Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 3

bernix spune:
Cecilia, multam de jucarie. Tare sunt curioasa cum o reactiona inginera mea .
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

bernix spune:
Rox, Andreea, ma bucur mult ca citesc vesti bune despre "bolnavii" din casele voastre. Refacere grabnica amandurora!

bernix spune:
Carpatina, am rasuflat usurata cand am citit ca Ioana incepe sa se obisnuiasca cu mersul la cresa. Asta dupa ce am amutit cand am citit ca a plans vama a vomitat in prima zi.
Tare greu trebuie sa fie pt ei, bietii copilasi, dar si pentru noi...
Io am plecat ieri o ora la sport si am lasat-o cu Bobo privindu-ma intrebatoare si nedumerita din usa: unde pleci tu fara mine? Mi-a spus taica-su ca m-a cautat prin toata casa si l-a dus de nenumarate ori la usa, a cerut in brate si a incercat sa rasuceasca yala ca sa iasa. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand oi pleca de acasa 10 ore pe zi.

bernix spune:
Si-acu, sa va zic si de mucioasa mea (cred ca seamana cu mine, ca taica-su nu-si sufla niciodata nasul). Mai sunt ceva muci, dat nu a avut deloc febra, iar noaptea doarme fara probleme. Nasol ca iar nu mananca.
Vineri mergem la medic si daca da OK aduc fata la petrecere. Daca nu o las acasa cu Bobo si vin singura.

papanash spune:
va era clar ca n-o sa dorm, nu?
l-am trezit la 24.15,dormea la mine-n brate si ardea rau si gemea.
39.1 , cu greu i-am dat nurofen 4 ml, lapte nu vrea, l-am pacalit cu 2 lingurite apa. am incercat prosop ud pe frunte sau altundeva, a inceput sa planga si sa se ascunda sub pilota.
acum nu doarme, sta pe perna si se uita la mine. e rosu la fata,picioarele-s reci, in rest frige.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

luy spune:
offf, papanash
eu chiar nu stiu ce sa-ti zic, ca n-am experienta cu de-astea ( si nici nu vreau )
parca aveai abonament la medlife, nu poti suna la ei la urgenta ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Sabina spune:
nu renunta la comprse, uda o batista si pune-=i pe cap macar cateva secunde cat mai des.
da-i cat se poate de mult apa, vorbeste-i, spune ca apa stinge focu de la febra, etc etc, ideea e sa comunici cu el cat poti, nu ca intelege textul. Tine-l in brate.
va pup tare, stiu cum e...va urez sa-i scada febra repede!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
da un sirop pe paza de paracetamol nu ai? nu aveti un nonstop prin preajma?
la unii copilasi functioneaza mai bine, peste 4 ore i-as da paracetamol supozitor cu toate plansetele din lume (plange 3 secunde pana i-l pui...dupa aia se calmeaza, n-avea grija, la medicamente e sg chestie la care chiar accept sa-mi planga puii daca nu le iau de buna voie)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

papanash spune:
acum a adormit, a avut 2 reprize de plans, a mancat lapte, pufuleti si a baut apa, s-a dus si la tati si a tras o joaca cu el....
cred ca-i viroza, respira greu pe nas si se tot freaca la el, si nici nu voia sa stea culcat, probabil nu respira bine.
Sabina , numai in brate il tin, mi-e mila de el tare de tot, se tot lovea cu pumnul in cap, probabil il durea
.eu oricum sunt dragastoasa si f. afectuoasa cu el, acum se si cere in brate, iti dai seama ca nu-l las .
am nurofen sirop ( ibuprofen ) si panadol sirop, le dau alternativ la 4 ore, exact atat dureaza si efectul lor, dupa 4 ore iar creste temperatura. mai am supozitoare cu paracetamol si novocalmin. daca mai e cazul o sa mai incerc maine, dar mi-e groaza .
puii tai ce mai fac, Galagia a avut si ea o mica criza de personalitate, fiecare varsta cu alte probleme. G ce mai face, e smecher acum, s-a bronzat cand toata lumea dardaie de frig, el si Mihnea made in dna Teo
fetele, mi-e din ce in ce mai clar ca e viroza si n-o sa venim la party, dar n-o sa-mi simtiti lipsa prea mult ca ma conectez telepatic la voi .
ce dragi imi sunteti, Ayumi, multumesc de gandurile bune, ai niste dragalasi de baieti iar tu esti o super mami, va pupam .
Bernix, o lasi pe Degetica cu Ghighi duminica si noi bagam party ?
Rox, asa m-ai inviorat cand am primit mesajul, parca am baut o cafea buna.
Luy, si pentru tine multe , de-alea fara miros ca altfel vin migrenele si nu e momentul, sa plece departe....
si ia sa mai dau niste flori ca m-ati incurajat azi,multumesc !
ma duc sa iau puiul in brate , nu mi-e somn deloc dar trebuie sa stau langa el .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

papanash spune:
voiam sa inchid dar mi-am amintit ca mai am flori de dat .
Nana, pentru tine un buchet , sa ramai la fel de puternica si increzatoare.
Slippers, tu ce mai faci ? imi dai dimineata o cafea strong sa ma remontez dupa noaptea asta alba ? uite in avans si toate urarile de bine.
filme Ghighi