spuna ceva care nu l-am facut in ziua aia si i-am promis totusi. sau ma striga sa-mi spuna ca nu a facut ceva ce trebuia sa faca in ziua aia. Deci sta in pat si trage linie la ziua aia si daca da ceva cu minus trebe sa rezolve atunci.
Ramona J spune:
Adriana m, ce draguti sint cind fac asa! Eu sint mai norocoasa, Anuta nu ma striga. Dar sta in pat si vorbeste vrute si nevrute. Daca in ziua aia a fost la gradinita, atunci stuffed toys merg si ele si leaga conversatii intregi despre ce a facut si cum a fost. Altadata au fost la inot, la gimnastica...
In seara asta la baie, vorbeau doua ratuste:
You want to jump in the water? Come on, let's jump!
In secunda urmatoare au disparut amindoua sub apa. Si o tine tot asa...
Pumba, am incercat sa te ignor cu sosul ala caramel. Recunosc ca nu mai rezist, zi-ne cum il faci. Please!
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Mie mi-a placut sa vad zapada, multumesc pentru poze - dar m-am babit si prefer caldura. Am vazut ca sinteti harnici si vopsiti camera lui Philip - care imi pare tare inaltut (si frumusel, desigur!). Mi-e dor sa mai facem si noi un om de zapada, dar aici nu ninge destul cit sa faci unul si cred ca se topeste zapada pina sa apuci sa faci macar bulgari mai mari. , ai picioare frumoase. Am pus-o pe Ana in pat, desigur ca nu doarme. Se auzeau niste zgomote ciudate, cind am intrat sa vad ce se intimpla ea se straduia sa stea in cap. Lume multa, oameni putini |
ramona, poza cu picioarele e facuta de philip, mai nou e pasionat de fotografie, si inca multe din pozele pe care le-am pus acolo sunt facute de el. a, si culoarea camerei a fost aleasa de el, am sa adaug poze cu produsul final.
multumim tuturor pt complimentele referitoare la bucatarie, mie mi-era cam jena ca cineva zicea aici ca nu le place apricot :)
philip&andreea
pumba spune:
neata!
din ciclu sa moara si capra vecinului- dam reteta la caramel sauce
-2cups heayy cream
2cups sugar
2cups ligth karol sirop white
1 stick butter
2tbsp vanilla
se pun toate pe foc ,intr-o cratita marisoara( compozitia se umfla ) ,la foc tare si din momentul cand incep sa fiarba, se lasa exact 6 minute pe foc. se intareste prin racire.
gata sosu. se manaca cu mere ,inghetata.....orice.
adriana_m spune:
Ramona deci jump. Bun asa. Is mortali copilasi astia.
Pumba trebe sa incerc si eu reteta. Pare simplu. Chiar vroiam sa te intreb si eu reteta ca parca mi se facuse pofta.
CRISMIR spune:
[/quote]
multumim tuturor pt complimentele referitoare la bucatarie, mie mi-era cam jena ca cineva zicea aici ca nu le place apricot :)
philip&andreea
[/quote]
ANDREEA,pai si de ce sa-ti fie rusine mei,doar gusturile nu se discuta,fiecare cu ale lui,si mie imi place culoarea,eu is inebunita dupa portocaliu si albastru,ador culorile vii,de aia zice lumea din jurul meu ca's cam tacanita...mai asteptam poze!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba crismir- mama ,ce popor de copii!!!!!!! ramona- e figura Anuta ta, cat vrei. philip- aveti zapada ,nu gluma.misto bucataria. cine m-a pus sa fac caramel sauce? toata ziua numai la asta mie gandu.si toata ziua numai asta fac ,manc cu mere. |
Da,sa vezi duminica ca e ziua lui fi'miu,o sa fie in jur de 20-25 de copilasi...in fiecare an zic sa mai scadem din nr,dar Robert ma intreaba,"mami,l-ai chemat si pe...,si pe...,da?"...asa ca vine toata gasca...dar imi sunt dragi cand ii vad cum se distreaza si ce bucurosi sunt...plus ca noi,mamici si tatici, avem timp de barfulite
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Ca sa fiu sigura ca nu uit, ii transmit lui Robert de pe acum!
Am gasit un site cu exercitii saptaminale de matematica, gratuite. Au engleza si Science, dar astea sint contra cost. Exercitiile sint pentru copii intre clasele 1-5. Daca e cineva interesat trimiteti-mi o adresa de e-mail sa va transmit link. In felul asta mai primesc si eu exercitii gratuite.