Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 4

AYUMI spune:
Papanash, pentru Ghighi si mami.
Rowana,asa este,intrebam de controlul neurologoc;se vede ca sunt cu capu' de cateva zile.Iti multumesc pentru ce mi-ai scris,acum parca ma simt mai bine.
Hai ca beau o cafea pe fuga si ii pregatesc pe baieti pentru doctor.Revin mai tarziu cu vesti.

devylla spune:
Papanasho offf sarmanu' Ghighi.Nasol cu vizora asta.Acum e perioada cea mai nasoala.Si eu incerc s-o feresc cat pot...daca imi face una inainte de plecare aia sunt.
Pupici lui Andrei.Sper sa il lase febra macar.Insanatosire grabnica!
Ayumi gemenii sunt sigura ca sunt ok.Din cate i-am vazut eu in poze si video sunt dezvoltati normal pentru varsta lor.Atat fizic cat si dezvoltarea psihomotorie!Oricum bafta la control si te asteptam cu vesti!
Despre mine nu am nimic de zis.Azi i-am ridicat pasaportul Erikai.Poza e facuta cu o luna in urma si deja parca are alta figura.
M-am mai obisnuit tunsa!Insa parca l-as tunde altfel acum.In fine...il mai las deocamdata asa!
Bagajele sunt aproape gata...am zis sa le fac din vreme ca nu se stie ce intervine.Mai avem 19 zile
Cu nervii pot zice ca m-am mai linistit.Cred ca atunci a fost o perioada de apogeu.La munca aveam atatea de rezolvat si nu faceam fata.Cand s-au linistit apele m-am calmat brusc!
Erina am cumparat ce m-ai rugat.Mai am decat punga cu okashii :).
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

devylla spune:
Adimercedes pe unde umbli?Ce face micuta Lisa?Dar tu?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

alinkav spune:
Neata!
Papanash, multa sanatate lui Ghighi, sper ca deja ii este mai bine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Pinacolada spune:
Papanash- cum se simte bb??? i-a mai scazut temperatura?
nu ar fi bine sa-l vada un doctor?

Erina spune:
Buna dimineata! pentru toata lumea!
Papanash, of prin ce ai trecut. Sper ca Ghighi e mai bine in dimineata asta. Tinem pumnisorii sa isi revina rapid sa puteti veni la petrecere.
Roxana, multumesc. O sa trec numarul tau in agenda telefonului.
Sabina Y. multumesc. Deja ma simteam rau ca am indraznit. Sper sa nu fie prea mare deranjul mai ales ca e vorba de citeva zeci de grame.
Daria abia asteapta sa o cunoasca pe Erika. (uneori pot sa jur ca spune ceva in japoneza )
Ma bucur sa aud ca te-ai linistit si ca te-ai obisnuit cu parul.
Si eu ma intrebam ce fac adimercedes si Lisa.. Nu au spus nimic despre petrecerea de un anisor.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Erina spune:
O zi buna tuturor!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

aandreea27 spune:
buna dimineata fetelor.
papanash imi pare rau ptr ghighi sper sa fie bine,oricum multi de la noi.
devyla imi aduci aminte de mine cand asteptam sa ne reantoarcem acasa,eram atat de nerabdatoare ca numaram zilele cu ore cu tot pana la plecare.
fetelor taman ma gandeam ca anul trecut pe vremea asta ma internasem la polizu si il asteptam pe onorat domn doctor sa imi faca controlul ma miram de ce m-o fi chemat ca eu nu aveam nici un simptom de nastere.in perioada asta sunt chiar nostalgica.
.cred ca si voua vi s-a intamplat.

mihailescu teodora spune:
'neatza! strong pentru draga de Papanash!
si pe tine mamico,si pe Ghighi suferindul!
Imi aduci aminte de luna aprile cand am tras-o la fel cu Mihnea,3 nopti consecutiv m-am dus la Budimex cu el,febra 39.5,antitermicele nu faceau fata,i-au facut analize,hemoleucograma si urocultura+sumar de urina.Avea o infectie,i-au iesit leucocite multe si eozinofile!Eu cred ca ar trebui sa-i faci si ceva analize,nu-i a buna cu febra care nu scade.
M era si el ca un catelush trist,statea nemiscat si se uita cu ochisorii umezi la mine!Offffffff,te sustin din tot sufletul!Sanatate multa-multa si putere tie!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii