Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,si al meu mai face la olita,daca il pun!si STA pe olita,nu pe langa olita

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fetelor buna,
Sunt moale ca o carpa ca sa nu zic ca un.... Imi tremura picioarele si tiuie urechile... Am urcat pana sus sa iau ceva de la el din camera, el se juca jos si deodata aud tup tup.... pe scaaaaaaaaaarriiii Era aproape sus la prima scara. Offfff... nu mai pot. Am luat camera si am tras ceva.... A mai repetat actiunea de vre-o 3 ori. De acum NICIUNDE nu-l mai pot lasa.
Of of
Acum le-am pus la incarcat

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

lianaMai ce fete mancacioase au devenit tiza si Rebe!Bv!Tot inainte!
Of,kitzy,ce nasol de voi!Sanatate multa!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Aoleu,Adriuta,ce nasol!Imi pare tare rau.Sper ca nu a patit nimik.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Am vazut ursuletul superb!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara fete dragi!!!

Kitzy, daca are numai rosu in gat, adica o inflamatie, nu e necesar sa ii dai antibiotic, pentru ca acesta actioneaza numai in caz de infectie.Humex, iar nu e util pentru ca e pentru tuse, si nu ai zis nimic despre asta, Humex-ul alt efect nu are , daca e pentru tuse cu expectoratie ajuta la eliminarea secretiilor, daca e pentru tuse uscata ajuta prin oprirea spasmelor care provoaca tusea.Deci, nici Humex!
Fiind o inflamtie in gat , aceasta trebuie redusa, ii poti da Efferalgan suspensie, de 3 ori cate 2.5 ml, sau Nurofen suspensie de 2 ori cate 2.5 ml. Mai poti adauga si Vit C, care creste rezistenta organimului la infectii.
Multa sanatate!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Azi m-am tot invartit prin casa…vroiam sa fac o curatenie luna, sa spal plushurile si sa extermin paienjeni …se mai fac de la praf prin coltulete mici panze si apar si paianjeni din aia subtiri…ii urasc!!!
Si Stefanoi a fost cam sclifosit azi…nu la mancare ci la somn…a dormit o juma de ora afara si apoi o juma de ora in casa si e cam chior de somn, dar nu vrea sa doarma …si am stat cu el, ne-am jucat, ne-am gadilat, am facut pe avionu', am ras in oglinda…acum se joaca in patut cu jucarele si se mai si maraie din cand in cand…

Pana la urma am facut putina ordine prin dulapuri si am bagat rufe la spalat, am facut o ciorbita si atat…

Mimo, apropos de duamna cu curatenia, colegul sta la 4 camere. Si tanti aia o zi ii face curat si calca si in alta zi face mancare, asa zicea el.

Liana, am inteles cu apa…eu am pus vreo 20 ml in plus si vreo 5 cupe cu cereale …si tot nu s-a ingrosat deloc laptele…
Lui Vladut se pare ca ii trec bubitele, l-am dat doar cu mixtura mentolata.

Ariel, crede-ma ca plushurile le scutur mereu de praf si le las la aer…dar se pune praful la loc, normal…crize de astm, doamne fereste n-a avut si nici bubite n-a avut niciodata…

Adriuta, felicitari pt. olita! Nici eu n-am stiut!! Eu n-as avea rabdare sa-l pun la olita asa micut si sa stau atat dupa el…
Cand o sa fie pregatit si o sa spuna atunci o sa faca. Mie nu mi-a fost deloc greu la Vlad, de la 1 an jumate am incercat, dar nu intelegea ce trebuie sa faca acolo si cum. Apoi peste 3-4 luni am incercat iar si a inteles din prima, intr-o saptamana n-a mai avut pampers. Era mare, vorbea, simtea cand ii vine si spunea.

Bravo lui Mufarin papacios! Si lui Ursulet vorbaret!

Mimo, ce haioasa esti tu si frichineala lui Vladucu…parca il si vad in spagat si in echer! Stefanoi sta f. cuminte in carut, de regula adoarme cand iesim afara pe la pranz, intai imi fac cumparaturile pe la piata si apoi ne oprim intr-un parc sa se joace Vlad. Cand ajungem in parc se trezeste, dar sta cumintel, s euita, mai molfaie o jucarica. Si cand ne pregatim sa plecam spre casa ii dau ceiut si sta cumintel pana ajungem. Azi i-am uitat lantisorul de la suzeta si se juca cu ea si a aruncat-o pe jos si n-am observat. Mi-am dat seama mai tarziu, noroc ca am vazut-o de la distanta si s-a dus Vladut si a recuperat-o

Kitzy, sanatate Dianei!

Of, Adriuta…mititelul…a cazut pe scari?? S-a lovit?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, ce rau imi pare , offff! A cazut de sus de pe scari? O Doamne, sper ca n-a patit nimic puiul mic!

Liana, in continuare Rebe si-a hapait cerealele in 3 minute...Super tare! Teo ?

Stela,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai, am si io o intrebare, am tot vazut ca scrieti de vit c picaturi, de ce le dati la bebei, voi ati hotarat sau e de la medic???

Eu ii dau lui Iris, Ferrum Hausman picaturi, cica e in programul national pentru bebei!Stiti despre asa ceva???

Am vazut pozici frumoase de Ursulet, Cris, Adriutza , si am mai vazut dar nu mai stiu, aaaaaaaaaaaaa, am mai vazut pozici iepuresti cu ginerele, mindrete de barbat ce sa facut!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

L-am vazut pe Ursulet dlagut in poze si pe baietii Simonei. Simo, David e baiatul lui mama si Sam al lui tata?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput