Investitie imobiliara acum?
Raspunsuri - Pagina 2
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Deci nu e bine sa cumperi,dar daca ai bani ce faci cu ei? dulcetica |
cumperi aur.
vin si eu cu un www.zf.ro/zf-24/update-cea-mai-neagra-zi-din-istoria-bursei-romanesti-sedinta-de-tranzactionare-a-fost-inchisa-3281799/" target="_blank">link despre ce a fost azi la Bursa.
pentru Emma
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
NicoletaB spune:
eu articolul l-am primit de la un coleg care lucreaza la bcr
dar intre timp vad ca s-a postat si linkul
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie Cine este Urban Iulian si de ce sa il cred? |
O reincarnare nereusita a unui alt Urban. Se pare ca precedentul Urban a avut multe pacate pontificale care au dus la un downgrade al karmei.
dulcetica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mariaa
cumperi aur. vin si eu cu un www.zf.ro/zf-24/update-cea-mai-neagra-zi-din-istoria-bursei-romanesti-sedinta-de-tranzactionare-a-fost-inchisa-3281799/" target="_blank">link despre ce a fost azi la Bursa. pentru Emma "mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara |
Analistii se refera presupun la lingouri de aur,ca nu s-or referi la bratari cu pietricele ,pe care magazinele de bijuterii nu-ti mai dau nici jumatate de pret ,cind te plictisesti si vrei sa-ti recuperezi investitia initiala.
Mariaa spune:
absolut, lingouri de 24krt.
pentru Emma
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Mariaa absolut, lingouri de 24krt. |
neata, si unde le tii? presupun ca trebuie sa inchiriezi vreo casa de valori ca doar nu o sa stai cu ele in casa.
edit ca am gasit astazi un articol:
http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/50119/Presedintele-Regatta-Scaderea-preturilor-in-sectorul-rezidential-o-fata-morgana.html
xxxwoman spune:
Hai sa-ti spun cum a fost la noi - am cumparat acum 2 ani, la limita inainte de a exploda preturile.... Garsoniera - 38 500 E, avans vreo 11 - 12 000, credit de vreo 27 (pe 25 de ani), dobanda fixa, exact cum spunea cineva, primul an. La inceput rata de 189 E/luna, dupa un an crescut dobanda - ajuns la rata de 216 E/luna.
Pe la inceputul anului (nu ca as lucra in imobiliare, dar am fost cam rupta de sistem ca sunt in CIC) am vazut ca pretul pietei pentru garsoniera mea e undeva la 70 - 75 000 E, enorm, chiar daca am bagat si noi ceva bani in ea. Acum preturile sunt undeva la 60 - 65 000 ....si cred ca inca vor scadea (cel putin la blocurile vechi...cum e asta al nostru, de prin 82).... Eu traiesc cu impresia ca atunci inca am facut o miscare inteligenta... nu vad sa nu reusesc s-o vand macar cu pretul cu care am luat-o... Oricum e casa in care locuim, nu e investitie sau specula imobiliara, probabil n-o s-o schimbam decat sa cumparam ceva mai spatios, in cazul in care n-o sa ne permitem sa facem miscarea fara a renunta la ea.
Concluzie ca m-am labartat - daca mai rezistati "prin vecini" mai asteptati putin. Incercati intre timp sa puneti un minim de bani deoparte.... sa spunem ca si cum ati plati lunar o rata la credit. In felul asta strangeti niste bani macar pentru acte daca nu pentru un avans, si vedeti exact si cum va descurcati cu ce ramane din salarii daca ati achita o rata. Sunt convinsa ca fara avans ratele sunt mari...mari.... eu n-as mai avea curajul sa fac un credit acum.
brazuca25 spune:
Ca tot vorbeati de aur ia vedeti aici: http://www.adevarul.ro/articole/pretul-aurului-a-explodat.html
Eu sunt o persoana careia nu ii place riscul, deci daca ar fi dupa mine as astepta cu creditul ipotecar. Dar ma gandesc ca poate nu fac bine asteptand. Asta am facut si pana acum, am asteptat pentru ca tot am sperat ca piata sa se stabilizeze sau sa mai scada preturile la apartamentele in blocurile vechi. Nu pot sa astept la nesfarsit. De-aia zic ca nu am eu intuitie pt afaceri si va intreb pe voi care poate va pricepeti mai mult decat mine.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Mariaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
neata, si unde le tii? presupun ca trebuie sa inchiriezi vreo casa de valori ca doar nu o sa stai cu ele in casa. edit ca am gasit astazi un articol: http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/50119/Presedintele-Regatta-Scaderea-preturilor-in-sectorul-rezidential-o-fata-morgana.html |
le tii in pivnita
evident ca a explodat pretul la aur! faza nasoala e ca in momentul asta numai de 'afara' se poate cumpara, BNR nu mai vinde din 2002 iar BCR achizitiona de la populatie aur, in clipa asta nu cred ca o mai face.
pentru Emma